Britney Spears-fans noemen haar vriendje een 'Gold Digger' nadat hij zegt dat hij haar baby wil

Britney Spears-fans noemen haar vriendje een 'Gold Digger' nadat hij zegt dat hij haar baby wil
Britney Spears-fans noemen haar vriendje een 'Gold Digger' nadat hij zegt dat hij haar baby wil
Anonim

Britney Spears' vriendje is door haar fans uitgescholden nadat hij een zakenblad had verteld dat hij een "jonge vader" wil worden.

Sam Asghari vertelde Forbes en onthult dat hij graag een gezin wil stichten met het 39-jarige popicoon.

Ik wil mijn carrière naar de volgende stap brengen als het op acteren aankomt. Ik wil ook mijn relatie naar de volgende stap brengen. Ik vind het niet erg om vader te worden. Ik wil een jonge vader.' zei de in Teheran geboren personal trainer.

Britney is al moeder van zonen Sean Preston, 15, en Jayden James, 14, met ex-man Kevin Federline. De zangeres "Sometimes" heeft momenteel slechts 30% voogdij over haar jongens.

In 2008 werd de zangeres onder curatele gesteld door haar vader, Jamie Spears. Het betekent dat de zangeres momenteel geen belangrijke persoonlijke of financiële beslissingen kan nemen zonder de goedkeuring van haar vader.

De meest recente uitspraak van december laat het conservatorium van kracht tot september 2021.

Fans hebben Asghari een 'goudzoeker' genoemd omdat ze een baby met Britney wil, omdat sommigen vinden dat ze er mentaal nog niet klaar voor is.

"Hij houdt helaas NIET van haar, helaas voor Britney. Hij is puur een goudzoeker", schreef een fan online.

"Hij vindt het niet erg om vader te worden? Jeetje. Persoonlijk denk ik niet dat Britney in is voor meer kinderen," voegde een tweede eraan toe.

"Ik denk dat hij gewoon een permanente band met die stapel geld wil… Hopelijk zal die fout niet gebeuren, ze is te oud om nog meer kinderen te moederen en ze heeft mentale problemen die het opvoeden ervan problematisch zouden maken, " riep een derde in.

Het komt nadat Spears-fans hebben opgemerkt hoe triest de zangeres van "Sometimes" de laatste tijd in haar video's heeft gekeken.

"De laatste tijd ziet ze er altijd uit alsof ze veel heeft gehuild. Haar eyeliner was altijd donker, maar nu is het ver onder haar ogen een plasje", schreef een fan online.

"Absoluut. Je kunt het aan haar ogen zien. Triest hoewel ik echt hoop dat Sam haar helpt om haar niet te hinderen, " beaamt een tweede.

"Ze ziet er altijd uit alsof ze een avondje uit is geweest, in haar kleren en make-up heeft geslapen bij een vriend thuis en meteen naar haar werk moest gaan zonder te douchen, in haar uitgaansoutfit," een derde stemde in.

Britney brengt nu een groot deel van haar tijd alleen door met dansen in haar $ 7,4 miljoen, 13K vierkante voet herenhuis met vijf slaapkamers op 21 hectare Thousand Oaks.

Aanbevolen: