Australische hostmerken Meghan Markle een leugenaar na 'N Word'-claims

Inhoudsopgave:

Australische hostmerken Meghan Markle een leugenaar na 'N Word'-claims
Australische hostmerken Meghan Markle een leugenaar na 'N Word'-claims
Anonim

Sunrise-presentatrice Natalie Barr heeft Meghan Markle een "tosser" genoemd in een tirade nadat de hertogin van Sussex beweerde dat de British Press haar kinderen het "N-Word" noemde " in een nieuw interview met The Cut magazine.

Natalie Barr beweerde dat ze niet eens 'maag' het hele artikel kon lezen

De conservatieve Australische omroep Barr, 54, vertelde haar mede-anker David "Kochie" Koch dat ze "niet eens het hele artikel kon doornemen". Barr noemde Meghan Markle een "tosser", een licht beledigende term in Groot-Brittannië en Australië voor een extreem irritant persoon. Meghan, 41, beweerde in het interview dat ze in 2019 door een castlid van de Lion King te horen kreeg dat Zuid-Afrikanen "op straat hadden gedanst" toen ze met prins Harry trouwde - net zoals ze deden toen "Mandela werd vrijgelaten uit de gevangenis."

Meghan Markle bekritiseerde de behandeling van haar kinderen door de media

Meghan heeft wereldwijd schokgolven veroorzaakt door te beweren dat het 'N-woord' werd gebruikt om haar kinderen in het interview te beschrijven. De hertogin van Sussex deed een reeks opzienbarende beweringen in een uitgebreid interview met het tijdschrift The Cut. Een van de meer sensationele uitspraken was Markle's onwil om foto's van haar kinderen voor de media te delen. Meghan, die getrouwd is met prins Harry, lijkt de Britse koninklijke pers te beschuldigen van het gebruik van het "N-woord" om haar kinderen te beschrijven.

Ze vertelde het tijdschrift: Er is letterlijk een structuur waardoor als je foto's van je kind wilt vrijgeven, als lid van het gezin, je ze eerst aan de Koninklijke Rota moet geven. Waarom zou ik de zeer mensen die mijn kinderen het N-woord een foto van mijn kind noemen voordat ik het kan delen met de mensen die van mijn kind houden?

Vertel me hoe dat logisch is, en dan speel ik dat spel."

Prins Harry familie
Prins Harry familie

De 41-jarige die twee kinderen heeft, Archie Mountbatten-Windsor, 3, en Lilibet Mountbatten-Windsor, 1, beweert dat ze geen afbeeldingen kon delen op een persoonlijk Twitter-account volgens het koninklijke mediaprotocol. Vorig jaar verschenen de Sussexen op Oprah om te beweren dat een senior royal openlijk de kleur van haar toen ongeboren kind, Archie, besprak.

Aanbevolen: