‘Harry Potter’-fans zijn dol op Tom Feltons verjaardagshulde voor Emma Watson

Inhoudsopgave:

‘Harry Potter’-fans zijn dol op Tom Feltons verjaardagshulde voor Emma Watson
‘Harry Potter’-fans zijn dol op Tom Feltons verjaardagshulde voor Emma Watson
Anonim

Laten we het zeggen zoals het is: Tom Felton is de onbezongen held van de Harry Potter franchise. Hij draagt met trots Zwadderich-merchandise, praat de hele tijd met fans en trakteert ze op zeldzame foto's van de Harry Potter-cast, jaren nadat de serie werd gefilmd.

Zijn co-ster Emma Watson werd 15 april een jaar ouder en de acteur ging naar Instagram om haar op haar verjaardag te wensen. Ongeacht de vijandschap tussen hun personages op het scherm, heeft Felton altijd een hechte vriendschap met Watson gedeeld, lang nadat hun tijd samen als co-sterren eindigde.

Een terugblik uit de oude tijd

Af en toe maakt Tom Felton Harry Potter-fans gek met foto's van de cast samen, en hij heeft het weer gedaan! Hij deelde in 2002 een oude foto van hem en Emma samen.

Met de geposte Scooby-Doo The Movie in beeld, is de herinnering vermoedelijk afkomstig van een filmpremière destijds.

"Gelukkige verjaardag aan de enige echte ", schreef hij in het bijschrift, waarbij hij de acteur in de post tagde.

Fans nemen aan dat de foto uit hun Harry Potter en de Geheime Kamer komt, toen Tom en Emma respectievelijk 14 en 12 jaar oud waren. Ze zijn al meer dan 20 jaar vrienden en Feltons verjaardagshulde is een super speciale.

De post ontving meer dan 45.000 reacties die vol liefde waren van fans van Harry Potter !

"TO THE ONE AND ONLY?? OMGGGGG" deelde een fan, terwijl een ander "Besties!" schreef

Fans die de acteurs samen 'verschepen' waren geobsedeerd. Ze merkten op dat de acteur "het beste schip!" en hun "dramionehart" kon het niet aan.

In 2011 onthulde Emma Watson dat ze een "vreselijke verliefdheid" had op haar tegenspeler, maar hij zag haar alleen op een "jongere, zusterlijke manier". Slechts twee jaar geleden maakte het paar naar verluidt samen een reis naar Zuid-Afrika, waardoor fans zich afvroegen of er nog een vonk tussen hen was. Felton plaatste foto's van hem die Watson leerde gitaar spelen, en fans konden het nauwelijks geloven.

Watson heeft momenteel een relatie met Leo Robinton, een 31-jarige zakenman uit Los Angeles. Dat weerhoudt Harry Potter-fans er echter niet van om het paar samen te willen zien!

Aanbevolen: