50 Cent': Lil Kim bijt terug nadat hij haar BET-awards met een uil vergeleek

Inhoudsopgave:

50 Cent': Lil Kim bijt terug nadat hij haar BET-awards met een uil vergeleek
50 Cent': Lil Kim bijt terug nadat hij haar BET-awards met een uil vergeleek
Anonim

Fans hebben een meme verspreid waarin een afbeelding van Lil Kim en een uil naast elkaar is geplaatst, en het is moeilijk om de gelijkenis tussen hen niet te zien. De meme circuleerde al online en deed zijn ronde in een snel tempo toen 50 Cent hem opnieuw plaatste en de meme naar een bijna virale status katapulteerde.

Toen Lil Kim en haar man erachter kwamen dat 50 Cent het deed en haar gelijkenis met een uil werd blootgesteld aan miljoenen extra fans, besloot Lil Kim om zaken in eigen handen, en richt zich rechtstreeks tot 50 Cent.

De Meme

Dit is de meme die online de ronde deed en heel veel aandacht en fanfare kreeg.

De foto van Lil Kim werd gemaakt tijdens de BET Awards en is een close-up van haar gezicht met haar haar naar achteren getrokken en haar pony voor haar ogen. Ze had een witte kap over haar hoofd getrokken.

Rechts naast haar afbeelding was die van een sneeuwwitte uil, die interessant genoeg dezelfde gezichtsuitdrukking had als zij. De vergelijking naast elkaar was grappig voor veel kijkers, die een duidelijk twinning-moment in deze afbeelding konden zien.

50 Cent vond dit duidelijk hysterisch en plaatste het opnieuw zodat zijn miljoenen volgers het konden zien. Lil Kim en haar man haalden vervolgens uit - ondanks het feit dat dit helemaal niet door 50 Cent is gemaakt.

Lil Kim ha alt uit

Het is vrij duidelijk dat 50 Cent deze meme niet heeft gemaakt. Zelfs de manier waarop hij de re-post ondertitelde, werpt licht op dat feit.

Lil Kim was echter totaal niet onder de indruk en verspilde geen tijd door terug te klappen naar de rapper om hem precies te laten weten wat ze ervan vond dat haar imago op deze manier werd gebruikt.

Ze scheurde bij 50 Cent door te zeggen; "? De nauwkeurigheid ?? Hilarisch ? Ik heb er geen last van gehad. Mijn familie en vrienden zijn nog gekker dan ik. ?" Ze ging verder met opscheppen over haar succes en richtte zich vervolgens rechtstreeks tot 50 Cent door te zeggen; "@50cent Ik zie dat je nog steeds in je gevoelens zit over die dinerdate waarop je me vroeg dat ik moest weigeren. Laat het gaan, je hebt een mooie vriendin, ik heb een liefhebbende echtgenoot. Laat het gaan."

Daar stopte ze niet. Ze ging verder met te zeggen; “Jullie kunnen allemaal naar de hel. Niet met respect.

50cent, ik behandel die situatie allemaal in mijn boek dat in november verschijnt. Zorg dat je het gaat halen. Pre-orders nu beschikbaar."

Haar stijlvolle, maar brutale reactie bevestigt het feit dat ze zich hier niet voor schaamt en een backhand neemt naar 50 Cent door hem te laten lijken alsof hij geobsedeerd is door een gemiste kans met Lil Kim die nooit tot wasdom zal komen.

Aanbevolen: