Britney Spears-documentaire geeft nieuwe betekenis aan Justin Timberlake's Super Bowl Slip Up

Inhoudsopgave:

Britney Spears-documentaire geeft nieuwe betekenis aan Justin Timberlake's Super Bowl Slip Up
Britney Spears-documentaire geeft nieuwe betekenis aan Justin Timberlake's Super Bowl Slip Up
Anonim

Wat hebben Janet Jackson en Britney Spears gemeen? Volgens de FreeBritney-fanbase komt het allemaal neer op Justin Timberlake.

De verjaardag van Justin's mislukte halftime-optreden in 2004 zet hem in een kwaad daglicht - en mensen houden hem al weken in de schaduw.

Weet je nog toen de zangeres Janet Jackson's topje openscheurde op live televisie? Dat beruchte moment van 'defecte kledingkast' was misschien per ongeluk, maar fans denken dat het wijst op een verontrustend patroon in Justins carrière.

Nu geeft de documentaire 'Framing Britney Spears' hen nog meer redenen om Justins gedrag op en naast het Super Bowl-podium te beoordelen.

Justin 'belichtte' een dubbele standaard

In 'Framing Britney Spears' worden fans herinnerd aan hoe het uiteenvallen van Justin en Britney net zo verliep als de reactie van Justin en Janet op de Super Bowl.

Justin en Britney gingen in 2002 uit elkaar, net toen Justin N'Sync verliet om solo te gaan. Zijn solocarrière werd gelanceerd met nummers als 'Cry Me a River', wat suggereerde dat Britney ontrouw en promiscue was. De muziekvideo bevatte zelfs een vrij voor de hand liggende Britney-lookalike.

Terwijl Justin ging profiteren van zijn album (en invloed verdiende op zijn publiciteitstour door te praten over slapen met Britney), worstelde ze met de publieke perceptie dat ze 'niet zo onschuldig' was - zelfs nadat ze had bevestigd dat Justin was de enige partner die ze ooit had gehad.

In het geval van Janet kreeg ze het grootste deel van de terugslag in de rust terwijl Justin werd gezien als een nietsvermoedend slachtoffer in de situatie. Sindsdien trad hij weer op in de Super Bowl, terwijl Janet voor het leven werd verbannen.

De Britney-doc herinnert kijkers aan deze feiten, en ze raken hun sociale media om ervoor te zorgen dat mensen Justins acties EN de seksistische media-bias erkennen.

Fans willen dat hij verantwoordelijk wordt gehouden

Sommige fans geloven dat Justin Timberlake niet zo succesvol zou zijn geworden zonder Janet en Britney, en ze beginnen hem daarom te verachten.

Velen wachten op Justin om zich te verontschuldigen of het goed te maken. Helaas voor hen houdt hij zich stil na deze kritiek.

Sommige fans waren teleurgesteld toen ze hoorden dat Justin een 'single dad-film' aan de horizon heeft, in de overtuiging dat het de poging van zijn team is om zijn publieke imago te herstellen. Anderen dachten dat het verleggen van de focus de juiste keuze was en werkten hard om JanetJacksonAppreciationDay en FreeBritney trending te krijgen. Hoe dan ook - het is geen goede dag om Justin te zijn.

Aanbevolen: