Is Piers Morgan echt bezorgd om Kate Garraway als hij niet probeert te helpen?

Inhoudsopgave:

Is Piers Morgan echt bezorgd om Kate Garraway als hij niet probeert te helpen?
Is Piers Morgan echt bezorgd om Kate Garraway als hij niet probeert te helpen?
Anonim

Kate Garraway, een Engelse omroep en journalist die eerder samen met Piers Morgan heeft gewerkt, is op een geheel nieuwe manier voor de camera's verschenen. Deze keer deed ze verslag van haar eigen persoonlijke leven en de diepe worsteling waarmee haar familie wordt geconfronteerd rond de gezondheid van haar man.

Hij ligt al maanden in het ziekenhuis en vecht momenteel al lang tegen covid. Haar documentaire was hartverscheurend en emotioneel, en haar vriend Piers Morgan kon het niet helpen, maar woog mee.

Gelukkig was Morgan beleefd en sympathiek met zijn reactie, wat een verfrissende verandering is ten opzichte van de smerige en hatelijke berichten waar hij de laatste tijd om bekend staat.

Hij reageerde met empathie en schijnbare bezorgdheid voor Garraway, maar fans vragen zich af of dit oprecht is. Gezien de erbarmelijke omstandigheden waarmee zijn vriend wordt geconfronteerd, gaan fans ervan uit dat hij proactief zou kunnen zijn om een manier te vinden om haar te helpen.

Piers Morgan weegt in

Piers woog met een oprechte boodschap aan Kate Garraway, terwijl ze geconfronteerd wordt met de grimmige mogelijkheid om haar carrière op te geven om haar man te helpen met langdurige zorg. Na een coma te hebben opgelopen en te zijn aangesloten op verschillende ademhalingstoestellen, ventilatoren en beademingsapparatuur, is de gezondheid van haar man in groot gevaar. De 53-jarige politieke auteur liep een jaar geleden Covid-19 op en ligt vandaag in het ziekenhuis. Hij vecht tegen de effecten van langdurige covid die orgaanfalen en hevige pijn hebben veroorzaakt.

Kate's documentaire onthult haar pijn bij het overbrengen van zijn gezondheidstoestand aan hun kinderen, en breekt zichtbaar af bij het idee dat hij misschien niet beter wordt en dat ze van zijn vrouw kan veranderen in zijn primaire verzorger.

Hoewel Morgan's reactie op haar strijd warm en schijnbaar oprecht was, vragen fans zich af of hij misschien meer kon doen dan een tweet sturen.

Probeert hij zijn huidige imago in evenwicht te brengen door zijn zachtere kant te laten zien, of geeft hij echt om zijn vriend? Fans geloven dat als hij echt om hem geeft, hij meer kan doen om haar situatie echt te helpen.

Fans vragen meer

Als Kate's man in zijn huidige toestand uit het ziekenhuis wordt ontslagen, staat Kate's hele leven op zijn kop. Haar huis zal aanzienlijke veranderingen vergen en er zullen concessies moeten worden gedaan om zich aan te passen aan zijn huidige handicap.

Fans vinden dat Morgan de tweets moet laten vallen en moet gaan inzien dat ze daadwerkelijk deel uitmaken van de oplossing.

Fans vragen zich af waarom hij niet meer doet, met opmerkingen als; "Help haar Piers. Haar huis heeft aanpassingen nodig. Kunnen we allemaal helpen? Make it happen…," en "wat gaat Piers in godsnaam doen, zijn steun tweeten? Sta op en doe iets, als jij haar zo bent vriend genoemd."

Anderen schreven om te zeggen; "Misschien ga je haar helpen in plaats van je steun te twitteren. Kun jij het bouwen van rolstoelhellingen of een medisch bed voor haar man niet overnemen? Wees nuttig in plaats van nep aardig op Twitter", waarop een fan reageerde door te zeggen; "Als dit Meghan Markle en haar man waren, zou het hem niets schelen. Hij is zo selectief."

Aanbevolen: