Piers Morgan wordt gesleept nadat hij suggereert dat Meghan Markle een 'Gold Digger' is

Piers Morgan wordt gesleept nadat hij suggereert dat Meghan Markle een 'Gold Digger' is
Piers Morgan wordt gesleept nadat hij suggereert dat Meghan Markle een 'Gold Digger' is
Anonim

Piers Morgan heeft Meghan Markle opnieuw een klap gegeven.

De Britse omroep deelde een meme van de hertogin van Sussex in diepe overpeinzing. Het bijschrift luidde: "Dus Bill Gates is gescheiden", met verschillende geldemoji's. Morgan heeft geen geheim gemaakt van zijn diepe afkeer van Markle - hij noemde haar vaak 'Prinses Pinocchio' en een 'sociale klimmer'.

Nadat Morgan de meme had gedeeld, kreeg hij een spervuur van kritiek.

"Ze woont in je hoofd huurvrij", las een opmerking.

"Goh, denk je elk uur dat je wakker bent aan haar? obsessed," voegde een tweede eraan toe.

"Ik heb altijd van je gehouden Piers, maar dit neigt nu naar pesten. Je hebt je zegje gedaan en dat is waar je voor betaald werd, maar professioneel en persoonlijk zijn twee verschillende dingen notok," viel een derde in.

Zijn laatste aanval komt nadat de voormalige BGT-rechter Meghan bespotte voor het vrijgeven van een kinderboek.

The Bench, dat in juni verschijnt, is geïnspireerd op de relatie van haar man, prins Harry, met hun zoon Archie.

Meghan schreef een gedicht voor Harry op de eerste Vaderdag na de geboorte van Archie. Het gedicht is nu aangepast tot een verhaal.

Random House Children's Books beschrijft het nieuwe boek als lezers "een venster geven op gedeelde en blijvende momenten tussen een diverse groep vaders en zonen."

In een verklaring voegde Meghan eraan toe dat het boek “de warmte, vreugde en het comfort van de relatie tussen vaders en zonen uit alle lagen van de bevolking” beschrijft.

Ze voegde eraan toe: "Deze representatie was bijzonder belangrijk voor mij en ik heb nauw samengewerkt om deze speciale band door een inclusieve lens weer te geven."

In zijn MailOnline-kolom noemde Morgan Meghan echter een "hypocriet" nadat haar eigen fragiele relatie met haar vader in de roddelbladen was uitgespeeld. Hij beschuldigde haar ook van het vernietigen van de relatie van haar man met zijn eigen vader, prins Charles.

“Opdat we het niet vergeten”, schreef hij, “Mevrouw Markle heeft haar vader Thomas meedogenloos verstoten en weigert iets met hem te maken te hebben, ondanks het feit dat ze nu slechts 70 mijl van elkaar wonen.”

Ze zou ook elke andere Markle hebben verstoten, van wie geen van allen was uitgenodigd voor haar bruiloft. Dit lijkt me niet iemand die overdreven enthousiast is om 'een inclusieve lens' te gebruiken. Sterker nog, het lijkt een buitengewoon exclusieve lens.”

Prins Harry en Meghan Markle Oprah interview
Prins Harry en Meghan Markle Oprah interview

Morgan uitte soortgelijke beschuldigingen tegen prins Harry en beweerde dat hij "prins Charles in de maling had genomen" tijdens zijn interview met Oprah Winfrey in maart.

Hij berispte de hertog van Sussex omdat hij "zeurde over dat papa zijn telefoontjes niet meer aannam of hem geen geld meer gaf."

De 56-jarige journalist beweerde dat Harry klonk als een "behoeftige verwende snotaap tiener" in plaats van een "36-jarige multi-miljonair deurmat die zijn familie, land en plicht dumpte vanwege zijn ijzingwekkende controlerende en ambitieuze vrouw wilde dat hij dat deed.'

Aanbevolen: