Britney Spears-fans kunnen de casual Justin Timberlake-referentie in haar laatste bericht niet aan

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans kunnen de casual Justin Timberlake-referentie in haar laatste bericht niet aan
Britney Spears-fans kunnen de casual Justin Timberlake-referentie in haar laatste bericht niet aan
Anonim

Britney Spears heeft zojuist de liefste, meest nonchalante verwijzing naar haar ex-vriend Justin Timberlake gemaakt, en fans zijn in de war.

Eerder dit jaar was Timberlake een van de beschuldigden die het misbruik van Spears door de media en het publiek met hun gedrag mogelijk hebben gemaakt. De Cry Me A River-zanger heeft zich sindsdien verontschuldigd voor zijn acties.

Hoewel Spears niet direct commentaar gaf op het incident, lijkt het erop dat ze Timberlake nog steeds hoog in het vaandel heeft staan, althans te oordelen naar haar laatste Instagram-bericht.

Britney Spears onthult zoete herinnering aan ex-vriend Justin Timberlake

Spears ging naar Instagram om een herinnering aan een van haar meest uitdagende optredens te delen.

Op de 2001 MTV Video Music Awards Show in het Metropolitan Opera House in Lincoln Center in New York City zong Spears in een kooi met een levende tijger en, nou ja, ze was begrijpelijkerwijs antsy. Gelukkig kwam Timberlake te hulp.

"Geez … dit ben ik voor mijn VMA-optreden met @MickJagger 20 jaar geleden !!!! Dit is een van mijn favoriete jurken die ik ooit heb gedragen en het is eenvoudig zwart kant", deelde Spears met haar volgers.

"Ik zal je dit vertellen … voordat ik die avond verder ging, voelde ik me een beetje uit mijn lichaam met zenuwen … ik bedoel … ik zat in een kooi met een levende tijger ", vervolgde ze.

En hier is het deel gewijd aan Timberlake, die toen een relatie had met Spears.

"Ik zal het moment voordat ik in de kooi ging nooit vergeten!!!! Justin zag dat ik nauwelijks kon praten, dus hij hield mijn hand vast en gaf me een peptalk van 5 minuten die duidelijk werkte, " de …Baby One More Time-zanger herinnerde zich.

Justin Timberlake's verontschuldiging aan Britney Spears en Janet Jackson

Nadat de documentaire Framing Britney Spears eerder dit jaar was uitgebracht, erkende Timberlake zijn wandaden in een poging het goed te maken.

In een Instagram-bericht sprak hij rechtstreeks met Britney Spears en verontschuldigde hij zich voor alle hatelijke opmerkingen die hij tegen haar maakte na hun breuk, waarna hij zijn aandacht afleidde naar Janet Jackson en verontschuldigde zich dat hij niet voor haar opkwam tijdens haar beruchte garderobe storing op het Super Bowl-podium.

"Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, beiden individueel, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb," zei hij.

"De industrie is gebrekkig. Het zet mannen, vooral blanke mannen, aan tot succes", voegde hij eraan toe, erkennend dat hij "geprofiteerd heeft van een systeem dat vrouwenhaat en racisme vergoelijkt".

Aanbevolen: