Het moment dat Kim Kardashian Paris Hilton overtrof in populariteit en rijkdom

Inhoudsopgave:

Het moment dat Kim Kardashian Paris Hilton overtrof in populariteit en rijkdom
Het moment dat Kim Kardashian Paris Hilton overtrof in populariteit en rijkdom
Anonim

Hoewel ze elkaar al kennen sinds ze tieners waren, bereikte Kim Kardashian en Paris Hilton's vriendschap nieuwe hoogten rond 2003 toen de Keeping Up With the Kardashians-ster begon te werken als haar pal's persoonlijke stylist - een baan met veel voordelen en voordelen.

Laten we niet vergeten dat dit hetzelfde jaar was dat Parijs veel aandacht kreeg voor haar ongelooflijk populaire realityshow, The Simple Life, met haar toenmalige BFF Nicole Richie. De carrière van de zangeres "Stars Are Blind" nam een vlucht en letterlijk overal waar ze ging, zouden de fotografen haar bij elke beweging achtervolgen - en hoewel ze nog niet zo bekend was, zou Kim, die vaak aan de zijde van Paris zou staan, het snel overnemen in populariteit, rijkdom en wereldwijde bekendheid.

Velen geloofden dat toen Kim en haar familie in 2007 hun stint op reality-tv begonnen, Parijs jaloers was, nadat ze hadden gezien hoe enorm de show was geworden na het eerste seizoen op E!. In slechts 14 jaar is Kim erin geslaagd een imperium van een miljard dollar op te bouwen, terwijl haar zussen het net zo goed hebben gedaan, waarbij Kylie Jenner ook een bedrijf van een miljard dollar heeft opgebouwd met haar bedrijf Kylie Cosmetics.

kim kardashian parijs hilton evenement
kim kardashian parijs hilton evenement

Hoe heeft Kim Kardashian Paris Hilton ingehaald in rijkdom en roem?

Kim heeft Keeping Up With the Kardashians echt te danken aan haar carrière - en misschien aan haar uitvoerend producent Ryan Seacrest, die onvermurwbaar was dat E! zou de realityshow van het gezin moeten oppikken op basis van alleen de pilot-aflevering.

Ryan vond de Kardashians erg vermakelijk, en gezien het feit dat Kim in haar eentje veel krantenkoppen had gehaald na het "lek" van haar ranzige tape voor volwassenen met R&B-zanger Ray J, wilden geïntrigeerde kijkers beslist graag zien wat de familie te bieden had.

Natuurlijk had niemand kunnen voorspellen dat KUWTK het zo goed zou doen als het deed, met een gemiddelde van meer dan 4 miljoen kijkers in seizoen 3 en een massa spin-offs, waaronder Khloe & Kourtney Take Miami, Kourtney & Kim Take New York, Khloe & Lamar en Life of Kylie, om er maar een paar te noemen.

Tegen 2011 hadden de Kardashians de E! netwerk, wat logisch was omdat ze de meeste inkomsten uit hun respectievelijke shows binnenhaalden.

Tijdens de opkomst van Kims carrière had Paris een aantal niet-zo-aardige dingen gezegd over haar af en toe een vriend, zoals de keer dat ze verscheen in de Chet Buchanan en de Morning Zoo radioshow en zei: "Ik zou [Kim's kont] niet willen - het is vies! Het doet me denken aan kwark in een grote vuilniszak."

In 2011 gaf Paris reality-tv nog een kans toen ze een nieuwe show op Oxygen plaatste met de titel The World volgens Parijs - maar na slechts één seizoen besloot het netwerk de stekker eruit te trekken aangezien de kijkcijfers gemiddeld slechts 250 waren, 000 kijkers per aflevering, wat ver verwijderd was van de 13.3 miljoen die ze binnenhaalde tijdens aflevering twee van de eerste run van The Simple Life.

Ondertussen leek het bijna alsof alles wat Kim en haar familie deden in succes en geld veranderde. Van goedkeuringsdeals tot meer realityshows, hun snelle opkomst op sociale media met miljoenen volgers - de oprichter van KKW Beauty was ongetwijfeld populairder geworden dan Parijs.

In een interview in 2011 met Harper's Bazaar, erkende Kim haar vete met de blonde schoonheid, waar ze toegaf dat ze in jaren niet met Paris had gesproken, maar stond erop dat, hoewel ze geloofde dat de laatste een tijdje in haar leven kwam reden, ze dreven gewoon uit elkaar naarmate de tijd verstreek.

"We praten niet echt met elkaar", vertelde ze aan het tijdschrift. "Zoals ik altijd zeg, iedereen komt in je leven met een reden, een seizoen of een heel leven. Er komt een punt in het leven waarop je gewoon uit elkaar groeit en je beseft dat je niet zo op elkaar lijkt als je dacht."

Het was in 2016 toen de rivaliteit tussen het paar een wending nam toen Paris besloot om naar het kerstavondfeest van de Kardashians te komen, waar ze zelfs poseerde voor foto's met Kim en haar broers en zussen.

Die nacht leek de wrijving in hun relatie te hebben veranderd, aangezien de twee sindsdien hebben samengewerkt aan Kim's Skims-lijn. De moeder van vier maakte ook een cameo in de muziekvideo van 2019 voor het Parijse nummer 'Best Friend's A'.

Vervolgens, in een aflevering van KUWTK uit 2019, vertelde Kim haar zus Khloe Kardashian dat ze ermee had ingestemd om in de muziekvideo te schitteren omdat ze het de 40-jarige verschuldigd was en zei: Ik zou het echt willen doen alles voor haar. Ze heeft me letterlijk een carrière gegeven en dat erken ik volledig.”

Khloe antwoordde: Veel mensen, ongeacht hoe ze hun succes kregen, ze zouden niet zeggen: 'Ik heb mijn carrière gekregen dankzij Parijs'. Ze zouden niet zeggen: 'Ik wil je een gunst.' Ze zouden zeggen: 'Haha, bch, kijk eens wie er nu aan het knallen is,' maar je bent zo lief en aardig.'

Aanbevolen: