Britney Spears plaagt 'nieuwe toevoeging aan de familie' in nieuwe Instagram-post

Inhoudsopgave:

Britney Spears plaagt 'nieuwe toevoeging aan de familie' in nieuwe Instagram-post
Britney Spears plaagt 'nieuwe toevoeging aan de familie' in nieuwe Instagram-post
Anonim

Britney Spears liet fans achter hun oren krabben met een nieuwe cryptische Instagram-post waarin ze zinspeelde op een 'nieuwe toevoeging aan de familie'. In de clip verscheen de pop-superster met haar rug naar de camera gekeerd terwijl ze iets leek te wiegen met een babyfles in de hand. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de pas verloofde zangeres een baby heeft verwelkomd, bleven fans speculeren wie of wat de zanger vasthield.

De geposte creëerde een razernij met fans die dachten dat Spears zwanger zou kunnen zijn

The Toxic-zangeres, 40, werd feestelijk gekleed gezien in de video terwijl ze poseerde naast haar kerstboom. De zanger plaagde fans met het bijschrift 'Nieuwe toevoeging aan de familie raad eens of het een jongen of een meisje is. Nogmaals bedankt schat @samasghari!!!!'

Haar verloofde, personal trainer en acteur Sam Asghari, reageerde snel in de reacties met een reeks verbaasde gezichtsemoji's.

Fans wisten niet wat ze van de post moesten denken, en velen gooiden hun beste gissingen weg. Sommige volgers speculeerden dat de zangeres een zwangerschap aankondigde, waarbij een fan schreef: "OMGGG JE BENT ZWANGER", en een ander vroeg: "Baby, nog een keer?"

Anderen dachten dat de zanger hen zou leiden. Hoewel het er zeker naar uitzag dat ze een baby aan het wiegen was, vermoedden veel volgers dat de zangeres een huisdier aan het gezin had toegevoegd. Sommigen suggereerden dat het een kitten was, "ZEG MIJ DAT HET EEN KAT ZOALS JE HEEFT GENOEMD WIL", anderen speculeerden dat het een puppy was, "Ik denk dat het een babypuppy is!"

Eén fan suggereerde zelfs dat de ster een minder conventioneel huisdier zou hebben geadopteerd: "Is dat een klein varkentje?!!"

Een paar volgers riepen de popster uit voor trollen, en een fan noemde de zanger 'Trollney Spears', maar over het algemeen leek de reactie positief.

Paris Hilton deed zelf geen gissingen, maar ze liet zich in de reacties vallen om de zangeres haar hart-ogen-emoji te steunen.

Ze heeft het feit niet verborgen dat ze nog een baby wil nadat haar conservatorium is geëindigd

De Oeps! I Did It Again-zangeres, die zonen Sean Preston (16) en Jayden James Federline (15) deelt met ex-man Kevin Federline, 43, heeft fans laten weten dat ze graag weer moeder wil worden.

Vorige maand postte ze dat ze 'overweegde om nog een baby te krijgen!!!' nadat haar 14-jarige conservatorschap eindigde.

De popprinses haalde de krantenkoppen in de zomer toen ze onthulde dat ze jarenlang gedwongen was een spira altje te verdragen, ook al wilde ze graag een baby met haar verloofde. Asghari heeft laten weten dat hij aan boord is met het idee.

Aanbevolen: