Bhad Bhabie zet haar enthousiaste fotobommenwerpers in de schijnwerpers terwijl ze poseert met Mike Tyson

Inhoudsopgave:

Bhad Bhabie zet haar enthousiaste fotobommenwerpers in de schijnwerpers terwijl ze poseert met Mike Tyson
Bhad Bhabie zet haar enthousiaste fotobommenwerpers in de schijnwerpers terwijl ze poseert met Mike Tyson
Anonim

Bhad Bhabie is er zeker aan gewend om in de schijnwerpers te staan. Sterker nog, ze beveelt het. In een interessant bericht op sociale media onthult ze een uniek en hysterisch moment waarop ze besluit de schijnwerpers te delen met twee interessante mensen die duidelijk een deel van de actie willen.

Toen ze Mike Tyson wilde ontmoeten, wilde Bhad Bhabie absoluut dat haar foto naast de ster zou worden genomen.

Terwijl ze poseerde naast de legendarische atleet, zagen twee willekeurige mannen die voorbijkwamen de mogelijkheid om hun 5 minuten roem te monopoliseren, en ze besloten deel uit te maken van deze ervaring door fotobombardementen te maken.

Gelukkig voor de feestvreugde had Bhad Bhabie een geweldig gevoel voor humor en omarmde hij hun plotselinge aanwezigheid door ze in de schijnwerpers te zetten en de spot te drijven met de situatie.

Bhad Bhabie's slechte foto

Het leek erop dat Bhad Bhabie en Mike Tyson een geweldige dag samen hadden en probeerden hun herinneringen vast te leggen met een foto.

Alles leek goed totdat twee onbekende vreemden besloten om op hun eigen manier aan de dag deel te nemen.

Fotobommenwerpers zijn geenszins een nieuw fenomeen. De meeste mensen zijn gewend aan het vreemde hoofd- of konijnenoorteken dat nu op de achtergrond van afbeeldingen verschijnt, maar deze ervaring met fotobombardementen was veel brutaler.

Fans hoeven niet in te zoomen, te turen of te goed te kijken om deze twee kerels te zien. Integendeel, ze kwamen recht in het beeld en waren in het volle zicht, ze benaderden de situatie met vertrouwen en gemak, alsof ze volledig thuishoorden als onderdeel van een groepsfoto.

De blikken op hun gezichten waren een epische toevoeging aan deze toch al bizarre ervaring, en afgaand op de online geplaatste afbeeldingen, lijkt het erop dat ze binnen een voet of twee van de sterren kwamen, die zich totaal niet bewust waren van hun aanwezigheid.

Terwijl Bhad Bhabie naast Tyson stond en hij nonchalant om zijn schouders wikkelde, trokken de twee vreemdelingen naar binnen en worden nu voor altijd herdacht als onderdeel van deze herinnering, zij het op de meest bizarre manier.

Het draait allemaal om fans

Bhad Bhabie raakt niet in paniek en lijkt zich ook niet druk te maken over haar veiligheid of beveiliging. Ze lijkt eigenlijk best geamuseerd door dit alles.

Ze ging zelfs zo ver dat ze te ver inzoomde en een close-up foto van haar twee verrassingsgasten bijvoegde, en deze deelde met haar 17,3 miljoen Instagram-volgers.

Fans krijgen echt een giller van dit vreemde moment en mengen zich in het gesprek met hun humor en schrikken van de rare gezichten die plotseling uit het niets verschenen.

Tana Mongeau schreef; "hahaha" en was de eerste die een notitie logde. Andere opmerkingen opgenomen; "Tweede foto LMAO," en "Waarom zien ze eruit als dat??."

Andere geposte opmerkingen waren; "WAAROM ZOOMD ZE IN OP DE KERELS ACHTER HAAR LOOL, " "WAAROM ZOOEM ZE IN OP DE KERELS ACHTER HAAR LOOL," en natuurlijk; "haar reactie is episch, welkom op de foto, gekken!"

Aanbevolen: