A-Rod voelde zich bevoorrecht om naast J-Lo te zijn tijdens de inauguratie

Inhoudsopgave:

A-Rod voelde zich bevoorrecht om naast J-Lo te zijn tijdens de inauguratie
A-Rod voelde zich bevoorrecht om naast J-Lo te zijn tijdens de inauguratie
Anonim

De twee worden ieders favoriete koppel en ze lijken tegenwoordig overal te zijn. Jennifer Lopez benadrukte het nieuwjaarsfeest op Time Square en kort daarna werd ze uitgenodigd voor een optreden van haar leven bij de presidentiële inauguratie. En oh, ze werkte eerder ook in de Super Bowl.

A-Rod is natuurlijk niets anders dan trots op zijn droommeisje - wat een bruiloft betreft, grapte Alex Rodriguez dat hij genoegen zou nemen met een drive-thru-huwelijk. Hoewel J-Lo andere plannen heeft en wil wachten tot de pandemie voorbij is: We hebben over zoveel verschillende dingen gepraat omdat we vorig jaar de bruiloft moesten annuleren vanwege COVID, vanwege de quarantaine. En we hebben het eigenlijk twee keer gedaan, wat mensen niet weten.”

"We hebben het een beetje losgelaten en ik weet niet wat we gaan doen, we praten over klein, groot, dit, dat", legde Lopez uit. “En ik denk dat we gewoon het gevoel hebben, laten we het maar afwachten. Er is geen haast, we zijn goed, alles is cool en het zal gebeuren wanneer de tijd rijp is. Ik heb het gevoel dat het geen enorme prioriteit is om nu een grote bruiloft te houden, daar gaat het leven niet over, 'zei ze met Vanity Fair.

Het paar lijkt het beter te doen dan ooit, ondanks de teruggeschoven trouwdag. Meest recentelijk uitte A-Rod zijn dankbaarheid op IG omdat hij naast J-Lo was bij een bepaald evenement.

Inauguratiedag

Het was een speciale dag voor A-Rod, want hij mocht deelnemen aan zo'n belangrijke inauguratie, op zijn zachtst gezegd een historisch moment: Wat een voorrecht en geweldige ervaring om bij de inauguratie in de hoofdstad van ons land te zijn Dag.”

J-Lo zelf zou ook dankbaarheid uiten voor het feit dat ze zich in zo'n positie bevindt terwijl ze zichzelf omringt met de echte helden: Wat een eer om een paar momenten door te brengen met deze dappere mannen en vrouwen.” JLo zei verder: “Dank u voor uw dienst en opoffering. Ik eer je vandaag en elke dag.”

Een geweldig moment en zeker een moment dat de familie nooit zal vergeten. Binnenkort kunnen ze die magische bruiloft vieren die J-Lo altijd al wilde hebben. Voorlopig zal ze haar status als een echte legende blijven verbeteren.

Aanbevolen: