Royal Palace beweert dat Meghan Markle de echte pestkop was

Inhoudsopgave:

Royal Palace beweert dat Meghan Markle de echte pestkop was
Royal Palace beweert dat Meghan Markle de echte pestkop was
Anonim

De afgelopen maanden zijn de meeste leden van de koninklijke familie onder vuur komen te liggen met betrekking tot hun mening over Meghan Markle en haar huwelijk met prins Harry. Beschuldigingen met betrekking tot hun opvattingen over haar familie en haar ras hebben geleid tot controverses sinds de verloving van Markle en prins Harry. Echter, herinnerde beschuldigingen zijn nu verschoven naar haar, en haar behandeling naar de koninklijke staf.

Rapporten van de Daily Mail hebben bevestigd dat "een klein handjevol" mensen die voor haar in het paleis werkten, is geïnterviewd over beschuldigingen van pesten. Helaas werd het pesten dat tegen hen was gedaan door Markle zelf aangestoken.

Meerdere medewerkers beweerden eerder dit jaar dat Markle's gedrag jegens hen ertoe leidde dat twee persoonlijke assistenten hun baan opzegden en het vertrouwen van een ander brak. Vanwege de kwestie zijn de namen van deze huidige en voormalige werknemers niet vrijgegeven.

De ironie tussen de beweringen van Meghan en medewerkers over pesten

De specifieke beschuldigingen met betrekking tot haar behandeling jegens personeelsleden begonnen in maart, wat Markle herhaaldelijk ontkende. De oud-actrice had in 2018 al eerder een pestklacht gekregen van een vorige werkgever. In tegenstelling tot de huidige omstandigheden leidde deze beschuldiging niet tot een onderzoek.

Sinds het begin van het onderzoek heeft Daily Mail bevestigd dat er nauwelijks voormalige en huidige medewerkers over de zaak zijn geïnterviewd. Vanaf deze publicatie is geen van de geïnterviewde medewerkers en hun functies openbaar gemaakt. Er werd echter gezegd dat het waarschijnlijk de twee PA's omvatte, en mogelijk de kabinetssecretaris, die toen werkte als de privésecretaris van prins William. Gemiddeld heeft het gezin vijftien werknemers tegelijk in dienst, met maximaal 25 gedurende Markle's tijd bij de koninklijke familie tussen 2017 en 2020.

Prins Charles en anderen' commentaar op Meghan

De opkomst van de discussie over haar mogelijke pesterijen komt na de bevestiging van pesten jegens haar door meerdere leden van de koninklijke familie, waaronder prins Charles. Het boek Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan publiceerde onlangs dat hij het was die zich afvroeg wat de kleur was van Markle en prins Harry's zoon Archie vanwege haar Afro-Amerikaanse afkomst. Hoewel sommigen deze bewering geloofden, had het paleis mediabronnen verteld dat de beweringen "fictie zijn en geen commentaar waard".

Prins William heeft ook zijn mening geuit over de relatie van Markle en prins Harry, waarbij hij zegt dat hun relatie gehaast was en dat problemen met haar familiegeschiedenis voor controverse kunnen zorgen over de familie en de media. Dit en meer heeft geleid tot de gespannen relatie tussen de twee broers, die al maanden nauwelijks met elkaar hebben gecommuniceerd. Markle en Kate Middleton hebben nog steeds goede verstandhoudingen, maar delen een te gespannen relatie vanwege de ruzie tussen de broers.

Het onderzoek naar haar pesten loopt nog en er is geen woord over wanneer het onderzoek zal zijn afgerond. Er is ook geen bevestiging of Prins Charles, Prins William of Middleton al dan niet hebben deelgenomen aan het onderzoek. Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan is een New York Times Bestseller geworden en kan online en in boekwinkels worden gekocht.

Aanbevolen: