Alles wat we weten over Irina Shayk en haar geruchten over romantiek met Kanye West

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Irina Shayk en haar geruchten over romantiek met Kanye West
Alles wat we weten over Irina Shayk en haar geruchten over romantiek met Kanye West
Anonim

Kanye West en Irina Shayk zijn een paar dat we niet zagen aankomen. Niet lang na zijn scheiding van Kim Kardashian, na ongeveer zeven jaar huwelijk, werd de rapster in Parijs gespot met het Russische supermodel, en het internet werd gek van het nieuws.

Veel fans wisten echter niet dat de twee al in het begin van de jaren 2010 met elkaar verbonden waren. Hij heeft haar ooit een naam gegeven in het door Kid Cudi gekenmerkte nummer "Christian Dior Denim Flow", "Ik wil Irina Shayk naast Doutzen zien", en het supermodel "betaalde" de gunst terug door in zijn "Power"-muziekvideo te verschijnen. Om het samen te vatten, hier is een vereenvoudigde tijdlijn van de vermeende romance van Kanye West en Irina Shayk.

10 Kanye West is onlangs gescheiden van Kim Kardashian

Na zeven jaar samen hebben Kanye West en Kim Kardashian naar verluidt ermee gestopt. In februari 2021 diende de sociale media-persoonlijkheid de scheiding in van de rapper, met als belangrijkste oorzaak "onoverbrugbare verschillen". Ze stemden ook in met de gezamenlijke voogdij over hun vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm.

9 Het is twee jaar geleden dat Irina Shayk en Bradley Cooper uit elkaar gingen

Ondertussen is Irina Shayk best blij met haar vrijgezelle leven. Twee jaar geleden ging het Russische supermodel uit elkaar van acteur Bradley Cooper. Tijdens hun tweejarige relatie verwelkomde het voormalige koppel in maart 2017 een dochtertje, Lea De Seine. Vóór Cooper had Irina ook een romantische relatie met voormalig Real Madrid-atleet, Cristiano Ronaldo.

8 De rapper heeft ' altijd iets met Irina gehad', zei een bron

Dus, waarom Irina? Het bleek dat Kanye West altijd al "iets" voor het model heeft gehad. Zoals gemeld door Page Six, de rapper "vindt het leuk waar het heen gaat" met het model.

"Kanye had altijd al iets met Irina, dus ze bedacht me al vroeg in zijn scheiding van Kim. Hij besloot zijn kans te wagen, en het werkte", vertelde een insider aan de publicatie.

7 Het Russische model wil haar liefdesleven privé houden

De afgelopen jaren hebben Kanye West en Kim Kardashian behoorlijk wat controverses gehad. In tegenstelling daarmee en de uitgesproken persoonlijkheid van de rapper buiten en op sociale media, heeft Irina Shayk haar liefdesleven altijd op de DL willen houden.

"Mijn vorige relatie, het is iets dat van mij is, en het is privé", vertelde ze Elle voor de uitgave van maart 2021. "Het is gewoon een stukje van mezelf dat ik niet wil weggeven."

6 Ze heeft het druk gehad met het opvoeden van haar kind

Het model houdt zichzelf bezig met het opvoeden van Lea De Seine, haar enige dochter uit haar relatie met Bradley Cooper. Misschien verklaart dat ook waarom ze geen last lijkt te hebben van geruchten die haar romantisch met de rapper associeerden.

"Ik lees niet wat er is. Eerlijk gezegd heb ik het te druk met het opvoeden van een kind. Als ze artikelen [over mij] willen schrijven, doen ze hun werk. Ik concentreer me op mijn leven en mijn vrienden. De rest is alleen maar lawaai, "voegde ze eraan toe.

5 Ze zijn al lange tijd samen sinds 2010

Zoals gezegd, de professionele relatie tussen Kanye West en Irina Shayk gaat helemaal terug tot 2010. Nadat ze haar naam had laten vallen op het nummer met Kid Cudi en Pusha T, sprong het model in West's muziekvideo voor "Power" naast Jessica White en Diandra Forrest, en liep verschillende keren in Yeezy-modeshows.

4 Ze werden voor het eerst gespot in Frankrijk ter gelegenheid van de 44e verjaardag van West

Kanye West en Irina Shayk gingen in juni 2021 voor het eerst naar de beurs. Volgens TMZ-rapport bracht het paar samen wat quality time door in een luxe boetiekhotel in de Provence, Frankrijk. Interessant is dat het toevallig ook de 44e verjaardag van de rapper was. Deze feestdag was het eerste uitje van de rapper met een andere vrouw na zijn scheiding van Kardashian.

3 Ze keerden toen samen terug naar de VS

Na schijnbaar samen te hebben genoten van wat quality time in Frankrijk, keerden West en Shayk samen terug naar de VS. Blijkbaar bevinden de twee zich momenteel in een "honeymoon, lovey-dovey-fase".

"Ze ontmoetten elkaar op een avond en hadden chemie en het klikte. Het is heel ongedwongen en ze hebben pas ongeveer een maand contact. Kanye heeft gezegd dat hij niets serieus wil, maar houdt van Irina's sfeer, " vertelde een insider aan E! Online.

2 Hij nodigde haar uit voor zijn coutureshow in Parijs

Helaas suggereren rapporten dat de twee momenteel niet meer vooruitgang boeken dan vrienden. Naar verluidt "trekt ze zich terug" van de rapper en "koelt ze de boel af."

"Ze wil vrienden blijven en de communicatie open houden, maar ze trekt zich een beetje terug. Irina mag Kanye wel, maar is niet klaar voor zoveel openbare optredens samen over de hele [wereld] de komende maanden, " een bron vertelde US Weekly.

1 'Heet &Zwaar' In San Francisco

Ondanks berichten dat Irina gewoon vrienden met Kanye wilde blijven, werd het paar tijdens het weekend van 4 juli in de open lucht gesignaleerd en kwam ze extra dichtbij in San Francisco. Volgens TMZ werden West en Shayk gezien tijdens het diner in Mourad, een restaurant met een Michelin-ster, geïnspireerd op Marokko.

Hoewel Page Six meldde dat Irina Kanye's aanbod om met hem naar Parijs te reizen afwees, meldt TMZ dat dit niet waar was. Bronnen vertelden hen dat Yeezy haar niet had uitgenodigd, omdat het slechts een korte zakenreis was. Bovendien melden sommigen dat Irina "erg overstuur" was over de geruchten dat ze elkaar niet meer zouden zien, en dat de zaken "zo heet als altijd" blijven.

Aanbevolen: