Piers Morgan Shades Meghan Markle als hij is genomineerd voor Award

Piers Morgan Shades Meghan Markle als hij is genomineerd voor Award
Piers Morgan Shades Meghan Markle als hij is genomineerd voor Award
Anonim

Piers Morgan heeft er geen geheim van gemaakt dat hij geen fan is van Meghan Markle.

Hij greep nog een kans om een gijzeling te maken ten koste van de hertogin van Sussex nadat hij een nominatie had gekregen voor de British National Television Award.

De voormalige presentator van Good Morning Britain is genomineerd in de categorie tv-presentator.

Zijn nominatie komt ondanks zijn vertrek bij GMB eerder dit jaar na zijn controversiële opmerkingen over Markle.

Maar het lijkt erop dat Piers geen spijt heeft toen hij de moeder van twee bespotte en zijn fans aanmoedigde om op hem te stemmen bij de awards op Instagram.

Piers grapte dat hij Meghan zou sturen om de prijs namens hem op te halen als hij zou winnen.

Hij onderschreef een screenshot van zijn nominatie voor een prijs: "Het meest geamuseerd om eindelijk genomineerd te worden voor tv-presentator van het jaar bij de NTA's - hoewel het een beetje awks kan zijn voor ITV als ik win voor mijn werk op @GMB Misschien moet ik een Brando trekken en prinses Pinocchio sturen om hem namens mij in ontvangst te nemen…"

Hollywood-icoon Marlon Brando stuurde op beroemde wijze de Indiaanse actrice Sacheen Littlefeather in zijn plaats bij de Academy Awards in 1973. Hij won "Beste Acteur" voor zijn rol in The Godfather, maar verklaarde dat hij de prijs niet kon accepteren uit protest tegen Hollywood's uitbeelding van indianen in film.

Meghan Markle Christian Dior-jurk
Meghan Markle Christian Dior-jurk

Morgan, 56, stopte met zijn co-ankerrol op Good Morning Britain in de nasleep van het Sussexes Oprah-interview.

Hij liep in maart van de set af nadat hij botste met weerman Alex Beresford over de geldigheid van Meghan's schokkende beschuldigingen aan het adres van de koninklijke familie.

In het interview beweerde de hertogin dat "The Firm" haar suïcidaal maakte terwijl ze vijf maanden zwanger was en de koninklijke familie beschuldigde van racisme.

Good Morning Britain wordt uitgezonden op de Britse omroep ITV.

Bazen op het station zouden Morgan hebben gevraagd om zijn excuses aan te bieden nadat hij had gezegd dat hij 'geen woord geloofde', zei de hertogin in haar zitten met Oprah, maar hij weigerde.

Afbeelding
Afbeelding

Meghan heeft naar verluidt een formele klacht ingediend bij ITV over de manier waarop Morgan over haar heeft gesproken. Maar de eigenzinnige Morgan verdubbelde zijn mening over Markle en noemde haar opruiende beweringen over de koninklijke familie 'verachtelijk'.

"Als ik op mijn zwaard moet vallen voor het uiten van een oprechte mening over Meghan Markle en die tirade van bilge waarmee ze naar buiten kwam in dat interview, het zij zo", zei hij in een verklaring buiten zijn huis.

Aanbevolen: