Hoe vaak praten Harry Potter-sterren Emma Watson en Tom Felton?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak praten Harry Potter-sterren Emma Watson en Tom Felton?
Hoe vaak praten Harry Potter-sterren Emma Watson en Tom Felton?
Anonim

Harry Potter blijft een van de meest onvergetelijke franchises in de geschiedenis. Ondanks dat het laatste hoofdstuk meer dan 20 jaar geleden werd afgesloten, zijn de franchise, de boeken die het inspireerden en de schattige cast nog steeds een dominante kracht in de popcultuur. Van de debatten rond de Harry Potter-cast is er geen zo boeiend als die over de relatie tussen Tom Felton en Emma Watson buiten het scherm.

Tom Felton en Emma Watson kruisten elkaar voor het eerst op de Harry Potter-set, waar ze respectievelijk Draco Malfidus en Hermelien Griffel speelden. Ondanks dat ze tegengestelde rollen speelden in de franchise, ontwikkelden Felton en Watson een ongelooflijke vriendschap buiten het scherm. Hoewel de twee niet hebben samengewerkt sinds Harry Potter zijn laatste hoofdstuk in 2010 afsloot, is hun opmerkelijke band intact gebleven. Dus, hoe vaak praten de voormalige Harry Potter-sterren?

Hoe denken Tom Felton en Emma Watson over elkaar?

De karakters van Emma Watson en Tom Felton hadden niet meer van elkaar kunnen verschillen. Het feit dat Draco Malfidus van Felton voortdurend samenspande tegen Watsons Hermelien Griffel, weerhield haar er niet van een enorme verliefdheid op hem te ontwikkelen. In haar optreden in de HBO-special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts vertelde Emma Watson hoe haar fascinatie voor Felton begon.

“Ik liep de kamer binnen waar we bijles hadden”, herinnert Watson zich. “De opdracht die was gegeven was om te tekenen hoe je dacht dat God eruit zag, en Tom had een meisje getekend met een achterwaartse pet op een skateboard. En ik weet gewoon niet hoe ik het moet zeggen, ik werd gewoon verliefd op hem. Ik kwam elke dag binnen en zocht zijn nummer op het oproepformulier; het was nummer zeven. En als zijn nummer op de bellijst stond, was het een extra spannende dag.”

Hoewel Felton nooit heeft toegegeven dat hij verliefd was op Watson, bracht het praten over haar de Risen-ster bijna tot tranen tijdens een interview met Entertainment Tonight. "Ik denk absoluut de wereld van haar", zei hij. "Ik denk dat ik deel uitmaakt van waar we allemaal deel van hebben uitgemaakt, maar dat zij het enige meisje is, zeker de jongste op de set, om op te groeien met waarmee ze moest opgroeien was ongelooflijk opwindend. Je gaat me nu huilen, maar nee, ik denk dat ze een fantastische invloed op de wereld heeft."

Hoe vaak spreken Tom Felton en Emma Watson?

Emma Watson en Tom Felton bleven vrienden, zelfs nadat hun tijd bij Harry Potter ten einde was. "We spreken de meeste weken, en we vinden het gewoon lief", vertelde Watson aan Vogue.

Interessant is dat de gesprekken van het duo draaien om alledaagse dingen. "Ik sprak Emma een paar dagen geleden", onthulde Tom Felton aan Entertainment Tonight in 2021. "En meteen waren het gesprekken over: 'Oh wauw, de gootsteen is aangesloten' of een of andere triviale onzin zoals mijn hond niet zou eten een bepaald soort voedsel."

Watson heeft ook nauw contact onderhouden met Rupert Grint (Ron Weasley) en Daniel Radcliffe (Harry Potter). De Noah-ster vertelde onlangs aan Vogue: "We proberen echt van de elektronica af te blijven, dus dat helpt niet voor een enorme hoeveelheid heen en weer. We zitten niet in een groepschat, maar we spreken individueel. Rupert stuurt me foto's van [zijn dochter] woensdag en ik sterf. Dan en ik proberen over het algemeen elkaars zenuwen te kalmeren.”

Hebben Tom Felton en Emma Watson ooit een date gehad?

Fans zijn ervan overtuigd dat Tom Felton en Emma Watson op een gegeven moment een geheime affaire hadden. De romantische chemie van het duo was zelfs voor hun voormalige co-sterren duidelijk, met Rupert Grint die ooit opmerkte dat hij vonken tussen hen kon voelen vliegen terwijl hij op de set was. Watson ontkende echter heftig dat hij ooit met Felton was uitgegaan tijdens de Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts HBO-special. "Er is nooit iets romantisch met ons gebeurd", zei ze. "We houden gewoon van elkaar. Dat is alles wat ik daarover kan zeggen."

Felton herhaalde deze gevoelens later door te zeggen: "Emma en ik hebben altijd van elkaar gehouden. Ik werd erg beschermend over haar [als kinderen] … Ik heb altijd een zwak voor haar gehad, en dat blijft tot op de dag van vandaag."

De Ophelia-acteur had eerder zijn gevoelens voor Watson verduidelijkt in zijn interview in 2021 met Entertainment Tonight. "We zijn iets, als dat enige zin heeft", zei hij. "We zijn al heel lang heel close. Ik heb haar lief. Ik vind haar fantastisch. Hopelijk beantwoordt ze het compliment. Wat de romantische kant ervan betreft, ik denk dat dat eerder iets van Zwadderich/Griffoendor is dan iets van Tom en Emma.'

Aanbevolen: