Kim Kardashian beschuldigd van 'proberen te controleren' het verhaal tijdens de scheiding van Kanye

Kim Kardashian beschuldigd van 'proberen te controleren' het verhaal tijdens de scheiding van Kanye
Kim Kardashian beschuldigd van 'proberen te controleren' het verhaal tijdens de scheiding van Kanye
Anonim

Kim Kardashian is aangevallen….om praktisch niets te zeggen.

De 40-jarige realityster was terughoudend om details te delen over wat leidde tot haar scheiding van echtgenoot Kanye West. Op de hoogte blijven van de Kardashian-camera's waren afgelopen zomer klaar en klaar toen het huwelijk van de realityster met de superster-rapper onder druk kwam te staan.

West baarde zowel fans als vrienden zorgen toen hij campagne voerde voor de Amerikaanse president. Tijdens een campagnebijeenkomst onthulde hij dat Kim hun eerste kind, North, bijna had geaborteerd. Hij begon ook een reeks grillige tweets te schrijven waarin hij zijn schoonmoeder Kris Jenner "Kris-Jong-Un."

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering van KUWTK van donderdag probeerde Kim haar persoonlijke leven voor zichzelf te houden tijdens de aflevering van seizoen 20 met de titel 'Geen commentaar'.

Maar haar zussen Khloé, 36, en Kourtney Kardashian, 41, en wederzijdse vriendin Malika Haqq, 38, werden gezien op zoek naar antwoorden.

"Dus je man is kandidaat voor het presidentschap?" vroeg Malika zich af. "Word jij de volgende first lady?"

"Dat is waar ik niet zeker van ben," antwoordde een vermoeid uitziende Kim. "Het was een lange dag."

Echtscheidingspapieren Kim Kardashian Kanye West
Echtscheidingspapieren Kim Kardashian Kanye West

In een bekentenis voegde Kim eraan toe: "Het is geen geheim dat iedereen dingen in de media ziet over mijn leven met Kanye, maar ik ben altijd heel respectvol geweest door niet over [onze] problemen te praten… ik bedoel, jij jongens zien ze duidelijk op Twitter, dus ik ga er toch voor kiezen om er hier niet echt over te praten."

Kourtney bekende dat Kanye haar dagen eerder had gebeld om te praten.

Kim Kardashian, Kanye West-familie
Kim Kardashian, Kanye West-familie

"Hij zei: 'Het zou leuk zijn om dingen te kunnen zeggen', "vertelde ze. "Ik zei: 'Ja, zeg wat je wilt zeggen; misschien zal het mensen op een bepaalde manier doen denken of een gedachte in hun hoofd krijgen, maar moest je die Tweets publiekelijk zeggen?'" En hij zei: 'Nee, je hebt gelijk. Dat mag ik niet in het openbaar zeggen. Het is beter om dat één-op-één te zeggen.'"

Een tee-totaal Kim wordt later gezien terwijl ze een fles alcohol slurpt om haar verdriet te verdrinken.

Maar sommige fans hielden niet van de manier waarop de verhaallijn ging, met sommigen die de Kardashians beschuldigden van koppelverkoop om "het verhaal te beheersen" van haar op handen zijnde scheiding.

"Ik wil Kanye's kant horen omdat we altijd die van Kim horen. Kanye is niet alleen het probleem, vooral met Kim's en haar familiegeschiedenis van mislukte huwelijken/relaties", schreef een fan online.

"Ik vind het niet leuk dat ze de geestelijke gezondheid van Kanye als verhaallijn gebruiken", voegde een tweede eraan toe.

"Ik zou ook gek worden als elke minuut van mijn persoonlijke leven gemanipuleerd zou worden voor kijkcijfers… waarom wordt dit uitgezonden?" een derde stemde in.

Aanbevolen: