Lieg Meghan Markle toen ze beweerde dat Buckingham Palace haar identiteitsbewijzen in beslag nam?

Lieg Meghan Markle toen ze beweerde dat Buckingham Palace haar identiteitsbewijzen in beslag nam?
Lieg Meghan Markle toen ze beweerde dat Buckingham Palace haar identiteitsbewijzen in beslag nam?
Anonim

Het klonk als een sekte.

Een van de vele bommen die Meghan Markle in haar Oprah-interview liet vallen, was dat ze haar paspoort, rijbewijs en sleutels "omdraaide" toen ze werd verwelkomd in de koninklijke familie in 2016.

Maar bronnen hebben bevestigd dat de hertogin van Sussex ten minste 13 buitenlandse reizen heeft gemaakt nadat haar relatie met prins Harry naar voren kwam. In het veelbesproken interview met Oprah verklaarde de inwoner van LA dat al je persoonlijke identificatie wordt gegeven aan Palace-assistenten wanneer je lid wordt van "The Firm".

Meghan, 39, beweerde dat ze haar paspoort niet meer had gezien totdat zij en Harry stopten als senior royals en naar Californië verhuisden. De hertogin beschreef dat ze geïsoleerd was in Engeland en haar paleis slechts twee keer voor vier maanden verliet.

Maar The Sun meldt dat de hertogin 13 landen heeft bezocht als toerist vanaf het moment dat ze met prins Harry begon te daten tot september 2019. Prins Harry en Meghan vlogen ook naar Italië voor de uitbundige bruiloft van modeontwerper Misha Nonoo.

Hoewel de koningin geen paspoort nodig heeft om te reizen, zijn alle andere leden van de koninklijke familie verplicht er een bij zich te hebben als ze naar het buitenland gaan.

Meghan en Harry namen hun eerste vakantie samen slechts zes weken nadat hun relatie in 2016 begon. De prins nam zijn toenmalige vriendin mee naar een safarikamp in Botswana. Later vlogen ze naar het Comomeer om George Clooney en zijn vrouw Amal in augustus 2018 te bezoeken.

Het paar maakte vervolgens uitstapjes naar Amsterdam, Frankrijk en Toronto.

In augustus 2019 vierde het stel Meghan's 38e verjaardag in het exclusieve villacomplex Vista Alegre op Ibiza. De hertogin bezocht in februari 2019 ook New York voor een babyshower voordat ze zoon Archie verwelkomde.

Fans kochten Meghan's verhaal niet en gingen naar sociale media om hun hart te luchten.

"Het is altijd haar vader, haar zus, haar ex-man, Kate, William, Charles, enz. geweest. Is er ooit iets haar schuld geweest?" één persoon schreef online.

"Een selectieve herinnering die bij haar verhaal past. Hoe is ze zonder paspoort in Canada gekomen?" een ander toegevoegd.

"Ze verwacht dat we geloven dat ze veel heeft gereisd zonder paspoort. Ze mocht niet rijden, maar Kate, de koningin, Camilla enz. mogen allemaal rijden. Ze bezat niets, dus wat sleutels wel deden moet ze afgeven?" een derde stemde in.

Aanbevolen: