Hoe Sebastian Stan zich voelde over zijn 'MCU' co-ster dating Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Hoe Sebastian Stan zich voelde over zijn 'MCU' co-ster dating Taylor Swift
Hoe Sebastian Stan zich voelde over zijn 'MCU' co-ster dating Taylor Swift
Anonim

Gezien hoe groot het Marvel Cinematic Universe is in termen van castleden en hoeveel beroemde mannen Taylor Swift heeft gedateerd, zouden de twee elkaar op een gegeven moment hebben moeten kruisen. En in 2016 deden ze dat.. Op een vrij gedenkwaardige manier, mogen we hieraan toevoegen.

Zoals sommigen zich misschien herinneren, kreeg Loki zelf, Tom Hiddleston, een beetje onheil met de statige blonde zanger. De twee waren allemaal hot en hadden minder dan een jaar last van elkaar. Toch was Tom duidelijk halsoverkop voor Taylor, en dat had hij voor ons privé moeten houden. Maar dat deed hij niet. Hij schreeuwde in feite zijn verliefdheid uit naar de wereld … Per slot van rekening droeg de kerel een "I-Heart-Taylor Swift"-tanktop terwijl hij met haar in het water spetterde.

Het was een raar moment. Niet alle fans van Tom keurden het goed… evenmin als al zijn MCU-medesterren…

In 2018 had Sebastian Stan (ook bekend als Bucky Barnes, The Winter Soldier) nogal botte dingen te zeggen over hoe hij vond dat Tom een fout beging om met Taylor in zee te gaan.

Sebastian's reactie op het HiddleSwift-fenomeen was gevarieerd… en overwegend negatief

Het hele gebeuren ging op Watch What Happens Live With Andy Cohen. Sebastian was op de show met The Matrix 4-ster Priyanka Chopra en werd verstrikt in Andy's 'After Show'-segment waar het publiek binnenbelt met vragen.

De eerste paar vragen waren eenvoudig genoeg. Ze hadden te maken met het lot van The Winter Soldier na Avengers: Infinity War, Priyanka's minst favoriete afleveringen van Quantico, en hoe bruiloften leuk kunnen zijn als ze niet van jou zijn. Priyanka plaagde Sebastian ook omdat hij erg terughoudend en stil was over zijn romantische leven. Het is duidelijk dat hij voelt dat een beetje mysterie belangrijk is, vooral in termen van zijn persoonlijke leven. Deze waarde dicteerde duidelijk Sebastians antwoord op de volgende vraag…

"Ik vroeg me af, wat was je reactie op je Avengers-medespeler Tom Hiddleston die met Taylor Swift uitging en de I-Heart-Taylor Swift-tanktop droeg?" een beller genaamd Patty vroeg aan Sebastian Stan.

"Het is een geweldige vraag," zei Sebastian met een grote, enigszins geschokte grijns op zijn gezicht.

Vervolgens zei hij dat zijn reactie wisselend was… en niet op een goede manier.

"[zijn reactie] was er een van ontzag en extreme bezorgdheid."

Op dit punt lachten zowel Andy Cohen als Priyanka Chopra ongemakkelijk.

Sebastian voegde eraan toe dat hij enigszins geobsedeerd was door de hele relatie die, volgens Cosmopolitan, misschien is begonnen voordat Taylor het had uitgemaakt met de beroemde DJ en artiest Calvin Harris.

"[zijn reactie was er een van] obsessie en tegelijkertijd… [lacht]… Ik weet het… Ik wil het woord… Eh, ik weet het niet, ik maakte me echt zorgen om… vooral voor hem…"

"Ja, " beaamt Andy Cohen. "Hij ging daar hard naar binnen."

"Ja," antwoordde Sebastian. "Maar je weet dat liefde snel en hard is."

"Vooral liefde met een popster," zei Andy voordat hij Sebastian vroeg of hij Tom confronteerde met de relatie, of hem zelfs waarschuwde om er niet op in te gaan.

"Nee, dat deed ik niet. Dat deed ik niet. Ik was dat incident eigenlijk vergeten."

"Ik denk dat je er met hem over moet praten."

Tom en Taylor's relatie was niet bedoeld om te zijn… en het is waarschijnlijk het beste

Ongeacht Sebastian's gedachten over zijn Marvel Cinematic Universe-co-ster die romantisch verstrikt raakte met Taylor Swift, het gebeurde. Daar verandert niets aan. Maar er verandert ook niets aan het feit dat de twee heet en zwaar werden en daarna de zaken net zo snel beëindigden als ze begonnen.

Volgens Cosmopolitan hebben de twee mogelijk voor het eerst geflirt tijdens een diner in mei 2016 in het huis van Anna Wintour. Kort daarna werden Tom en Taylor samen gespot op het MET Gala… Dit is terwijl Taylor nog steeds betrokken was bij Calvin Harris… Ja… dat ziet er niet zo goed uit voor de "You Belong With Me" zanger, toch?

Ongeveer een maand later maakten Taylor en Calvin een einde aan de zaak. Twee weken later werden Taylor en Tom gespot op een strand in de buurt van haar herenhuis in Rhode Island. Dit is het moment waarop Swifties (Taylor's fans) het absoluut kwijt waren… net als Calvin, die Taylor prompt 'ontvolgde' op Instagram.

Minder dan twee weken daarna stelde Tom Taylor voor aan zijn moeder in Engeland… Ja, serieus… geen wonder dat Sebastian zich hier zorgen over maakte…

Ze ontmoetten elkaar begin mei… eind juni stelde hij haar voor aan zijn moeder… En ze had het nog net uitgemaakt met een langdurige vriend…

Het stel heeft wat gereisd na de zaak en toen, op 4 juli, droeg Tom zijn afschuwelijke "I-Heart-Taylor-Swift"-shirt… in het openbaar niet minder.

Tegen september van hetzelfde jaar… maakten ze een einde aan de zaak. Volgens berichten was Tom degene die ermee ophield nadat hij een Armani-campagnedeal had verloren vanwege Taylor en het feit dat hij wilde dat hun relatie nog meer openbaar zou worden dan het al was.

Iets aan dit alles voelde echt niet goed… Dus het is begrijpelijk waarom Sebastian Stan zich zo voelde.

Aanbevolen: