Fans kunnen geen genoeg krijgen van Demi Lovato en Ariana Grande's nieuwe samenwerking 'Met You Last Night

Fans kunnen geen genoeg krijgen van Demi Lovato en Ariana Grande's nieuwe samenwerking 'Met You Last Night
Fans kunnen geen genoeg krijgen van Demi Lovato en Ariana Grande's nieuwe samenwerking 'Met You Last Night
Anonim

Vrijdag bracht Demi Lovato haar zevende studioalbum uit, Dancing With the Devil… The Art of Starting Over. Na de release prezen veel fans het nummer "Met Him Last Night", een samenwerking met collega-popzanger Ariana Grande, in het bijzonder

Zelfs hun manager, Scooter Braun, werd weggeblazen door de meeslepende uitvoering van het dynamische duo. Ondanks dat beide zangers zeer verschillende stijlen hebben, passen beide stemmen zo goed bij elkaar in het nummer.

In een tweet feliciteerde Braun beide artiesten door een foto te delen van een waanzinnige emoji met het bijschrift: "Met hem gisteravond met @ddlovato en @ArianaGrande…die brug.."

De kernfanbases van beide artiesten zijn sinds de release volledig geobsedeerd door het nummer. Veel fans waren gek op Twitter en deelden hun reacties op de single:

Lovato stopte bij SiriusXM's The Morning Mash Up om te praten over het werken met Grande aan het project, die twee jaar geleden voor het eerst 'Dancing With the Devil' hoorde.

"Eerlijk gezegd waren we niet samen in de studio", legde ze uit. "Ik heb haar niet benaderd… Ik had eigenlijk mijn album voor haar gespeeld of wat er in 2018 mee was gedaan, en een van die nummers was 'Dancing With the Devil'."

De "Sorry Not Sorry"-zangeres deelde dat Grande, die ze een van haar "echt goede vrienden" noemde, het nummer voor haar schreef.

"Ze, weet je, wist van het verhaal erachter en alles. En ze is een goede vriendin van mij, dus ze kende mijn verhaal vrij goed," vervolgde ze. "En dus toen ze dit nummer begon te schrijven, dacht ze echt aan mij en… ze schreef het nummer met mij in gedachten, en toen speelde ze het voor mij. En ik had zoiets van: 'Ik vind het geweldig. Je moet gewoon op de baan blijven.'"

Grande wilde aanvankelijk een mysterieuze zanger op het nummer zijn. Lovato overtuigde haar er echter van dat mensen ze samen wilden horen zingen.

"Ze had zoiets van, 'weet je het zeker?' En ik had zoiets van, 'ja.' En dus voegde ze haar zang toe … en ze is zo getalenteerd, zo, zo geweldig, 'zei Lovato. "En ik ben zo dankbaar dat ik zo'n vriendin heb."

"Ik was zo opgewonden om met haar aan de slag te gaan en we hadden zoveel plezier samen te zingen", voegde ze eraan toe.

Dancing With the Devil… The Art of Starting Over is een 19-track album, en het is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify.

Aanbevolen: