Dwayne Johnson wordt achtervolgd door het moment waarop hij het leven van zijn moeder redde

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson wordt achtervolgd door het moment waarop hij het leven van zijn moeder redde
Dwayne Johnson wordt achtervolgd door het moment waarop hij het leven van zijn moeder redde
Anonim

Toen Dwayne Johnson zijn WWE-debuut maakte, wezen de gepassioneerde fans van het bedrijf hem volledig af toen hij naar buiten kwam met een nepglimlach op zijn gezicht. Gelukkig zou Johnson er later echter achter komen hoe hij een stuk authentieker kon lijken, zelfs als hij het over-the-top personage dat bekend staat als The Rock, portretteerde. Nu bekend als een van de grootste filmsterren ter wereld, zowel qua omvang als qua kassabonnen, heeft Johnson veel van de vaardigheden die hij van worstelen heeft geleerd, aangepast aan het grote scherm.

Als gevolg van het feit dat iedereen van Dwayne Johnson is gaan houden, is hij de ster geworden van een sitcom die losjes is gebaseerd op zijn eigen leven, getiteld Young Rock. Dankzij de show die hulde brengt aan zijn moeder, zijn veel fans van Johnson bekend geraakt met het feit dat zijn moeder een geweldig persoon is van wie hij heel veel houdt. Bovendien, hoewel Young Rock is ontworpen om kijkers aan het lachen te maken, is de show niet bang om te laten zien hoe zwaar het leven van Johnson en zijn familie soms kan zijn. Met dat alles in gedachten is het verbazingwekkend om te horen dat hij volgens Johnson ooit het leven van zijn moeder op verbluffende wijze heeft gered en dat moment is hem sindsdien bijgebleven.

Hoe Dwayne Johnson het leven van zijn moeder redde toen hij jong was

Als de meeste mensen kinderen krijgen, wordt de band die ze met hun kroost opbouwen het belangrijkste ter wereld. Als gevolg hiervan is het niet ongebruikelijk dat ouders opmerken dat hun kinderen hun leven figuurlijk hebben gered, omdat ze het gevoel hebben dat een kind hun prioriteiten volledig ten goede heeft veranderd. Echter, gebaseerd op een verhaal dat Dwayne Johnson ooit vertelde, redde hij letterlijk het leven van zijn moeder toen hij nog maar 15 jaar oud was.

Dankzij de show Young Rock hebben de fans van Dwayne Johnson een beter beeld gekregen van hoeveel hij van zijn moeder houdt. Immers, niet alleen is hun band duidelijk in de show, Johnson's moeder Ata is een aantal van zijn interviews binnengevallen die over de show praten. Helaas heeft Young Rock echter iets ongelukkigs onthuld over het leven van Johnson en zijn moeder toen hij jonger was, het werd vaak moeilijk. De reden daarvoor is dat het vaak krap werd toen de vader van Johnson niet veel geld verdiende als worstelaar. Bovendien hadden de ouders van Johnson soms grote ruzies.

Gezien Young Rocks weergave van wat zijn familie soms heeft meegemaakt, is het logisch dat Dwayne Johnson in het verleden veel geld aan zijn ouders heeft uitgegeven. Zelfs Young Rock-fans hebben echter geen idee hoe slecht het soms voor de moeder van Johnson is geweest. Zoals hij onthulde toen hij werd gefilmd voor Oprah's Master Class, was zijn moeder ooit zo overstuur dat Johnson zijn moeder van zichzelf moest redden.

"Ik wist dat mijn ouders heel, heel moeilijke tijden doormaakten wat betreft hun huwelijk. Dat was een zware dag."Ik zal het nooit vergeten. Het was waarschijnlijk ongeveer 1 uur 's middags. We waren in een restaurant, wij drieën, en ze raakten erin. Ze kregen een heel groot gevecht. Niet fysiek, maar gewoon echt luide ruzie."

Ik had toen al mijn rijbewijs toen ik 15 was. We rijden over de I-65 -- I-65 is een belangrijke snelweg die door Tennessee loopt -- en ik zie hoe ze voor Ik. Hun auto begint te slingeren en ik kan duidelijk zien dat ze ruzie maken. Mijn oude man maakt een harde rechtse, en hij gaat op de berm, op de grindweg. Mijn moeder stapt uit de auto en toen ze uitstapte de auto, ik zal hem nooit vergeten.”

“Ze had een glazige blik over haar ogen die ik nog nooit eerder had gezien en ze loopt precies het midden van de I-65 in en loopt verder het tegemoetkomende verkeer in. Mijn hart stopte. Er klonken toeters en auto's zwenkten uit de weg. Achttien wielrenners zwenkten uit de weg en ik stapte uit de auto en ik pakte haar vast en worstelde haar naar de kant van de weg. Ik weet niet meer wat ik tegen haar zei. Ik herinner me dat ze niets zei."

Hoe het redden van het leven van zijn moeder Dwayne Johnson voor altijd veranderde

Als Dwayne Johnson tijdens interviews over zijn moeder praat, is de liefde en het respect die hij voor haar heeft voor iedereen volkomen duidelijk. Met dat in gedachten zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat het voor Johnson ongelooflijk traumatisch zou zijn geweest om het leven van zijn moeder op zo'n dramatische manier te redden. Toch is het interessant om te horen wat Johnson heeft gezegd dat het redden van zijn moeder zijn leven heeft veranderd.

"Op dat moment was een van de grootste lessen die ik ooit heb geleerd, hoe kostbaar het leven is en hoe het in een oogwenk allemaal kan verdwijnen. [Het] heeft me veranderd." Na te hebben gesproken over hoe zijn kijk op de wereld sindsdien gekleurd is door dat incident, onthulde Dwayne Johnson verder dat zijn moeder zich niets van dat moment herinnert.

Zodra je meer te weten komt over het leven van Dwayne Johnson toen hij opgroeide, is het feit dat hij zo vocaal is over het aanbidden van de vrouwen in zijn leven, logisch in de wereld. Johnson praat tenslotte vaak over hoeveel hij dol is op zijn dochters, vrouw, moeder en zijn ex-vrouw. Er moet ook op worden gewezen dat Johnson de neiging heeft om te gutsen over zijn vader en verschillende mannelijke rolmodellen die hem tijdens zijn leven hebben geholpen.

Aanbevolen: