Tom Feltons RIP-bericht aan zijn 'Harry Potter'-moeder is hartverscheurend lief

Inhoudsopgave:

Tom Feltons RIP-bericht aan zijn 'Harry Potter'-moeder is hartverscheurend lief
Tom Feltons RIP-bericht aan zijn 'Harry Potter'-moeder is hartverscheurend lief
Anonim

Terwijl dreuzels over de hele wereld rouwen om het verlies van ' Harry Potter'-actrice Helen McCrory, is Tom Felton ook in zijn gevoelens. Fans van de serie zullen weten waarom: Helen was zijn moeder op het scherm en ze is net overleden op 52-jarige leeftijd.

Een heel decennium lang speelde Tom Draco Malfidus naast Helen's Narcissa. Net zoals ze gedurende de hele franchise aan hem was toegewijd (haar grootste scène was het vertellen van Alan Rickman's Sneep om "over mijn zoon, Draco te waken"), is Tom vastbesloten om haar nagedachtenis te eren.

Lees verder om erachter te komen wat hij te zeggen had over het verlies van deze BAFTA-winnende actrice.

Het was een plotseling afscheid

Malfidus familie op het scherm
Malfidus familie op het scherm

Helen's echtgenoot kondigde haar dood aan met deze diepgaande verklaring:

"Ik ben diepbedroefd om aan te kondigen dat na een heroïsche strijd tegen kanker, de mooie en machtige vrouw die Helen McCrory is, vredig thuis is overleden, omringd door een golf van liefde van vrienden en familie. Ze stierf zoals ze leefde. Onbevreesd."

Hij legde verder uit dat ze haar ziekte geheim hield voor de meeste mensen, en ging zelfs zo ver dat ze haar vrienden 'tot geheimhouding zwoer' over haar diagnose. Dat sluit aan bij Toms eigen verklaring dat hij geen kans krijgt om afscheid te nemen.

"Zo verdrietig om zo plotseling afscheid te nemen", begint hij in het bijschrift van zijn laatste IG-bericht. "Ik heb nooit de kans gegrepen om het haar te vertellen, maar ze heeft me enorm geholpen om mij als persoon te vormen - op en naast het scherm."

Tom bewonderde haar diep

Tom Felton en Helen McCrory
Tom Felton en Helen McCrory

Zijn bericht beschrijft precies hoe krachtig ze invloed had op zijn leven. Jarenlange samenwerking op de set en op promotietours gaf Tom voldoende tijd om op te merken dat Helen een opmerkelijke vrouw was.

"Ze was altijd meedogenloos zichzelf - vlijmscherpe humor - zilveren tong - vriendelijk en warmhartig - ze leed geen dwazen maar had tijd voor iedereen ", schrijft hij.

De actrice verzamelde zelfs een Order of the British Empire voor haar werk om andere artiesten te verheffen, wat Tom gelijk bewees. Ze deed zelfs twee weken voor haar dood liefdadigheidswerk voor jonge mensen.

Tom's boodschap eindigt met een andere erkenning van haar sterke en ondersteunende karakter:

"Bedankt voor het verlichten van de weg voorwaarts en het vasthouden van mijn hand wanneer ik het nodig had xx"

Haar andere castmates zijn het ermee eens

Tom wordt vergezeld door andere acteurs, actrices, regisseurs en productiebedrijven met wie Helen gedurende haar indrukwekkende leven heeft samengewerkt.

Hier is het officiële bericht van het belangrijkste sociale account van de 'Harry Potter'-franchise:

En dit is wat een andere beroemde Helen-matriarch (Dame Helen Mirren) te zeggen had:

En nog een laatste ontroerend woord van Helen McCrory zelf, zoals herinnerd door haar man:

"Zoals ze herhaaldelijk tegen de kinderen zei: 'Wees niet verdrietig, want ook al sta ik op het punt het te snuiven, ik heb het leven geleefd dat ik wilde.'"

Aanbevolen: