David Hyde Pierce weet dat de Frasier-reboot de originele serie niet zal vernietigen, zelfs als hij er niet in zit

Inhoudsopgave:

David Hyde Pierce weet dat de Frasier-reboot de originele serie niet zal vernietigen, zelfs als hij er niet in zit
David Hyde Pierce weet dat de Frasier-reboot de originele serie niet zal vernietigen, zelfs als hij er niet in zit
Anonim

Gezien het waanzinnige succes van Frasier in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000, evenals zijn cultachtige fanbase die zijn populariteit levend heeft gehouden, was het slechts een kwestie van tijd voor een reboot. Maar tekenen wijzen er voortdurend op dat deze door Kelsey Grammer geleide reboot in de problemen zit. Het is tenslotte al jaren in ontwikkeling. Niet alleen dat, maar tijdens verschillende castreünies hebben Kelsey's Frasier-medesterren de vraag ontweken of ze er daadwerkelijk in zullen verschijnen.

Frasier is natuurlijk een vervolg/spin-off-serie van Proost. Het is dus onmogelijk om een derde serie te maken met in de hoofdrol de gespannen, snotterige psychiater met een hart van goud die alle juiste tonen raakt of zelfs een geheel nieuw ensemble schittert. Maar Frasier was zo'n kolos. Het was zo iconisch. En veel daarvan heeft te maken met de unieke chemie tussen de acteurs, of ze elkaar nu echt leuk vonden of niet.

Dus, diehard Frasier-fans voelen zich misschien beledigd door het niet zien van met name Jane Leeves, Peri Gilpin en David Hyde Pierce in hun rol. In een recent interview met Vulture wierp David enig licht op zijn ware gevoelens over de reboot en of hij Dr. Niles Crane daadwerkelijk weer zal spelen.

Zal David Hyde Pierce in de Frasier-reboot zijn?

Op dit moment kan David Hyde Pierce nog steeds niet veel zeggen over de herstart van Frasier, behalve dat hij nog moet worden gevraagd door Kelsey, de schrijvers of iemand bij Paramount+ (die de herstart produceert). Maar onder de juiste omstandigheden zou hij terugkeren naar de franchise …

"Die hele tijd van mijn leven, het schrijven in die shows, de acteurs waarmee ik heb mogen werken - dat is allemaal heel belangrijk voor me", zei David in juni 2022 tegen Vulture."En ik zou dat nooit op zo'n manier minachten dat ik onhandig zou zeggen:" Oh, nee, bedankt. Ik ga dat niet nog een keer doen.' Het is te waardevol voor mij. Maar tegelijkertijd, omdat het zo waardevol voor mij is, zou ik het ook niet doen, gewoon doen. En ik geloof dat het ook zonder mij kan worden gedaan - nieuwe verhalen vinden om te vertellen, in de op dezelfde manier als Frasier deed na Cheers. Ze brachten de Cheers-bende niet mee om een nieuwe show te maken. Ze kwamen van tijd tot tijd langs en dat was geweldig, maar er moest nog iets anders gezegd worden, en het moest op een andere manier gezegd worden. En misschien zullen ze dat vinden en zal ik erin zitten, of misschien zullen ze het vinden en hebben ze mij er niet bij nodig."

Zal de herstart van Frasier verschrikkelijk zijn?

Hoewel velen geloven dat het een slecht idee is om Frasier terug te brengen, is het gezien de structuur van de franchise mogelijk om het goed te doen. Het was nooit de bedoeling dat Frasier over de twee broers ging. Maar het veranderde in de loop van de tijd en vond een unieke invalshoek op het personage waar niet in Cheers in was gedoken. Hetzelfde kan gebeuren met het opnieuw opstarten. En David beweert dat wat de reboot ook doet, de prachtige geschiedenis van de show niet zal aantasten.

"Het klassieke voorbeeld was AfterMASH en MASH. Mensen kunnen praten over hoe goed of slecht AfterMASH was, maar het bezoedelt de herinnering aan MASH niet. zoals mensen denken: oh, we hadden het mis om ooit naar die show te kijken vanwege dit andere vervolg. Ik denk niet dat dat een angst is, "legde David uit. "En aangezien ik zojuist deze hele toespraak heb gehouden over hoe belangrijk en waardevol die hele ervaring voor mij was en hoeveel mensen zeggen hoe geweldig het is en het heeft hen door de pandemie heen geholpen: het is ook een tv-programma. Dus ik denk dat het even goed is een fout om kostbaar te zijn en het gevoel te hebben: Nou, het is heilige geschriften. Wat als we iets verkeerd hebben gedaan? Ik kijk er ook niet op die manier naar. Het is persoonlijker voor mij. Het gaat over hoe ik wat voor artistieke leven dat ik nog heb en waar ik de belangrijkste bijdrage kan leveren."

David Hyde Pierce On A Niles and Daphne Spin-Off Series

In zijn interview met Vulture werd David gevraagd of hij ooit is benaderd om een spin-off van Niles/Daphne te maken. Aangezien de relatie tussen de twee personages misschien wel een van de meest boeiende in de hele originele serie was, is het logisch dat producenten zouden proberen er verder van te profiteren. Maar David beweerde dat niemand het ooit geprobeerd heeft. Tenminste, voor zover hij weet.

"Niemand heeft me er ooit over benaderd, dus het was niet iets dat ik afwees. Maar het was ook niet iets wat ik wilde doen, dus ik was er ook geen motor achter. tegen de tijd dat Frasier eindigde, wist ik dat ik Spamalot ging doen, wat de eerste Broadway-musical was die ik ooit had gedaan. Dus mijn focus lag ergens anders, "legde David uit. "En in de jaren daarna, wanneer er over de show wordt gepraat, heb ik niet het sterke gevoel dat er iets meer is dat ik kan bedenken dat ik over het personage moet zeggen. Maar ik ben geen schrijver. En ik denk dat als ze op de een of andere manier kwamen om de verhalen te vertellen die me intrigeerden, ik zou kunnen denken, oh, ik zou terug kunnen gaan en dat doen. Maar in termen van mijn eigen drive en interesse, nee. Ik hou van die karakters, maar ik mis ze niet."

Aanbevolen: