Voelde Chris Harrison zich verraden door Lauren Zima na zijn 'bachelor'-schandaal?

Inhoudsopgave:

Voelde Chris Harrison zich verraden door Lauren Zima na zijn 'bachelor'-schandaal?
Voelde Chris Harrison zich verraden door Lauren Zima na zijn 'bachelor'-schandaal?
Anonim

Chris Harrison is een geliefde presentator van The Bachelor voor veel fans van de Bachelor-natie. Hij is al 19 jaar presentator sinds het eerste seizoen in 2002. Lauren Zima doet verslag van Entertainment Tonight voor shows zoals het hosten van The Bachelor's Roses of Rosé op YouTube. Dus toen Chris een deelnemer verdedigde over een racistische foto die ze plaatste op een universiteitsfeestje waardoor hij uit de show werd ontslagen, ging Lauren tegen Chris in in plaats van hem te verdedigen.

Chris Harrison en Lauren Zima zijn sinds 2018 samen en verloofden zich in oktober 2021. In de Bachelor-franchise waren er veel verlovingen, sommige van die koppels leidden tot een huwelijk. Terwijl andere koppels uit elkaar gingen voordat ze zelfs maar door het gangpad konden lopen. Zal voor Chris en Lauren hun verloving tot huwelijksklokken leiden, of voelt Chris Harrison zich verraden door zijn verloofde Lauren Zima om hun verloving te beëindigen?

Chris Harrison's verdedigt Rachael Kirkconnell over racistische foto

Rachael Kirkconnell, een deelnemer en winnaar van het seizoen van Matt James van The Bachelor. Terwijl de show werd uitgezonden, was het niet bekend dat Rachael de onvermijdelijke winnaar was. Dus toen haar racistische foto's lekten van Rachael op een universiteitsfeest en van haar gading, waren ongevoelige posts op sociale media, fans en leden van Bachelor Nation, waaronder Matt James, niet blij. Matt maakte het uit met Rachael over de controverse en raadde haar aan om onderzoek te doen naar Black History wat goed en fout is, wat racistisch is en wat niet.

Chris Harrison is het gezicht van de Bachelor-franchise; hij had een interview voor Extra met Rachel Lindsay (die de eerste zwarte vrijgezellin van de franchise was). Hij kreeg de kans om het probleem onder ogen te zien en het record te vestigen over de discriminatie waarmee Rachael werd geconfronteerd en hoe ze het bij het verkeerde eind had met het plaatsen van de foto. In plaats daarvan verdedigde Chris Rachael en vertelde iedereen dat ze "een beetje genade en een beetje begrip" moesten hebben. Dit viel niet goed bij Rachel en vele andere gekleurde mensen binnen Bachelor Nation.

Rachel Kirkconnell, heeft sindsdien deze week op Instagram excuses aangeboden om zich in meerdere berichten tegenover Rachel Lindsay en de zwarte gemeenschap te verontschuldigen voor het racisme dat ze tegen hen had.

Ze nam ook de tijd om mensen te laten weten dat ze er elke dag aan gaat werken om het platform dat ze voorgoed heeft gebouwd te gebruiken en iedereen aan te moedigen deel uit te maken van de verandering, zodat echte verandering kan plaatsvinden.

Wat Chris Harrison betreft, na de heen-en-weer ruzie die hij had met Rachel Lindsay over de vraag of Rachael echt racistisch was. Rachel heeft sindsdien afstand gedaan van alles wat met de Bachelor-franchise te maken heeft. Chris Harrison stapte uit de franchise en presenteerde de After The Final Rose niet. In plaats van Chris terug te laten keren naar de franchise, ontsloeg het ABC Network Chris Harrison en verving hem door Jesse Palmer als de vaste gastheer van The Bachelor, waardoor veel fans overstuur raakten.

Lauren Zima verdedigde Chris Harrison niet

Als de toenmalige vriendin van Chris Harrison, deed Lauren Zima alles behalve haar man verdedigen over de controverse. Op haar Instagram-verhaal verklaarde Lauren Zima: Wat Chris zei was verkeerd en teleurstellend. Het verdedigen van racisme kan nooit gebeuren en verantwoordelijkheid staat voorop, wat nu volgt is leren en groeien.”

Het is zeer waarschijnlijk dat Lauren Zima de situatie met Chris Harrison heeft besproken sinds zijn interview met Rachel Lindsay. Hopelijk is hun privégesprek slechts het begin en misschien zal het paar meer te weten komen over Black History en zal Chris in het reine komen met het begrijpen van wat hij zei dat verkeerd was. Als er iets is, is het mogelijk dat Lauren Zima een positieve invloed op Chris kan hebben en hem kan helpen er doorheen te komen en Chris te ondersteunen, zelfs als ze het niet met elkaar eens zijn.

Chris Harrison's relatie met Lauren Zima

Het zou niet verrassend zijn voor Bachelor-fans als de voormalige host van de franchise en zijn langdurige vriendin hun verloving over de controverse zouden beëindigen. Het feit dat Lauren Zima een standpunt innam om te proberen dat haar verloofde Chris Harrison het verkeerde zei, vergt veel karakter en overtuigingen. Chris daarentegen lijkt misschien niet zo. Als zijn vriendin had ze hem moeten verdedigen, ondanks dat het een vergissing was om te zeggen. Of Chris kan het zien als Lauren die opkomt voor wat ze sterk gelooft dat het juiste is om te doen. Het is tenslotte nooit oké om iemand voor de gek te houden. De foto van Rachael Kirkconnell, hoewel ze het zich toen misschien niet realiseerde, is dat ze een racist is en dat is nooit oké.

Ondanks het controversiële onderwerp lijken Chris Harrison en Lauren Zima het prima te doen. Ze zijn tenslotte verloofd 5 maanden nadat Chris Rachael Kirkconnell op Extra verdedigde en in het verhitte debat met Rachel Lindsay kwam. Eventuele verschillen waarmee het paar te maken had, hebben hen niet uit elkaar gehaald, het had hen als koppel dichter bij elkaar gebracht.

Aanbevolen: