Kourtney Kardashian en 9 andere beroemdheden die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van het Keto-dieet

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en 9 andere beroemdheden die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van het Keto-dieet
Kourtney Kardashian en 9 andere beroemdheden die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van het Keto-dieet
Anonim

Een ketogeen dieet, beter bekend als het Keto-dieet, is de laatste jaren steeds populairder geworden. De dieetmethode bestaat echter al heel lang. Het concept van het dieet is om koolhydraten te vermijden en het lichaam in een vetverbrandende modus te brengen die ketose wordt genoemd. Het lichaam heeft maar een paar dagen nodig om aan het dieet te wennen, wat uiteindelijk leidt tot een gezonde levensstijl. Er zijn veel voordelen aan het volgen van de levensstijl, waaronder gewichtsverlies en het verminderen van de kans of ernst van epilepsie en diabetes type 2.

Met beroemdheden die de dieettrend proberen, is het steeds populairder geworden omdat de mainstream-aandacht is benadrukt door atleten, filmsterren en beroemdheden van realityshows. Koolhydraten verminderen is niet eenvoudig, maar veel beroemdheden hebben zich verdiept in de wereld van het keto-dieet en verwelkomden de levensstijl met open armen. Van Kourtney Kardashian, die overstapte naar Keto om af te vallen, tot Vinny Guadagnino, die er zijn levensstijl van maakte, laten we eens kijken naar de beroemdheden die geen genoeg kunnen krijgen van het keto-dieet.

10 Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian heeft haar gezonde dieet en trainingsroutine altijd gecrediteerd als het geheim van een altijd fit lichaam. De oudste Kardashiaanse zus probeerde Keto voor het eerst in 2018 op basis van de aanbeveling van haar arts voor een metaaldetox toen er hoge niveaus van lood en kwik in haar systeem werden gevonden. In 2020 keerde ze tijdens quarantaine terug naar het dieet en zei dat ze zich nog nooit zo gezond had gevoeld.

9 Halle Berry

Naast regelmatig naar de sportschool te gaan, zorgt Halle Berry ervoor dat de juiste ingrediënten haar lichaam binnenkomen om haar fit te houden. In 2018 onthulde Berry dat ze het keto-dieet gebruikt om haar perfecte lichaamsbouw te behouden. Haar dieet omvat zware vetten zoals kokosolie, boter en avocado. Ze eet vlees, maar geeft niet toe aan voedsel met extra suiker.

8 Gwyneth P altrow

Gwyneth P altrow staat erom bekend ongebruikelijke voedingsgewoonten te hebben die ze deelt via haar lifestyle-bedrijf, Goop. Ze ondersteunt ook het keto-dieet omdat er diepgaand onderzoek naar is gedaan om de transformatie die bij mensen wordt waargenomen te ondersteunen. Haar merk Goop heeft ook artikelen gedeeld over de voordelen van overstappen op het dieet voor betere resultaten.

7 LeBron James

Terwijl van basketbalspelers wordt verwacht dat ze koolhydraten eten voor hun NBA-wedstrijden, wilde LeBron James zijn mentale kracht testen en besloot hij in 2014 een keto-dieet te beginnen. James was 67 dagen lang geen koolhydraten en suiker kwijt en kwam later aan Aan. Het gewichtsverlies werd vrij snel duidelijk bij James, aangezien zijn 6'8-frame slanker was tijdens de games.

6 Adriana Lima

Het blijkt dat er hard werk en een scheutje keto-dieet voor nodig is om de meest waardevolle Victoria's Secret Angel te worden. Naast dagelijks twee uur sporten, volgt Lima een koolhydraatarm dieet om in vorm te blijven. Haar voedselinname omvat eiwitten, eiwitshakes, graanrepen en groene groenten. Ze begon het dieet in 2010 en blijft het volgen.

5 Megan Fox

Megan Fox, moeder van drie kinderen, schakelde over op een koolhydraatarm dieet om het pre-babylichaam te bereiken en in vorm te komen voordat ze haar werk in Hollywood hervatte. Fox stopte met haar inname van koolhydraten en brood, inclusief pretzels, crackers en chips, en het ergste wat ze kon consumeren zou een kop koffie zijn, omdat ze zei dat ze nooit meer iets leuks had gegeten.

4 Alicia Vikander

Door een van de moeilijkste videogamepersonages op het filmscherm te spelen, hebben slechts twee vrouwen de prestatie geleverd om Lara Croft in films uit te beelden: Angelina Jolie en Alicia Vikander. Vikander moest in topconditie komen voor de rol in de film van 2018 en kwam 12 pond aan. van spieren met een inname van 1.900 calorieën per dag via het keto-dieet.

3 Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens is altijd eerlijk geweest in het delen van haar gezondheids- en dieetreis. Ze begon een keto-dieetplan om 20 lbs te verliezen. dus haar gewicht zou haar 5'2-frame in 2017 kunnen evenaren en voert elke dag twee sessies van SoulCycle uit. Ze heeft mensen geadviseerd om voedsel als brandstof te zien in plaats van calorieën te tellen en gestrest te raken over gewichtstoename.

2 Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft er nog nooit zo fit uitgezien als vandaag, terwijl ze een veilig dieet volgt met de juiste begeleiding. Als een keto-dieet volgde ze het Atkins-dieet na de geboorte van haar tweede kind, Saint, en viel meer dan 60 pond af. Atkins is het originele keto-dieet dat de inname van koolhydraten langzaam verhoogt. Kardashian probeerde het Atkins 40-dieet, gebouwd voor mensen met minder dan 40 lbs. te verliezen.

1 Vinny Guadagnino

Een van de meest enthousiaste beroemdheden over het keto-dieet, Vinny Guadagnino, heeft altijd foto's gedeeld van zijn dramatische transformatie nadat hij sinds zijn dagen op Jersey Shore was overgestapt op een gezondere levensstijl. Hij probeert een combinatie van keto en intermitterend vasten en kookt recepten uit het Keto Guido Cookbook.

Andere opmerkelijke beroemdheden die het keto-dieet volgen, zijn Tim Tebow, Katie Couric, Jenna Jameson en Al Roker. Hoewel het niet gemakkelijk is om hun dieet drastisch te veranderen, zijn celebs openhartig geweest over hun strijd om een gezonde levensstijl te behouden, maar de levensstijl wordt beloond met gezondheidsvoordelen.

Aanbevolen: