Fans kunnen het niet helpen, maar imiteren dit Kate Middleton-kapsel

Inhoudsopgave:

Fans kunnen het niet helpen, maar imiteren dit Kate Middleton-kapsel
Fans kunnen het niet helpen, maar imiteren dit Kate Middleton-kapsel
Anonim

Er zijn maar weinig vrouwen die haartrends kunnen beïnvloeden zoals Kate Middleton heeft gedaan. Zeker, Jennifer Aniston maakte indruk in de jaren '90 en Victoria Beckham kreeg zelfs een kapsel dat naar haar 'bob' werd genoemd, maar nu is het haar van de hertogin van Cambridge net zo populair gebleken, en heeft het al meer dan een decennium invloed op de keuze van vrouwen voor haarstijlen. over de hele wereld zijn zo verliefd geworden op haar natuurlijke donkerbruine lokken dat stylisten waarschijnlijk glanzende golven kunnen föhnen met hun ogen dicht. Het beste van haar lange lokken is het feit dat haar stijl er jaar in, jaar uit fris en trendy uit blijft zien. Afgezien van een paar vluchtige afwijkingen van haar klassieke do - herinner je je Kate Middleton met een pony? – de royal is haar tijdloze stijl trouw gebleven. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Kate Middleton's beroemde klassieke föhnen

Ja, ze heeft een pony gehad, en ja, ze heeft in het verleden geflirt met karamellokjes. Ze is zelfs een fan van de slanke paardenstaart en een lage knot, maar haar klassieke losse golven komen altijd terug. Dus, wat is het geheim achter het veerkrachtige föhnen?

De hertogin draagt deze stijl meestal net onder de schouders, en hakt en wisselt tussen een zijscheiding en een halve scheiding. Ze heeft de meeste publieke optredens gedragen, van Wimbledon 2021 tot haar bezoek aan het Imperial War Museum in Londen in 2018. Ondanks dat de gebeurtenissen drie jaar uit elkaar liggen, bewijst ze dat de look de tand des tijds kan doorstaan en er nog steeds fantastisch uitziet.

Kate Middleton koos zelfs haar favoriete kapsel op de kerstkaarten van vorig jaar, waarvan 'lichaamstaalexpert' Judi James The Express vertelde dat het een voorbeeld was van het koninklijk paar dat het publiek meer van hun authentieke zelf wilde laten zien.

"Dit is een mooie pose die een gezin definieert dat opgroeit en onafhankelijke persoonlijkheden ontwikkelt", zei mevrouw James, eraan toevoegend: "Maar onder de paraplu van liefhebbende en duidelijk behoorlijk flirterige ouders die er zelfverzekerder en ontspannener uitzien dan ooit voor.”

Is de föhn van Kate Middleton het meest populaire 'Do?

Catherine gaat misschien altijd terug naar haar vertrouwde föhn, maar wist je dat dit niet echt de meest populaire van haar kapsels is?

Volgens schoonheidsexperts van Longevita was de pony van Kate Middleton in feite het kapsel dat de grootste impact had op haartrends!

Het meldde dat zoekopdrachten naar 'Kate Middleton-haar' met 426 procent stegen nadat ze voor het eerst haar pony onthulde in 2015. Haar tweede meest populaire look was het half-omhoog-half-omlaag kapsel dat ze droeg voor haar huwelijk met Prince Willem in 2011.

Dit ondanks dat haar gekozen kapsel in strijd is met het koninklijke protocol. Volgens koninklijke expert Ashley Pearson, in gesprek met The Express: Koninklijke bronnen vertellen me dat de koninklijke familie heel sterk aan Kate heeft aangegeven dat ze liever hebben dat ze haar haar opsteekt voor deze zeer speciale gelegenheid.”

“Kate had echter haar zinnen gezet op het dragen van haar haar met lange golvende krullen, wat haar favoriete manier is om het te dragen en eigenlijk ook William's favoriet. Ze eindigden een compromis over haar uiterlijk, 'onthulde mevrouw Pearson.

Kort daarop volgde het kapsel dat ze rockte vlak nadat ze in 2013 bevallen was van prins George. Haar lange, natuurlijk golvende, brunette-look zorgde ervoor dat zoekopdrachten naar 'Kate Middleton-haar' met 321 procent stegen in vergelijking met het maandelijkse gemiddelde.

Op de vierde plaats stonden de hoogtepunten die ze later dat jaar droeg, met zoekopdrachten die toen met 305 procent stegen. Een woordvoerder van Longevita verklaarde aan The Express dat "de hertogin van Cambridge bekend staat om haar elegante en tijdloze stijl en hetzelfde geldt voor haar kapsels."

"Haar kenmerkende kapsel met lange bruine lokken wordt ook gemakkelijk nagebootst met de term 'Kate Middleton-kapsel' met meer dan 3.400 maandelijkse zoekopdrachten, waarbij mensen hun haar op dezelfde manier willen stylen."

Fans houden van Kate Middleton's elegante opsteekkapsel

De hertogin heeft misschien haar eigen weg gevonden voor haar trouwdag, maar als het gaat om formele koninklijke optredens, wordt ze vaak gezien met haar trapsgewijze lokken vastgebonden in een lage knot.

Ze heeft haar haar in een verfijnde knot gedragen voor verschillende openbare evenementen, waaronder de Commonwe alth Day-viering in 2019, de première van No Time to Die in 2021 en meest recentelijk, bij de begrafenis van prins Philip.

Het was ook het favoriete kapsel voor de doop van prinses Charlotte toen ze haar elegante lage knot combineerde met een crèmekleurige hoed en bijpassende jas voor het speciale evenement.

Medeberoemdheden hebben het haar van Kate Middleton gekopieerd

Met zo'n enorme fanbase is het natuurlijk niet verwonderlijk dat miljoenen vrouwen in de loop der jaren de kapsels van de hertogin hebben nagemaakt, waaronder enkele bekende beroemdheden.

De eerste op de lijst is haar al even beroemde zus, Pippa Middleton. De jongere broer of zus heeft in de loop der jaren ook de voorkeur gegeven aan de veerkrachtige brunette-stijl, wat bewijst dat de klassieke föhnpakken van de Middleton-zusters een schot in de roos zijn.

Mede Brit Adele is ook gezien met sportieve klassieke golven na haar comeback in de muziekwereld in 2021. Ze heeft haar lange blonde lokken gestyled in Hollywood-golven tijdens veel van haar recente shows, wat een koninklijke klasse toevoegt aan haar soulvolle optredens.

Bouncy-golven zullen altijd populair blijven, met mensen als Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Britney Spears, Gisele en Blake Lively die de afgelopen jaren allemaal fans zijn geweest van de romantische look op de rode loper.

Aanbevolen: