Britney Spears' dokter beweert dat hij "niet weet" waarom ze nog steeds onder het conservatorium is

Britney Spears' dokter beweert dat hij "niet weet" waarom ze nog steeds onder het conservatorium is
Britney Spears' dokter beweert dat hij "niet weet" waarom ze nog steeds onder het conservatorium is
Anonim

In 2008 beschouwde Dr. James Spar Britney Spears "incompetent", en beweerde dat de ster niet in staat was om op haar eigen rechtszittingen te verschijnen toen ze onder een "tijdelijke" conservatorschap door haar vader, Jamie Spears. Vandaag beweert hij dat hij "niet weet wat er in godsnaam aan de hand is" met Britney, in een aflevering van de Defiance-podcast.

"Ik weet niet wat er met Britney Spears aan de hand is. Ik weet niet waarom ze nog steeds een conservatorium heeft, ik heb net zo min een idee als jij!" Dat vertelde Spar aan Defiance in hun nieuwste podcast, Everyone Loves Britney. Fans hebben het moeilijk om de verklaringen van de dokter te geloven, en velen zeggen dat Spar gewoon geen idee heeft en meer weet dan hij laat blijken.

"Zo achterdochtig! Waarom een willekeurige dokter gebruiken zonder geschiedenis van de behandeling van Britney (en geen follow-ups?) nadat haar voormalige arts weigerde?" vroeg Twitter-gebruiker @c_tugg.

Ze vervolgde: "Als ze zo gehandicapt is dat ze een conservatorium nodig heeft, zou ze regelmatig een geestelijke gezondheidsbehandeling moeten krijgen. Als haar artsen geen conservatorium steunen, zou de rechtbank dat ook niet moeten doen!"

Documenten bewijzen dat James Spar de voornaamste reden was dat Britney haar eigen advocaat niet kon behouden tijdens haar gerechtelijke procedure in 2008. Destijds had Spears advocaat Adam Streisand ingehuurd, een expert in geschillen over rijkdom van beroemdheden, om haar voor de rechtbank te vertegenwoordigen. Helaas verhinderde Dr. Spar dat Britney haar eigen vertegenwoordiging zocht.

Als resultaat van de lezingen die zijn ingediend, is de verklaring van J. Edward Spar, M. D., en het rapport van PVP-advocaat dhr. Ingham, oordeelt de rechtbank dat mevr. Spears niet de capaciteit heeft om raadsman te behouden en dat zij niet de capaciteit had om Adam te behouden. F. Streisand als haar raadsman', leest een gerechtsdocument uit 2008. Fans zijn geschokt door de flagrante gerechtelijke dwaling met betrekking tot de juridische beslissingen rond Britney's conservatorschap.

"Ik kan gewoon niet begrijpen dat een crimineel wel advocaten kan inhuren, maar Britney niet? Dat is het meest ongrondwettelijke dat ik ooit heb gehoord, dat zou tegen de wet moeten zijn. Iedereen zou recht moeten hebben op een advocaat, ongeacht de situatie, " schreef gebruiker @MissDavidson27.

De FreeBritney-beweging eist dat Spears wordt vrijgesteld van de wettelijke verplichtingen van haar conservatorschap. FreeBritney heeft meer bekendheid gekregen op sociale media na de release van de Framing Britney Spears-documentaire, waar veel andere beroemdheden zich hebben uitgesproken ter ondersteuning van de ster. De zangeres blijft in een voortdurende strijd verwikkeld om haar vader te verwijderen als de enige conservator van haar landgoed.

Aanbevolen: