De waarheid over de moeilijke relatie van Kelly Clarkson met haar vader

Inhoudsopgave:

De waarheid over de moeilijke relatie van Kelly Clarkson met haar vader
De waarheid over de moeilijke relatie van Kelly Clarkson met haar vader
Anonim

Relaties tussen ouders en hun beroemde kinderen komen vaak in verschillende vormen voor. Aan de ene kant hebben we ouders zoals Richard Williams en Earl Woods, die door hun geloof in hun kinderen uitgroeiden tot wereldwijde sterren. Hetzelfde kan gezegd worden voor Matthew Knowles, die, ondanks het feit dat hij later een moeilijke relatie met Beyonce Knowles had, de motor was achter het succes van Destiny's Child.

Aan de andere kant zijn de relaties van sommige beroemde ouders met hun kinderen niet zo hartelijk. De gal kan voortkomen uit totale verwaarlozing, middelenmisbruik of onverantwoordelijkheid, factoren die leiden tot emancipatie of volledige scheiding. Kelly Clarkson is helaas aan de ontvangende kant geweest van deze ruwe kant van het ouderschap. Hier is hoe haar relatie met haar vader, Stephen Michael Clarkson, door de jaren heen is geschreven:

10 Een Texaanse opvoeding

Kelly Clarkson werd geboren in 1982 in Fort Worth, Texas. Haar moeder, Jeanne Ann, is een lerares Engels, terwijl haar overleden vader, Stephen Michael Clarkson, een voormalig ingenieur was. In een gezin van vijf is Clarkson het jongste kind. Ze heeft twee oudere broers en zussen, Jason, haar broer en haar zus Alyssa. Ze groeiden samen op tot hun ouders scheidden toen Clarkson zes jaar oud was.

9 Een typische laatstgeborene

Clarkson beschouwt zichzelf graag als een typische laatstgeborene. In de Scandinavische talkshow, Skavlan, zei ze: "Ik ben het laatst geboren en enige kind, een beetje omdat ik heel erg een zigeuner ben. Mijn moeder zegt nog steeds: 'Oh mijn god, je hebt vier kinderen,'" Als jongste zei Clarkson dat ze vrij veel van de schijnwerpers hield en bereid was om rond dingen te tapdansen.

8 Een vroege scheiding

Bij de scheiding van de vader en moeder van Clarkson was het gezin verdeeld. In een interview met Sirius XFM onthulde ze dat zij en haar broers en zussen uit elkaar gingen. Alyssa groeide op bij een tante in North Carolina, terwijl Jason een huis vond bij haar vader in Californië. Clarkson bleef bij haar moeder in Texas. De moeder van Clarkson zou later trouwen met Jimmy Taylor.

7 Een conservatieve familie

In een vorig interview onthulde Clarkson dat het grootste deel van haar opvoeding conservatief van aard was en dat ze elke zondag en woensdag naar de kerk moest. In feite was Clarkson de leider van de jeugdgroep van de kerk. Haar talent werd ontdekt door haar lerares op de middelbare school, Cynthia Glenn, die haar vroeg om auditie te doen voor het schoolkoor. Van het een kwam het ander en voor we het wisten deed Clarkson auditie voor American Idol, een show die haar in de schijnwerpers zette. Naarmate Clarkson beroemd werd, groeide ook de interesse in haar familie.

6 Ze hielden geen contact

Kelly Clarkson groeide apart van haar broers en zussen en biologische vader en hield nauwelijks contact. Elk van hen was op een andere plek, leefde een ander leven, en bovendien bleef ze maar een tijdje bij haar moeder voordat haar stiefvader en vijf stiefbroers en -zussen kwamen. “Ik heb nooit echt contact met hem gehad. En ik weet dat veel mensen 'aww' gaan, maar het is niet echt die situatie. Omdat je er niet mee opgroeit, is het moeilijk om iets te missen dat je nooit hebt gehad. Ze zei.

5 Maar Clarkson probeerde nog steeds verbinding te maken

Het is niet zo dat Clarkson haar familie ghostde. Het leven gebeurde afzonderlijk, maar ze probeerde het te laten werken in het belang van haar broer. Ik heb het zeker een paar keer in mijn leven geprobeerd, en ik deed dat meer voor mijn broer. Hij is tien jaar ouder dan ik en hij is echt die jongen die wilde dat iedereen bij elkaar kwam. Hij was altijd die man. Hij heeft zo'n groot hart en hij wilde dat het zou werken.” Clarkson zei.

4 Een giftige omgeving

Volgens Clarkson zorgde haar vader voor zo'n giftige omgeving die haar pijn bleef doen. Een deel van de reden waarom ze afstand nam, was omdat haar vader slecht nieuws was. Ik denk dat, zelfs als het niet je vader is, wie het ook is in je leven, als iemand zo'n kankerachtige omgeving presenteert en je dan maar blijft kwetsen, zelfs als ze het per ongeluk doen en ze gewoon niet beter weten, je zou moeten gewoon die persoon niet in je leven hebben. En het is oké, het is geen hatelijke situatie. Je gaat je eigen weg.” Clarkson zei.

3 Een kantelpunt

Zelfs de aardigste mensen hebben hun grenzen. Wanneer ze keer op keer met negativiteit worden geconfronteerd, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze eindelijk genoeg hebben en ervoor kiezen om het een dag te noemen. Kelly had ook haar moment en ze zegt: Ik denk dat het bijna… Ik denk dat in je leven als iets bijna vernederend wordt, je het blijft proberen en je denkt 'weet je, ik zou niet zo hard moeten werken voor iemands liefde.’”

2 Kiezen om te genezen

Hoewel Clarksons vader niet de beste ouders was, koos Clarkson ervoor om hem te begrijpen en te genezen. “Het is triest, eerlijk gezegd, voor hem. Niet alleen mij ontbreekt, maar mijn kinderen, en mijn zus en mijn broer. Hij mist veel. Ik denk dat dat intreedt, hoe ouder je wordt. Maar ik denk dat sommige mensen gewoon … en eerlijk gezegd ken ik zijn leven niet, hoe hij opgroeide. Ik weet niet of hij een cyclus herha alt die hem ooit is geleerd. Ik heb geen haatgevoelens, geen boosheid, niets erover.”

1 stuk voor stuk

Gezien hun gespannen relatie, voelde Clarkson het verlies van haar vader niet. Toen ze echter een ouder werd, wist ze wat een ouder zou moeten zijn. Toen ze het nummer ‘Piece by Piece’ schreef, deed ze dat voor haar dochter en haar ex-man. Toen de puzzelstukjes echter begonnen te passen, ontdekte Clarkson dat zij de held was die ze al die tijd nodig had.

Aanbevolen: