Wanneer zet Justin Bieber zijn tour voort?

Inhoudsopgave:

Wanneer zet Justin Bieber zijn tour voort?
Wanneer zet Justin Bieber zijn tour voort?
Anonim

Canadese zanger Justin Bieber is door de jaren heen open geweest over zijn gezondheidsproblemen, of het nu gaat om depressie en angst, zijn worsteling met verslaving of de ziekte van Lyme. Onlangs onthulde de ster aan zijn fans dat zijn gezondheid opnieuw in gevaar is gebracht - dit keer door een syndroom dat resulteert in gezichtsverlamming.

Vandaag bekijken we wat het syndroom is en wat het betekent voor Justin Bieber's voortdurende Justice World Tour. Wanneer kunnen fans verwachten dat de zanger weer op het podium staat?

Waarom heeft Justin Bieber zijn tourdata uitgesteld?

Justin Bieber moest zijn shows in Madison Square Garde, die gepland waren voor 13 juni, uitstellen, samen met de rest van zijn Justice Tour. De tourpromotor van de zanger, AEG Presents, deelde in een verklaring: "Vanwege de aanhoudende medische situatie van Justin, zullen de Justice Tour-shows van deze week in Madison Square Garden in New York City worden uitgesteld. Justin krijgt de best mogelijke medische zorg en is vastbesloten om de tour zodra hij en de artsen denken dat hij door kan gaan. Details over de verplaatste MSG-shows zullen binnenkort openbaar worden gemaakt."

De zanger deelde een video van zichzelf op Instagram en TikTok en liet zijn volgers zien hoe ernstig zijn toestand is. In de video is te zien hoe Bieber lijdt aan gezichtsverlamming. "Zoals je kunt zien, knippert dit oog niet. Ik kan niet lachen aan deze kant van mijn gezicht. Dit neusgat zal niet bewegen. Dus er is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht", zei de ster en voegde eraan toe: " Voor degenen die gefrustreerd zijn door mijn annuleringen van de volgende shows, ik ben fysiek duidelijk niet in staat om ze te doen. Dit is behoorlijk serieus, zoals je kunt zien." Nadat de ster zijn gezondheid had opengesteld, stuurden talloze beroemdheden in het openbaar hun gebeden naar hem.

Wat is het syndroom waar Justin Bieber aan lijdt?

De zanger legde uit dat hij de diagnose Ramsay Hunt-syndroom kreeg. "Het is van dit virus dat de zenuw in mijn oor en mijn gezichtszenuwen aanv alt en ervoor heeft gezorgd dat mijn gezicht verlamd is", zei de Canadees. "Dit is behoorlijk serieus, zoals je kunt zien. Ik wou dat dit niet het geval was, maar het is duidelijk dat mijn lichaam me vertelt dat ik het rustiger aan moet doen. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik zal deze tijd gebruiken om rust en ontspan en ga terug naar honderd procent zodat ik kan doen waarvoor ik geboren ben."

Professor Derick Wade, een expert in neurologische revalidatie aan de Oxford Brookes University, draagt bij aan het herstel van Justin Bieber. Volgens de deskundige lijkt de zanger een ernstig geval van het virus te hebben. "Ik merkte dat er geen beweging was, dus dat is best zwaar verlies", aldus de deskundige. 'Hoe goed zal het herstellen? Hij heeft je het antwoord daarop al verteld."

Volgens Sky News is het Ramsay Hunt-syndroom "een complicatie van het gordelroosvirus - dat kan optreden bij mensen die als kind waterpokken hebben gehad." De kans op herstel verbetert dankzij de antivirale behandeling die binnen de eerste 72 uur na het optreden van de symptomen moet worden gegeven. Als het snel wordt behandeld, herstelt 70% van de mensen volledig. Als er echter niet onmiddellijk wordt behandeld, da alt dit percentage tot 50%. Symptomen van het Ramsay Hunt-syndroom zijn onder meer "een verlies van smaak aan de aangedane zijde van de tong en doofheid in het aangetaste oor", evenals "een pijnlijke uitslag of blaren in de mond, op het oor, de hoofdhuid en de haarlijn." Het is onduidelijk hoe snel Justin Bieber na de eerste symptomen werd behandeld.

Wanneer zet Justin Bieber zijn tour voort?

Justin Bieber gaf zijn fans een update over zijn toestand in een tweede video die hij drie dagen na de eerste plaatste. "Elke dag is beter geworden, en ondanks al het ongemak heb ik troost gevonden bij degene die mij heeft ontworpen en die mij kent. Ik word eraan herinnerd dat hij me allemaal kent. Hij kent de donkerste delen van mij waarvan ik wil dat niemand die weet en hij verwelkomt me constant in zijn liefdevolle armen, "zei Bieber: "Ik weet dat deze storm voorbij zal gaan, maar in de tussentijd is Jezus bij me."

De zanger voegde eraan toe dat hij gezichtsoefeningen doet. "Ik ga beter worden, en ik doe al deze gezichtsoefeningen om mijn gezicht weer normaal te krijgen, en het zal weer normaal worden. Het is gewoon tijd, en we weten niet hoeveel tijd het zal zijn, maar het komt goed. Ik heb hoop, en ik vertrouw op God, en ik vertrouw erop dat dit allemaal een reden heeft."

Het herstellen van het Ramsay Hunt-syndroom kost echter enige tijd, en daarom mogen fans niet verwachten dat de zanger voor minstens een paar weken - zo niet maanden - terugkeert naar het podium. Volgens het Mount Sinai-ziekenhuis: "Als er niet veel schade aan de zenuw is, zou je binnen een paar weken volledig beter moeten zijn. Als de schade ernstiger is, herstel je mogelijk niet volledig, zelfs niet na enkele maanden. Over het algemeen zijn uw kansen op herstel groter als de behandeling wordt gestart binnen 3 dagen nadat de symptomen zijn begonnen."

Aanbevolen: