Emma Watson en Tom Felton's Harry Potter co-ster was ervan overtuigd dat ze aan het daten waren

Inhoudsopgave:

Emma Watson en Tom Felton's Harry Potter co-ster was ervan overtuigd dat ze aan het daten waren
Emma Watson en Tom Felton's Harry Potter co-ster was ervan overtuigd dat ze aan het daten waren
Anonim

Emma Watson en Tom Felton zijn twee van de beroemdste artiesten die voortkwamen uit de Harry Potter-filmfranchise, en de jonge artiesten groeiden samen op op de set naast Daniel Radcliffe, Rupert Grint en de andere leden van de jonge cast die naar Zweinstein ging. Tijdens hun tijd samen werden ze behoorlijk hecht, en zo te zien zijn ze tot op de dag van vandaag goede vrienden.

Soms kan liefde opbloeien, wat leidt tot echte romances. Ondanks dat er veel jongere mensen in de buurt waren, waren er enkele vonken die sommigen tussen Watson en Felton zagen vliegen. Uiteraard leidde dit tot speculaties over een mogelijke romance.

Dus laten we dieper ingaan op de relatie tussen Emma Watson en Tom Felton.

Ruper Grint zag vonken tussen de twee

Harry Potter-cast
Harry Potter-cast

Soms is er een persoon nodig die het dichtst bij de actie staat om te zien wat er zou kunnen zijn. Hoewel er nooit een echte relatie tussen de twee was, kon een bepaalde tegenspeler niet anders dan opmerken dat er iets was wanneer Felton en Watson samen tijd doorbrachten als de camera's niet draaiden.

Rupert Grint speelde, interessant genoeg, Watson's liefdesbelang in de franchise, en hij was meer dan blij om wat vuil aan ET te geven in een interview. De interviewer was duidelijk op zoek naar iets interessants om te publiceren, en ze bemachtigden een paar juweeltjes voor het publiek. Eén citaat in het bijzonder viel echt op.

Toen hij sprak over Watson en Felton Tijdens het interview zei Rupert: Er was altijd wel iets. Er was een beetje een vonk.”

Dit moet voor Grint best grappig zijn geweest om te zien, aangezien Felton en Watson vijanden waren in de films, en Watsons Hermelien Griffel zelfs Feltons Draco Malfidus-vierkant in het gezicht sloeg!

Terwijl het interview vorderde, ging Rupert verder in op zijn opmerkingen en wat hij tussen het paar zag.

Hij zei tegen ET: Ik wil nergens aan beginnen … maar we waren kinderen. Het was als elke vorm van romantiek op de speelplaats.'

Watson en Grint hadden echter geen vonken

Emma Watson Rupert Grint Red Cafrpet Premiere
Emma Watson Rupert Grint Red Cafrpet Premiere

Natuurlijk hebben mensen zich afgevraagd of er iets romantisch plaatsvindt tussen Rupert Grint en Emma Watson, en we begrijpen het helemaal. Ze brachten een deel van hun leven door met daten op het grote scherm, en zoals we in het verleden hebben gezien, kunnen deze relaties overgaan in het echte leven. Nou, laten we zeggen dat dit niet echt het geval was voor dit duo.

We zijn er zeker van dat Grint deze vraag vele malen heeft beantwoord, en hij was bereid om wat informatie te onthullen in een interview met ET. Tijdens zijn interview met ET was hij meer dan blij om elke aanwijzing op te helderen dat er zelfs maar een vleugje vonken was tussen het paar tijdens het filmen.

Hij zou zeggen: Ik had geen vonken. Ik was vonkvrij.”

Sommige fans zullen misschien een beetje teleurgesteld zijn om dit te horen, omdat sommigen zouden genieten van een echte romance tussen Ron en Hermelien, maar helaas, dit was nooit de bedoeling. Het paar is tot op de dag van vandaag nog steeds vrienden en ze blijven hecht.

Hoewel Grint nooit met Watson is uitgegaan, zou hij liefde voor zichzelf vinden, zoals Insider meldt dat hij al een tijdje een relatie heeft met Georgia Groome. Insider meldt zelfs dat het paar eerder in 2020 het eerste kind ter wereld bracht, wat betekent dat de fandom nog een Weasley heeft om van te houden!

Dus, toen Grint aangaf dat er vonken waren tussen Watson en Felton, renden de media snel met het verhaal, wat de speculatie aanwakkerde dat het paar samen als volwassenen zou kunnen eindigen.

Emma en Tom hebben de afgelopen jaren romantische geruchten gehad

Emma Watson Tom Felton speelt gitaar
Emma Watson Tom Felton speelt gitaar

Rupert Grint heeft misschien tijdens het filmen vonken zien vliegen tussen de jonge acteurs, maar door de jaren heen hebben zowel de reguliere media als fans geprobeerd deze twee tortelduifjes te verzenden. Er zijn zelfs genoeg geruchten de ronde gegaan dat het paar zeker op een gegeven moment zou daten.

Bustle meldt dat speculaties over het paar daten als volwassenen hoogtij vierden toen de cast van de films in 2018 herenigd werd. De timing van de reüniefoto die Felton plaatste was verdacht, aangezien het slechts een dag na Watsons verjaardag was, wat ertoe leidde dat mensen speculeerden dat het paar die zinvolle dag samen doorbracht.

Het jaar daarop waren de media opnieuw onvermurwbaar dat er iets aan de hand was tussen het paar, toen Girlfriend veel aandacht besteedde aan Felton's sociale media-pagina's en merkte dat Watson in korte tijd meerdere keren was opgedoken. Dit was meer dan genoeg voor de site om een artikel te plaatsen over datingspeculaties tussen de vrienden, wat de droom van een fan zou zijn die uitkomt.

Op dit moment is er geen officiële relatie tussen Emma Watson en Tom Felton, maar dit betekent niet dat het op een dag niet kan gebeuren. Watson heeft zichzelf beschreven als zelfpartner, terwijl Felton, volgens Metro, een online datingprofiel begon op zoek naar een liefde die lang kan duren.

Echter, de vonken die oversloegen, zouden uiteindelijk kunnen veranderen in een volwassen romance voor alle leeftijden!

Aanbevolen: