R. Kelly's gevangenisrekeningsaldo was enorm (voordat de regering het in beslag nam)

Inhoudsopgave:

R. Kelly's gevangenisrekeningsaldo was enorm (voordat de regering het in beslag nam)
R. Kelly's gevangenisrekeningsaldo was enorm (voordat de regering het in beslag nam)
Anonim

Veel voormalige fans hebben de ondergang van zanger R. Kelly gevolgd, van de manier waarop zijn vermogen afnam na beschuldigingen tot hoeveel mensen in de muziekindustrie zich uiteindelijk afscheidden van de in ongenade gevallen ster.

Ondanks dat ze achter de tralies zit, is Kelly mensen veel blijven geven om over te praten. Zijn juridische team geeft de zaak nog niet op (hoewel zijn oorspronkelijke advocaten dat wel deden), hoewel het op dit moment voor buitenstaanders hopeloos lijkt.

Eén ding dat niet hopeloos was? Het geldbedrag dat R. Kelly naar verluidt op zijn gevangenisrekening had staan. Dat wil zeggen, voordat de federale overheid het blijkbaar in beslag nam - zogenaamd ongepast.

R. Kelly had duizenden dollars op zijn gevangenisrekening

Zoals de meeste penitentiaire inrichtingen, staat de gevangenis waar Kelly tijd uitzit, zijn gevangenen toe om rekeningen van commissarissen te hebben. Dit is min of meer een bankrekening die gedetineerden kunnen gebruiken om aankopen te doen terwijl ze in de gevangenis zitten.

Hoewel de gevangenissen zelf artikelen te koop aanbieden, is het algemeen bekend dat gevangenen ook informeel onder elkaar, terwijl ze achter de tralies zitten, artikelen kopen en verkopen (vaak smokkelwaar).

En volgens Radar Online had R. Kelly $30, 000 op zijn gevangenisbankrekening op het moment dat de overheid zijn geld overhevelde.

Ze specificeerden niet waar het geld vandaan kwam, wat hij met het geld kocht, of dat het hem zelfs was toegestaan om zoveel bij de hand te hebben.

De juridische documenten zeiden echter dat Kelly het bedrag in de loop van drie jaar had vergaard.

Uitstaande juridische boetes leidden ertoe dat de regering Kelly's contanten innam

Zoals algemeen bekend is R. Kelly veel geld schuldig aan verschillende mensen, waaronder de overheid. Op een gegeven moment werd gemeld dat zijn vermogen negatief was, aangezien hij zoveel schulden had.

Per Radar Online was Kelly de rechtbanken minstens $ 140K aan boetes verschuldigd, als onderdeel van zijn strafrechtelijke veroordeling.

Op het moment dat de regering zijn geld in beslag nam, had Kelly niets betaald en ook geen betalingsregeling getroffen.

Zo werd in het gerechtelijk verzoek dat leidde tot de geldopname bepaald dat het geld in beslag werd genomen om de gerechtskosten terug te betalen. Kelly's team zegt echter dat de inbeslagname niet volgens het wettelijke protocol verliep en dat ze dachten dat er een veel lager bedrag verschuldigd was op het moment dat Kelly's commissariaat werd opgebruikt.

R. Kelly's juridische team zegt dat de regering een fout heeft gemaakt

Kelly's advocaten klagen de Brooklyn-gevangenis waar hij zijn tijd uitzit al aan, maar ze ondernemen nu mogelijk verdere actie. De R&B-zanger werd veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf en zat een tijd uit in het Metropolitan Detentiecentrum van Brooklyn.

Volgens de website van de MDC kan iedereen elektronisch geld naar een gevangene sturen.

Ze merken op: "De commissaris biedt een bankrekening van het type bank voor uw geld en voor de aanschaf van artikelen die niet regelmatig worden uitgegeven als onderdeel van de administratie van de instelling. Geld dat door uw familie, vrienden of andere bronnen is gestort, wordt opgeslagen in uw rekening van de commissaris die we bijhouden."

Hoewel er geen specifieke details zijn in de gerechtelijke documenten die zijn ingediend over hoe de regering het geld eruit heeft gehaald, vraagt Kelly's juridische team hen om het terug te geven.

Radar Online legde uit dat Kelly's juridische team erop wees dat er geen pandrecht op Kelly's fondsen was geplaatst, en dat er ook geen ingebrekestelling was ingediend. Verder suggereert hun motie dat de regering het geld "zonder wettelijke bevoegdheid" heeft aangenomen.

Bovendien zei de motie dat R. Kelly slechts $ 900 verschuldigd was op het moment dat de uitspraak werd gedaan; of dat een betalingsplan was of anderszins werd niet bekendgemaakt.

Krijgt Kelly zijn gevangenisgeld terug?

Het is onduidelijk of R. Kelly zijn geld terugkrijgt. Nadat de regering $ 25.000 had overgenomen, bleef Kelly achter met $ 500 op de rekening, volgens Radar Online.

Hoewel zijn juridische team een geldig argument lijkt te hebben, is het mogelijk dat zelfs na een behoorlijk proces het geld nog steeds van Kelly wordt afgenomen.

De vraag blijft natuurlijk waar het geld vandaan kwam. Ogenschijnlijk komt het niet van enige inkomsten van Kelly's.

Hoewel zijn muziek populairder werd na zijn eerste arrestatie, blijkt uit de hoeveelheid geld die hij schuldig is, dat de overheid al geld van zijn bankrekeningen en/of landgoed zou halen terwijl hij achter de tralies zit.

Waar kwam het geld vandaan en waar heeft R. Kelly het voor nodig in de gevangenis? Twee vragen die Kelly's juridische team waarschijnlijk niet zal beantwoorden, ongeacht of het geld wordt teruggegeven of niet.

Aanbevolen: