De waarheid over de relatie van Ariana Grande met haar vervreemde vader

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Ariana Grande met haar vervreemde vader
De waarheid over de relatie van Ariana Grande met haar vervreemde vader
Anonim

Ariana Grande heeft een lange weg afgelegd wat betreft haar evoluerende relatie met haar vader. Hier zijn de details over hun gecompliceerde verleden en hoe ze zijn gekomen om hun hechte band weer op te bouwen.

Fans weten nu bijna alles wat er te weten v alt over de relatie van Ariana Grande met verloofde D alton Gomez. Maar als het gaat om een andere belangrijke man in haar leven, is ze eerder openhartig geweest over het herstellen van haar relatie met haar vervreemde vader, Edward Butera.

Verre vader

Terwijl Ariana's moeder trots is op het succes van haar dochter, is haar vader erg afstandelijk. Zoals veel fans weten, gingen hij en Ariana's moeder, Joan Grande, uit elkaar toen ze nog maar acht jaar oud was. Dit kan een factor zijn die bijdraagt aan het rotsachtige verleden van Ariana en haar vader, toen ze in 2014 met het tijdschrift Seventeen sprak over een grote ruzie die ze een jaar eerder hadden gehad.

Ze herinnerde zich die tijd in haar leven als het meest uitdagende waar ze ooit mee te maken had, en zei: "Het contact met mijn vader verloren. Het is privé, maar het gebeurde vorig jaar. Het kostte me zo lang om hou het goed."

Destijds moest Ariana het feit accepteren dat ze niet on speak termen waren, en voegde eraan toe: "Wat me daar bracht, was het feit omarmen dat ik voor de helft van mijn vader en een veel van mijn eigenschappen komen van hem. Zoveel van mij komt van mijn vader, en zo lang vond ik dat niet leuk aan mezelf."

Ze gaf ook toe: "Ik moest accepteren dat het oké is om niet met iemand om te gaan en toch van ze te houden."

Dichter bij Nonna en haar moeder

Twee jaar later, tijdens een interview met KIIS-FM, bevestigde Ariana dat ze nog steeds niet veel van haar vader had gezien tijdens het spelen van een spelletje This or That?

Op de vraag: "Mama of papa?" de zanger reageerde snel door te zeggen: "Mama, maar ik hou van mijn vader", en voegde eraan toe: "Mijn ouders zijn gescheiden. Ik krijg mijn vader nooit te zien omdat hij van houdt in Florida." Dit was vooral interessant aangezien Ariana en haar grootmoeder, Marjorie Grande, ook bekend als Nonna voor de meeste fans, ook in Boca Raton woont, maar er is veel vaker naar verwezen en bezocht door de popster, waaronder het nummer van Vogue van augustus 2019.

Moeilijke relatie met haar vader

In de loop der jaren zou Ariana haar vader bij zeldzame gelegenheden blijven noemen, zoals in haar Vaderdag-bericht uit 2017 met de tekst "Fijne Vaderdag, ik hou van jou", waardoor fans aannamen dat hun vervreemde relatie was begonnen genezen. In 2018 werden fans echter opnieuw voor een lus gegooid toen Ariana enkele subtiele prikken naar haar vader bleef gooien. Fans herinnerden zich de Moederdag-eerbetoon aan haar moeder toen de zangeres zinspeelde op Joan die zowel als moeder als vader optrad.

Ze zei: "Mama! Ik hou zo veel van je. Bedankt dat je een moeder en een vader bent, een beste vriend, een inspiratie, een komiek, een genezer, een genie en een briljant voorbeeld van een vrouw. Ik hoop dat ik ooit de helft van de supervrouw kan zijn die je bent. Fijne moederdag, mama! je verdient het hele universum en meer."

Elke Arianator is zich terdege bewust van de schaduw in de richting van Edward in haar hit Thank U, Next uit 2018 toen ze zingt dat ze met haar moeder door het gangpad zou lopen: "Ik zal mijn vader bedanken omdat ze groeide uit het drama."

Het volgende jaar moet een keerpunt in hun relatie zijn geweest toen Ariana op Vaderdag opnieuw een zeldzame foto van de twee deelde. Fans waren blij te ontdekken dat, volgens haar Instagram-verhaal, de zangeres voor het eerst in 18 jaar Thanksgiving met haar beide ouders vierde.

Herbouwen van hun hechte band

Een van de belangrijkste stappen in het opnieuw opbouwen van hun relatie kwam tijdens de Grammy Awards 2020, toen Ariana met hen beiden op het tapijt liep. Later die avond, tijdens het uitvoeren van een medley van haar grootste hits, waaronder Thank U, Next, Imagine en 7 Rings, ging ze zelfs zo ver dat ze de songtekst die naar haar vader verwijst, veranderde. Ariana zong: "Ik zal mijn vader bedanken, want hij is echt geweldig." Fans konden de emotie in haar stem voelen, aangezien het lijkt alsof Ariana en haar vader al hun problemen opzij hebben gezet.

Wat leidde precies tot hun fall-out?

De waarheid is waarschijnlijk dat Ariana niet van plan is om die informatie vrij te geven omdat het een privé-familiekwestie is. Volgens een Reddit-thread hebben veel gebruikers echter enig bewijs verzameld om hun theorieën te bewijzen. Reddit-gebruiker LaneLovesLipstick herinnerde zich in 2013, rond de tijd dat Ariana voor het eerst de gevolgen noemde, dat Edward een openbaar Twitter-account had met zijn gebruikersnaam met de titel iets in de trant van 'Ariana's Dad'.

Ze suggereerden verder dat Edward zijn dochter in wezen uitbuitte voor roem, en voegden eraan toe: "Hij deed een livestream waarin hij Ariana aan de telefoon belde. Hij vraagt haar naar (haar ex) Jai Brooks, over hoe ze opwarmt haar stem, over optreden met Justin Bieber, enz."

De gebruiker deelde ook een schokkend feit dat Ariana ongeveer drie minuten na het gesprek zich realiseerde dat hun telefoongesprek werd opgenomen in zijn livestream, omdat ze verrast lijkt te handelen terwijl ze het nog steeds cool speelt, ondanks dat ze niet fysiek wordt gezien op camera.

Maar het grootste voordeel hier is dat Ariana in de loop der jaren een bewuste beslissing lijkt te hebben genomen om de verbroken banden met haar vader te herstellen, en ze leek zich niet meer op haar gemak te voelen bij haar beslissing.

Aanbevolen: