Is Kylie Jenner aan het daten met Fai Khadra? Alles wat u moet weten over het knappe model

Inhoudsopgave:

Is Kylie Jenner aan het daten met Fai Khadra? Alles wat u moet weten over het knappe model
Is Kylie Jenner aan het daten met Fai Khadra? Alles wat u moet weten over het knappe model
Anonim

De geruchten over Kylie Jenner en Fai Khadra gaan al een aantal maanden uit de hand. Foto's van de twee samen hebben hun ronde gedaan op sociale media, waardoor er veel speculatie is ontstaan. De timing komt vrij perfect samen, aangezien Kylie Jenner en Travis Scott niet langer samen zijn … Tenzij de waarheid is dat Kylie en Travis in het geheim weer bij elkaar zijn zonder een openbare aankondiging te doen - wie weet.

Ze komt niet naar voren en doet geen aankondigingen over wat er in haar leven aan de hand is (behalve wanneer het om Kylie Cosmetics draait) en haar fans verwachten dat ook niet echt van haar. Ze hield haar zwangerschap tenslotte negen hele maanden geheim en niemand wist er ook maar iets van af! Het is twijfelachtig of een van haar fans ook de waarheid over haar datingleven zal weten.

10 Hij is van Palestijnse afkomst

Er is gemeld dat Fai Khadra in Los Angeles is geboren, maar er is ook gemeld dat hij in Saoedi-Arabië is geboren. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar zijn etniciteit, waar hij is geboren en waar hij is opgegroeid. Het is gebleken dat hij is opgegroeid in Dubai. Wat zijn afkomst betreft, is hij Palestijn. Hij ziet er extreem goed uit, wat waarschijnlijk de reden is waarom zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar wat er precies in zijn bloedlijn zit.

9 Hij heeft artistieke ouders

Fai Khadra heeft echt artistieke ouders. Zijn vader is zelfs een kunstverzamelaar. Kunst verzamelen is een interessante baan, want wie dat soort werk doet, moet het type man hebben dat de perfecte kunstwerken voor bepaalde kopers kan spotten. Zijn moeder heeft een luxe boetiek! Ze is duidelijk net zo artistiek als haar man. Haar boetiek heet The Art of Living.

8 Hij behaalde een graad in architectuur

Fai Khadra is niet alleen een "mooi" gezicht - hij is zoveel meer dan alleen een mannelijk model! Blijkbaar heeft hij ook een opleiding genoten. Hij behaalde een graad in architectuur aan de American School of Dubai. Sommige fans denken misschien dat beroemdheden niet geïnteresseerd zijn in het voortzetten van hun opleiding, maar voor hem was het behalen van zijn diploma natuurlijk iets wat hij prioriteit gaf en dat hij wilde doen.

7 Hij woonde de bruiloft van Justin Bieber bij met Kendall Jenner

Hoewel de geruchten over Fai Khadra en Kylie Jenner sterk de krantenkoppen hebben gehaald, hebben ook geruchten over hem en Kendall Jenner de ronde gedaan. Hij woonde de bruiloft van Justin Bieber bij toen de date van Kendall Jenner veel vragen oproept.

Uiteindelijk realiseren veel mensen zich dat er niets meer is dan alleen een platonische vriendschap tussen deze twee.

6 Hij heeft modeshows bijgewoond met Bella Hadid

Geruchten over Fai Khadra en Bella Hadid hebben ook de ronde gedaan! Hij heeft in de loop der jaren veel modeshows bijgewoond met Bella Hadid, waardoor mensen zich afvragen of er iets tussen hen aan de hand was. Hij zit zo nu en dan met haar op de eerste rij, wat tot veel speculatie leidt. Nogmaals, het lijkt erop dat er niets anders is dan een platonische vriendschap.

5 Het gerucht gaat dat hij met Jordyn Woods uitging

Ondanks het feit dat mensen tegenwoordig denken dat Fai Khadra een relatie heeft met Kylie Jenner, (en hebben laten doorschemeren dat hij misschien ook met Kendall Jenner en Bella Hadid is uitgegaan), een van de grootste geruchten over werveling in de Hollywood-industrie is dat hij in het verleden met Jordyn Woods uitging.

Dit is niet bevestigd of ontkend, maar foto's van de twee hand in hand bestaan zeker op internet.

4 Zijn zussen zijn DJ Duo Simi & Haze

Fai Khadra heeft zussen en zijn zussen zijn allebei muzikaal. Zijn zussen zijn een tweeling die erg op elkaar lijkt en ze zijn jonger dan hij. Hij is de oudere broer die voor hen zorgt! Ze hebben naam gemaakt als tweeling-dj's die geobsedeerd zijn door muziek en mode. Sinds de meisjes nog maar 14 jaar oud waren, gingen ze naar de modeweek in Parijs.

3 Hij is een Maagd

Fai Khadra is een uit een Maagd geboren model. Hij werd geboren op 9 september 1991, wat betekent dat hij een pure Maagd is die niet eens in de buurt van de cusp komt. Maagden staan bekend als geduldig, vriendelijk en betrouwbaar. Als hij gewoon een platonische date is voor enkele van de beroemdste jonge dames in Hollywood, past hij zeker in de vorm van een leerboek Maagd.

2 Hij heeft verschillende talenten

Fai Khadra is niet alleen model, maar maakt ook muziek voor SoundCloud. SoundCloud-muzikanten hebben de kans om veel luisteraars te krijgen en roem voor zichzelf te creëren. Hij heeft al een naam voor zichzelf, dus zijn SoundCloud is iets succesvoller dan andere. Naast modellenwerk en muziek maken, houdt hij zich ook bezig met beeldhouwen. Een sculptuur kunnen maken is geen gemakkelijke taak! Hij is duidelijk artistiek, net als zijn ouders.

1 Hij gaat niet uit met Kylie Jenner ondanks geruchten… maar ze reizen samen

De grootste vraag die mensen tegenwoordig over hem hebben, is natuurlijk of Fai Khadra al dan niet met Kylie Jenner aan het daten is. Aangezien geen van beiden over de geruchten heeft gesproken, weet niemand het zeker. Een Twitter-gebruiker plaatste een foto van Kylie Jenner en Fai Khadra samen met de tekst dat Kylie bij haar nieuwe vriend was. Travis Scott reageerde door de foto te retweeten met het bijschrift "LOL". Toen werd de tweet verwijderd en werd iedereen gevraagd te vragen wat er aan de hand was? De fans van Kylie Jenner willen antwoorden.

Aanbevolen: