Madonna zet haar zoon Rocco terug op de kaart met een verjaardagsfotodump

Inhoudsopgave:

Madonna zet haar zoon Rocco terug op de kaart met een verjaardagsfotodump
Madonna zet haar zoon Rocco terug op de kaart met een verjaardagsfotodump
Anonim

Madonna deelt regelmatig foto's van haar kroost kinderen op haar sociale mediakanalen, maar met name ontbreekt Rocco, de zoon die ze deelt met Guy Ritchie.

Dat is net veranderd.

Madonna heeft zojuist haar zoon weer op de kaart gezet door een aantal nooit eerder vertoonde foto's van hem te delen op haar Instagram-account, ter ere van zijn 21e verjaardag.

Rocco maakt een come-back

Rocco, die zijn tijd verdeelt in verschillende delen van het land, waaronder Lissabon, New York en Portugal, is zelden met zijn moeder op sociale media verschenen, en fans hebben zich vaak afgevraagd of de twee van elkaar zijn vervreemd een ander. Als kind bracht hij een groot deel van zijn tijd door met zijn vader, en Guy Ritchie kreeg officieel de voogdij over hem in 2016. Het lijkt erop dat hij sindsdien heel weinig tijd met Madonna heeft doorgebracht.

Ondanks het feit dat de relaties tussen hen soms gespannen zijn, was de trotse mama Madonna niet van plan de 21e verjaardag van haar zoon voorbij te laten gaan zonder een shout-out, en deze bevatte toevallig een indrukwekkende foto ook dumpen.

Madonna plaatste het liefste bericht naar haar zoon door te schrijven; "Gelukkige verjaardag Rocco!! ??♌️❤️‍???? ? We zijn samen op veel reizen over de hele wereld geweest ??? Maar de grootste reis die ik met jou heb gemaakt is die in mijn ♥️. Ik hou van je naar de maan en terug. Voor altijd en altijd."

Daarop volgde ze een reeks fabelachtig intieme familiefoto's. Fans vinden het geweldig om deze beelden te zien en willen nu al meer.

De epische fotodump

Na routinematig te zijn blootgesteld aan een verscheidenheid aan afbeeldingen van Madonna's geadopteerde kinderen, Mercy, David, Stella en Esther, en haar biologische dochter, Lourdes, waren fans enthousiast toen ze beelden van Rocco online zagen verschijnen.

Madonna deelde een aantal foto's, variërend van zwart-witfoto's uit zijn vroegere jaren, foto's die hij samen met zijn broers en zussen maakte, en een paar van hem alleen, waardoor fans enig inzicht kregen in het persoonlijke, intieme leven dat Rocco leidt.

Een van de gepresenteerde foto's toont Madonna en Rocco op de top van een klif of berghelling, met uitzicht op een schilderachtige omgeving van weelderige bosbouw onder hen. Rocco ligt op de aarde, terwijl Madonna blijft staan, gekleed in de meest majestueuze outfit en een oversized hoed die intriges en verfijning toevoegt.

Fans hopen dat dit slechts het begin is van nog veel meer beelden van Rocco die nog zullen volgen.

Aanbevolen: