De waarheid over Charlie Sheens relatie met zijn vader, Martin

Inhoudsopgave:

De waarheid over Charlie Sheens relatie met zijn vader, Martin
De waarheid over Charlie Sheens relatie met zijn vader, Martin
Anonim

Charlie Sheen, of Carlos Estevez, is de jongste zoon van de ervaren acteur Martin Sheen (Ramon Estevez), en net als zijn andere drie broers en zussen volgden zijn vader in het familiebedrijf en werden uiteindelijk de ster van hitshows zoals Two and a Half Men en Anger Management. Sheen Sr., 81, heeft een illustere carrière gehad die tientallen jaren heeft geduurd en verscheen in grote blockbuster-films zoals Apocalypse Now en Catch Me If You Canen grote netwerkshows zoals The West Wing , met een groot aantal onderscheidingen voor zijn werk. Martin, die bekend staat als een van de vriendelijkste en aardigste jongens in Hollywood, steunde zijn zoon Charlie altijd terwijl hij door de moeilijke wereld van het acteren op het scherm navigeerde, en de twee hebben een sterke maar niettemin complexe relatie onderhouden.

Gedurende Charlie's leven is zijn vader er geweest om de zesenvijftigjarige te ondersteunen tijdens zijn professionele acteerinspanningen, wijs advies te geven en zelfs Charlie te hebben geregisseerd in de film Cadence, naast een andere zoon van zijn zoon, Ramon. Maar hoe zit het met de persoonlijke relatie van het paar? Hoe zijn Charlie en zijn vader door zijn reeks persoonlijke worstelingen heen gekomen en zijn ze er sterker dan ooit uitgekomen?

6 Martin gaf Charlie ruimte terwijl hij moeilijke tijden doormaakte

Bij het bespreken van de moeilijke strijd van zijn zoon met middelenmisbruik, is Martin altijd voorzichtig geweest met zijn woorden en heeft hij zich erbij neergelegd dat vaderlijke begeleiding niet altijd nodig is. "Zo nu en dan [is het]," zei Sheen. “Hangt ervan af of het een moment van duidelijkheid voor hem is. Dat kan ik niet voor hem bepalen. Weet je […] Hij is geen kind. Emotioneel is hij dat nog steeds. Want als je verslaafd bent, groei je emotioneel niet. Dus als je clean en nuchter wordt, begin je op het moment dat je drugs of alcohol ging gebruiken. Je bent emotioneel kreupel.'

Het was ook Martins overtuiging dat Charlie verdwaald was tijdens zijn jarenlange verslaving en op zoek was naar zin in het leven - zoals alle verslaafden. "Iedereen die gebruikt, is op zoek naar een transcendente ervaring", zei hij. "Hoe vaak zeggen mensen [onder invloed van drugs]: 'Ik heb God gezien'? Het is een poging tot transcendentie."

5 Maar hij werkte ook samen met Charlie tijdens zijn herstel

Toen Martin klaar was om in te grijpen en zijn zoon te helpen, besloot hij om Charlie te vergezellen op zijn reis naar herstel. In een gesprek met de krant The Guardian beschreef Martin hoe het gezin "wat counseling heeft gehad. Ik ben in Al-Anon […] het is voor mensen met familieleden of vrienden die alcoholist of drugsverslaafd zijn. Je moet gefocust blijven." Martin weet waar hij het over heeft als het gaat om het aanpakken van verslaving, hij worstelde in zijn verleden met alcoholmisbruik en leed aan een hartaanval toen hij pas 36 was. Hun relatie is versterkt door Martins toewijding om zijn zoon te helpen zijn demonen onder ogen te zien.

4 Charlie's vader heeft sympathie voor zijn geestelijke gezondheidsproblemen

Papa Martin heeft altijd begrip gehad voor de strijd van zijn zoon met psychische aandoeningen en sprak openlijk tijdens een interview met de London Telegraph; “Ik weet in wat voor hel hij leeft. Ik heb psychotische episodes gehad in het openbaar. Een van hen was voor de camera - de openingsscène van Apocalypse Now. Dus ik weet wat Charlie doormaakt. En als je zoiets doet, dat is uit de hand gelopen, dat is het moeilijkste wat er is. Je moet lef hebben.”

3 Vader en zoon hebben grote bewondering voor elkaar

Hoewel Charlie altijd een compliment is geweest voor de films waaraan zijn vader heeft gewerkt, en Apocalypse Now bijzonder respect heeft gegeven, heeft vader Martin altijd meer bewondering gehad voor het opmerkelijke vermogen van zijn zoon om terug te komen van moeilijke afleveringen in zijn leven, en om blijven werken en zijn dromen en passies najagen. De twee hebben een professioneel respect voor elkaars vak en werken graag samen aan projecten - met Martin als vader op het scherm voor Charlie in Wall Street en twee afleveringen van Anger Management.

2 Martin was trots op zijn zoon omdat hij openhartig was over zijn hiv-diagnose

De ervaren acteur heeft ook zijn trots geuit op zoon Charlie voor het publiekelijk bekendmaken van zijn hiv-diagnose in 2015. Martin zei tegen Us Magazine: "Ik denk dat we er allemaal naar streven een eerlijk leven te leiden. Dat is een vereiste van elk mens. Het is het moeilijkst als je bekend bent. Hoe groter je beroemdheid, hoe moeilijker het is om een eerlijk leven te leiden, omdat je verleden altijd aanwezig is … Ik denk dat het tegenwoordig veel moeilijker wordt voor mensen omdat er zo weinig privacy is. Ik denk dat het idee van [anonimiteit] erg belangrijk is voor het programma, en het heeft een geheel eigen energie." Martin steunt zijn zoon duidelijk en bewondert zijn openheid over de problemen waarmee hij wordt geconfronteerd.

1 Charlie neemt zijn vader regelmatig mee naar fondsenwervende evenementen

Charlie zamelt al jaren geld in voor liefdadigheidsinstellingen voor aids en werd in 2009 geëerd met een AFA Angel Award voor zijn aanhoudende steun aan het goede doel Aid for AIDS. Voor de jaarlijkse inzamelingsactie 'Best in Drag Show' in Los Angeles, die aandacht vraagt voor de ziekte, neemt Charlie regelmatig zijn vader mee voor de avond. Beiden hebben een zeer liefdadige geest, waarbij Charlie vooral zijn tijd en geld royaal schenkt aan goede doelen. Het bijwonen van dergelijke evenementen geeft het paar de kans om een band op te bouwen en samen tijd door te brengen om anderen te helpen.

Aanbevolen: