Boze fans zijn de toondove berichten van Kylie Jenner zat

Inhoudsopgave:

Boze fans zijn de toondove berichten van Kylie Jenner zat
Boze fans zijn de toondove berichten van Kylie Jenner zat
Anonim

Kylie Jenner heeft meer geld dan ze ooit zal uitgeven, en ze geeft veel uit!

Hoewel fans gewend zijn aan het zien van een aantal berichten die haar rijkdom en ongelooflijke fortuin onthullen, worden ze steeds booser over het feit dat ze zich op de een of andere manier niet aan dezelfde regels hoeft te houden als waar ze zich aan moeten houden tot. Terwijl de rest van ons gedwongen wordt om in quarantaine te gaan en ons af te zonderen van onze dierbaren, maandenlang opgesloten in onze huizen, leidt Kylie Jenner haar beste leven… op vakantie… alweer.

2020 was een geweldig jaar voor Kylie Jenner, en het is duidelijk dat ze heel blij is met hoe 2021 ook voor haar is begonnen. Ze is met de rest van haar familie in een luxe en zeer privé skiresort in Aspen, Colorado. Dit is ook niet je gewone skiclub. Om hier te blijven, meldt TMZ dat je $ 450.000 per maand zou moeten ophoesten! Afgezien van het voor de hand liggende prijskaartje dat aan dit uitje is verbonden, is een ander overduidelijk feit dat fans nu gewoon niet voorbij kunnen kijken, en dat is het feit dat we midden in een wereldwijde pandemie zitten en Kylie Jenner niets te doen heeft terwijl de rest van ons lijden geïsoleerd.

Kylie Jenner leeft volgens haar eigen regels

Het is duidelijk dat Kylie Jenner volgens haar eigen regels leeft, en fans zijn echt niet onder de indruk van deze gemoedstoestand. De pandemie legt echt de fundamentele verschillen bloot tussen mensen met rijkdom en gemiddelde burgers. Terwijl zoveel mensen worstelen met eenzaamheid, depressie en isolement terwijl ze ijverig de voorschriften volgen die zijn opgesteld door gezondheidsfunctionarissen, lijkt het erop dat degenen met enorme rijkdom volledig onaangetast blijven.

Hoe is het mogelijk dat Kylie en de jetset van de Kardashian-clan, terwijl we allemaal gedwongen zijn gescheiden te blijven van onze families, en niet in staat zijn om deel te nemen aan bruiloften, samen te komen voor begrafenissen of onze grootouders te omhelzen, toevlucht? Kylie's post toont plezier op de hellingen, veel snowboarden, sneeuwscooteren en een enorme hoeveelheid voedsel. Fans weten niet waarom ze hier recht op heeft tijdens een pandemie, terwijl de rest van de wereld dat niet is.

Fans zijn aan het roken

Fans zijn ronduit razend op Kylie Jenners toondove post. Terwijl ze 2021 in stijl inluidt, omringd door iedereen van wie ze houdt, kijken de rest met verwondering toe en vragen we ons af waarom de regels helemaal niet op haar van toepassing lijken. Fans gingen naar haar sociale-mediapagina om op dit bericht te reageren, waardoor Kylie een voorproefje kreeg van hun woede.

Sommige van hun commentaren bevatten berichten zoals; "Ik denk dat COVID niet van toepassing is op de rijken!" en "Het moet leuk zijn om te reizen tijdens een pandemie he." Fans hielden zich echt niet in. Andere opmerkingen waren onder meer; "door te reizen? in een pandemie? ?‍♀️", en "er zijn duidelijk geen regels voor de rijken."

Aanbevolen: