Hier is waarom Denise Richards zich ongemakkelijk voelde tijdens het filmen van haar uitbraak 'Wild Things'-rol

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Denise Richards zich ongemakkelijk voelde tijdens het filmen van haar uitbraak 'Wild Things'-rol
Hier is waarom Denise Richards zich ongemakkelijk voelde tijdens het filmen van haar uitbraak 'Wild Things'-rol
Anonim

Op dit punt in de carrière van Denise Richards kennen veel mensen haar het beste vanwege haar ambtstermijn als een van de sterren van The Real Housewives of Beverly Hills. Hoewel er zeker veel vragen zijn over hoe nep de Real Housewive-shows zijn, zijn veel fans van de franchise gaan geloven dat ze Richards beter kennen dan ooit tevoren. Immers, veel berichtgeving over Richards 'leven in het verleden draaide om haar relatie met Charlie Sheen, maar nu ze een 'reality'-ster is, zijn alle ogen op haar gericht.

Hoewel Denise Richards een 'reality'-ster is geworden, betekent dat niet dat ze haar acteercarrière in het verleden heeft verlaten. Tijdens Richards 'Real Housewives of Beverly Hills ambtstermijn, liet ze kijkers kennismaken met enkele voorheen onbekende feiten over haar acteercarrière. Richards onthulde bijvoorbeeld dat ze zich niet op haar gemak voelde toen ze de film filmde die haar een ster maakte, Wild Things.

Denise Richards legt uit hoe ongemakkelijk het kan zijn om intieme scènes te filmen

Toen de film Wild Things in 1998 werd uitgebracht, draaiden de meeste trailers van de film om één ding, de stomende aspecten van de film. Hoewel dat zeker logisch is, aangezien veel mensen graag passie op het scherm zien, leidde dit ertoe dat sommige mensen onderschatten hoe vermakelijk Wild Things was buiten de intieme scènes. Als de meeste mensen tot op de dag van vandaag over Wild Things praten, praten ze in de eerste plaats over de intieme scène met Denise Richards, Neve Campbell en Matt Dillion.

Tijdens een aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills begonnen Denise Richards en haar co-sterren te praten over haar acteercarrière. het is niet verwonderlijk dat het niet lang duurde voordat het onderwerp van gesprek overging tot een bespreking van Wild Things. Zonder ook maar iets te missen, vroeg collega-acteur Lisa Rinna botweg aan Richards: "Hoe is het om een triootje te schieten?" Blijkbaar niet geïnteresseerd in het hakken van woorden, antwoordde Richards onmiddellijk dat "Het is ongemakkelijk" om zo'n scène te filmen.

Terwijl het gesprek over de beroemde intieme scène van Wild Things voortduurde, werd Denise Richards gevraagd hoeveel het kostte om de reeks vast te leggen. Nadat hij had geantwoord dat "veel" opnames van de intieme scène waren gefilmd, legde Richards uit "het is raar, maar je moet je gewoon committeren". Van daaruit beschreef Richards waarom het moeilijk voor haar was om de intieme scène van Wild Things te filmen.

“Ik zal dit zeggen, toen het alleen zij [Neve Campbell] en ik waren, was het makkelijker omdat je gewoon het gevoel hebt dat je elkaar zult beschermen en je weet verschillende dingen die je niet wilt, dat soort van ding. Maar het andere deel dat niet gemakkelijker was met die scène, was wetende dat mensen van de bemanning zeiden: 'Oh, twee meisjes zijn aan het zoenen.'”

Sommige mensen zullen misschien verbaasd zijn om te horen dat de moeder van Denise Richards degene was die haar aanmoedigde om in Wild Things te schitteren, ondanks de rol die haar opriep om zich voor de camera uit te kleden. "Mijn moeder was eigenlijk degene die zei: 'Als je denkt dat dit iets is dat je voor je carrière wilt doen, dan moet je het gewoon doen.'" Toch zorgden Richards en haar moeder ervoor dat ze coördineerden om ervoor te zorgen dat haar vader dat niet deed zitten door die beroemde scène. “Dus ik vertelde mijn moeder dat we eraan kwamen, dus ze liet hem het theater verlaten en ze vertrok ook met hem. Zo zou hij zijn dochter toch niet willen zien.'

Neve Campbell legt uit hoe ze zich op de scène voorbereidde en hoe de dingen zijn veranderd

In 2018 verscheen Neve Campbell in Watch What Happens Live met Andy Cohen. Zoals iedereen die die show heeft gezien al zou moeten weten, bevatten de interviews van Cohen altijd een aantal sappige vragen. Tijdens Campbells optreden las hij haar bijvoorbeeld een vraag van fans voor waarin ze vroegen hoe zij en Denise Richards zich voorbereidden op het filmen van hun intieme scènes met Wild Things. Terwijl hij lachte om de vraag, antwoordde Campbell botweg "we dronken" en toen Cohen daarop volgde door te vragen of dat waar was, bevestigde Neve dat dit echt is wat zij en Richards deden.

Als de meeste acteurs tot op de dag van vandaag intieme scènes filmen, is de kans groot dat ze zich nerveus en angstig voelen. De studio's huren tegenwoordig echter intimiteitscoördinatoren in en ze zijn aanwezig op de set wanneer onthullende scènes worden gefilmd, zodat ze kunnen helpen om de acteurs zich op hun gemak te stellen. Als er een intimiteitscoördinator op de set was toen Wild Things werd gefilmd, zou Richards waarschijnlijk een betere tijd hebben gehad. Het is tenslotte de taak van een intimiteitscoördinator om ervoor te zorgen dat er niemand op de set is die dat niet hoeft te zijn wanneer die scènes worden gefilmd en dat alle aanwezigen respectvol zijn.

Aanbevolen: