Demi Lovato bevestigt dat er een samenwerking met Ariana Grande komt

Inhoudsopgave:

Demi Lovato bevestigt dat er een samenwerking met Ariana Grande komt
Demi Lovato bevestigt dat er een samenwerking met Ariana Grande komt
Anonim

Demi Lovato beloofde haar fans dat 2021 een geweldig muziekjaar zou worden, en ze houdt zich nu al aan haar woord! Weken nadat haar samenwerking met Sam Fischer de ronde deed, plaagt Lovato nog een ander nummer… met een andere ongelooflijke artiest.

Demi en Ariana Grande hebben in de loop der jaren een sterke vriendschap opgebouwd en ze maken eindelijk hun doelen van jaren geleden waar. Zowel Ariana als Demi wilden graag samenwerken en een krachtig duet uitbrengen, dus dit nummer is lang in de maak geweest!

Demi plaagt nieuwe muziek met Ariana Grande

Ariana Grande bracht haar zondag door met het opnemen van muziek in een studio en deelde een fragment op haar Instagram-verhalen. Bij de video schreef Grande 'achtergronden bij een nummer voor een vriend'.

Hoewel het voor fans onmogelijk was om erachter te komen wie de zangeres precies 'vriend' noemde, verpestte Demi Lovato de verrassing door de video in haar verhaal te delen! De zangeres kondigde eerder op dezelfde manier nieuwe muziek aan (waaronder haar samenwerking met All Time Low).

Fans van het dynamische duo gingen naar Twitter om hun enthousiasme voor het nummer te delen en onthulden dat Ariana de zanger in het geheim in de video had getagd!

Een andere gebruiker, @holydemi, deelde de diepte van Demi's vriendschap met Ariana, "het is grappig omdat ze de minste hoeveelheid sociale media en persoonlijke interacties hebben."

"het laat gewoon zien hoe echt hun vriendschap is en hoe ze elkaar als artiesten respecteren."

@LoopsDemi deelde een oude video van de Commander In Chief-zangeres uit de vroege jaren 2010 waarin Demi Lovato onthulde dat ze " altijd al een nummer met Ariana Grande wilde doen".

Toen een fan de zangeres persoonlijk een bericht stuurde met de vraag of het nummer met Ariana de "last minute samenwerking" was die ze eerder noemde, bevestigde Demi het op de meest subtiele manier: met een emoticon met een blozende kop.

"DARIANA IS COMING", gedeeld @ArianaGonCharts.

Hoewel Ariana alleen zei dat ze "achtergrondzang" aan het opnemen was, geloven fans dat het nummer eerder is opgenomen.

In een ouder interview onthulde Demi dat een samenwerking met Ariana in behandeling was omdat het moeilijk was om een nummer te vinden dat ze samen konden zingen. Het is duidelijk dat Demi de juiste heeft gevonden, en we zullen het snel horen!

Aanbevolen: