Shakira tweet haar vreugde toen ze ontdekte dat de jonge Britse koninklijke prinses Charlotte van haar muziek houdt

Inhoudsopgave:

Shakira tweet haar vreugde toen ze ontdekte dat de jonge Britse koninklijke prinses Charlotte van haar muziek houdt
Shakira tweet haar vreugde toen ze ontdekte dat de jonge Britse koninklijke prinses Charlotte van haar muziek houdt
Anonim

Shakira heeft haar waardering voor prinses Charlotte getweet nadat ze had ontdekt dat de jonge royal dol is op haar muziek. Hoewel de 6-jarige nog geen Twitter-account heeft, zal ze zeker extatisch zijn om haar Shakira-schreeuw te horen, zoals vader Prins William op de onlangs uitgezonden podcast 'Prince William: Time To Walk' onthulde dat ze 'gaat gek' op Shakira's nummer 'Waka Waka'.

Na het nieuws te hebben gehoord, ging Shakira naar het sociale-mediaplatform om te schrijven: "Ik ben zo blij dat je mijn muziek leuk vindt, prinses Charlotte!" gevolgd door een emoji met een rood hart.

Terwijl hij werd opgenomen terwijl hij over het landgoed van de koningin Sandringham liep, onthulde de prins: Een van de liedjes waar de kinderen op dit moment van houden, is Shakira, Waka Waka. Er gaan veel heupbewegingen gepaard met veel verkleden.”

Prins William stelt dat Charlotte door de keuken rent terwijl ze naar 'Waka Waka' luistert

“Charlotte rent vooral door de keuken, in haar jurken en balletspullen. Ze wordt helemaal gek als Louis haar volgt en probeert hetzelfde te doen.'

Vervolgens zei hij dat hij 'verbaasd' is over hoe zijn kinderen de muzikale microbe van het gezin hebben geërfd, en hij vertrouwt erop dat De meeste ochtenden is er een enorm gevecht tussen Charlotte en George over welk nummer er 's ochtends wordt gespeeld.”

The Duke sprak ook over zijn eigen muzieksmaak en onthulde: "Er is niets beter dan, op een maandagochtend, wanneer je een beetje wazig bent na het weekend en probeert jezelf weer in de sleur van de week, luisterend naar AC/DC - Thunderstruck.” Toevoegen "Het maakt je absoluut wakker, brengt je week in de best mogelijke stemming en je hebt het gevoel dat je alles en iedereen aankunt."

'The Best' van Tina Turner doet denken aan de hertog van prinses Diana

Bovendien beweerde de prins in een hartverwarmende bekentenis dat 'The Best' van Tina Turner altijd een geliefde herinnering oproept aan zijn overleden moeder, prinses Diana, die hem en Harry op school afzette: Omdat zittend op de achterbank weg zingen, het voelde als een echt familiemoment. Mijn moeder, ze reed zo hard mogelijk mee en we haalden zelfs de politieman in de auto, hij zong ook af en toe mee.'

"Je zou zingen en naar muziek luisteren tot aan de poorten van school toen ze je afzetten en toen drong de realiteit een beetje tot je door - je ging echt terug naar school."

William voegde er schrijnend aan toe: Omdat je voorheen verdwaald was in liedjes - het opnieuw wilt spelen, gewoon om dat familiemoment gaande te houden. En als ik er nu naar luister, brengt het me terug naar die autoritten en roept het veel herinneringen op aan mijn moeder.”

Aanbevolen: