Wat Emma Watson heeft gezegd over in 'Harry Potter' te zijn

Inhoudsopgave:

Wat Emma Watson heeft gezegd over in 'Harry Potter' te zijn
Wat Emma Watson heeft gezegd over in 'Harry Potter' te zijn
Anonim

Voor degenen die zijn opgegroeid met het lezen van Harry Potter, niets is te vergelijken met het magische verhaal van een jonge Harry die naar Zweinstein gaat, goede vrienden maakt en geluk vindt. De transfobe opmerkingen van JK Rowling waren moeilijk voor fans, omdat niemand een geliefde auteur zulke pijnlijke dingen wilde horen zeggen.

De jonge cast werd super beroemd zodra de eerste film werd uitgebracht, en de publieke aandacht gaat vaak uit naar Daniel Radcliffe terwijl hij de beruchte jonge tovenaar speelde. Emma Watson werd ook bekend door het spelen van Hermione Granger, en ze heeft een nettowaarde van $ 80 miljoen.

Door de jaren heen is Watson ontelbare keren geïnterviewd over HP en ze is echt geworden over haar ervaringen. Laten we eens kijken naar wat de actrice heeft gezegd over haar rol in Harry Potter.

Hermelien spelen

Hermelien en Ron Harry Potter
Hermelien en Ron Harry Potter

Hermione speelt een belangrijke rol in Harry Potter, maar vond de actrice het echt leuk om de franchise te filmen?

Watson zou Harry Potter verlaten vanwege haar universiteitsdromen. Volgens Cheat Sheet, een van de producenten van de franchise, zei David Heyman dat ze "vrij academisch was en erg enthousiast was om naar school te gaan en een beetje meer worstelde dan de anderen. Dus elke keer dat er werd onderhandeld, was het ging niet over een financiële [aangelegenheid], het ging echt over: 'Wil ik hier deel van uitmaken?'”

De actrice deelde met MTV.com dat fans erg overstuur zouden zijn geweest als ze de franchise daadwerkelijk had verlaten, en dat was iets dat meespeelde in haar keuze om te blijven. Ze legde uit dat ze haar universiteitsambities had waargemaakt en dat was nuttig. Ze zei: "Het had vooral te maken met planning en ik had echt een gevecht om ervoor te zorgen dat ik naar de universiteit kon gaan en ik mijn A-levels kon halen, omdat het schema dat ze me overhandigden niet klopte' Ik stond dat allemaal niet toe en ik was gewoon niet bereid om het los te laten."

Watson noemde de hoofdrol in de films 'pijnlijk'. Volgens de Daily Mail moest haar Warner Brothers-contract opnieuw getekend worden rond de tijd van The Order Of The Phoenix, de vijfde film in de franchise. Ze tekende haar contract opnieuw, maar ze was er niet enthousiast over omdat ze voelde dat er zoveel druk was in de franchise.

Watson legde uit: "Ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken en ik ben graag creatief, maar er zijn zoveel andere dingen die ik ook graag doe. Ik heb zo'n structuur als ik aan Potter werk. Ik krijg te horen wat tijd dat ik word opgehaald. Ik krijg te horen hoe laat ik kan eten, wanneer ik tijd heb om naar het toilet te gaan. Elke seconde van mijn dag is niet in mijn macht."

Film 1

Emma Watson als Hermione in de eerste Harry Potter-film
Emma Watson als Hermione in de eerste Harry Potter-film

Watson heeft ook enkele gedachten gedeeld over de allereerste film in de franchise. Wat heeft ze erover gezegd?

Ze hield niet van haar haar in de film Harry Potter en de Steen der Wijzen. Volgens Cinemablend.com zei ze: "Als ik de beelden van de eerste Harry Potter zie, denk ik meteen aan hoe lelijk mijn haar was."

Het is zo interessant om te horen hoe de actrice zichzelf ziet, aangezien fans het er allemaal over eens zijn dat ze er in die eerste film (en ook in alle andere films) heel schattig uitzag.

Het probleem met roem

Emma Watson-fans hebben waarschijnlijk interviews met de ster gelezen waarin ze vertelt over de problemen die ze heeft met roem. Het was moeilijk voor haar om zo bekend te zijn.

Volgens Cosmopolitan zei ze dat naar Brown gaan en tijd doorbrengen in de Verenigde Staten haar deed inzien dat ze in de schijnwerpers staat. Toen ze Harry Potter filmde, zei ze dat ze "beschermd" was omdat ze van de filmset naar haar huis zou verhuizen en weer terug. Ze zei: "Het klinkt stom, of totaal ongeloofwaardig, maar toen realiseerde ik me pas echt dat ik beroemd was. Er zijn nog steeds dagen dat ik verschrikkelijk met [faam] omga en er zijn dagen dat ik er heel goed mee omga."

Toen ze sprak met het tijdschrift Interview, zei Watson dat naarmate ze ouder wordt, ze haar persoonlijke leven wil scheiden van haar acteerprojecten. Ze legde uit: "Dus het verhaal van mijn leven is van algemeen belang geweest, daarom ben ik zo gepassioneerd geweest over het hebben van een privé-identiteit."

Het is leuk om meer te weten te komen over hoe Emma Watson over Harry Potter denkt. Fans zijn erg blij dat ze de franchise niet heeft verlaten zoals ze ooit had overwogen, omdat ze zo'n geliefd onderdeel is van dit magische verhaal.

Aanbevolen: