Marvel kondigt 'Assembled' aan, een nieuwe docuserie die fans een BTS-blik geeft op 'WandaVision

Inhoudsopgave:

Marvel kondigt 'Assembled' aan, een nieuwe docuserie die fans een BTS-blik geeft op 'WandaVision
Marvel kondigt 'Assembled' aan, een nieuwe docuserie die fans een BTS-blik geeft op 'WandaVision
Anonim

ASSEMBLED zal het ontstaan van het Marvel Cinematic Universe. beschrijven

Na tien jaar ervaring met de MCU op het grote en kleine scherm, wil Marvel Studios dat fans kennis maken met alles wat komt kijken bij het maken ervan. De studio heeft de release aangekondigd van ASSEMBLED, een nieuwe documentairereeks met specials die kijkers meeneemt achter de schermen met filmmakers, samen met de cast en crew van superhelden.

De eerste aflevering van de serie zal gericht zijn op WandaVision, en latere producties zijn onder meer The Falcon and The Winter Soldier en Loki. De serie bevat naar verluidt ook heel veel op de set beelden!

Later dit jaar zullen nieuwe ASSEMBLED-afleveringen de oorsprong van de verwachte Hawkeye-serie en de Black Widow-film beschrijven, waarbij Jeremy Renner en Scarlet Johansson de fans alles vertellen wat ze moeten weten!

Wat fans kunnen verwachten van de WandaVision-aflevering

De eerste special van de serie; ASSEMBLED: The Making Of WandaVision, zal op 12 maart op Disney+ worden gestreamd, na de seizoensfinale van WandaVision.

Acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany samen met het creatieve team van de show, terwijl ze in de sitcoms duiken die WandaVision inspireerden.

Het concept van de show wordt in detail besproken en fans krijgen de kans om wat tijd door te brengen met MCU-nieuwkomers Kathryn Hahn (Agnes) en Teyonah Parris (Monica Rambeau).

Van de introductie van Pietro Maximoff in WandaVision tot het mysterieuze karakter van Wanda's krachten, de speciale aflevering zal Marvel-fans helpen alles te ontdekken wat er is in de buitengewoon vreemde wereld van Westview.

De MCU-miniserie zal naar verwachting de basis leggen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dus het is waarschijnlijk dat we de oorsprong van dat idee zullen leren, en meer over fase 4 van de studio in ASSEMBLED.

De documentairereeks wordt beschreven als een "meeslepend, diepgaand onderzoek" van fase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Het zal licht werpen op het creatieve proces van elke miniserie (en eerdere films) die in première gaan op Disney+, en fans gedetailleerde informatie geven over de gebruikte filmmethoden en de ideeën die ze hebben geconstrueerd.

Fans kijken uit naar de nieuwe docuserie, omdat deze de weg vrijmaakt voor hen om niet alleen de wereld van superhelden te ervaren, maar ook om deel uit te maken van wat er achter de schermen gebeurt!

Aanbevolen: