De waarheid over de relatie van Michaela Kennedy Cuomo met haar controversiële vader

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Michaela Kennedy Cuomo met haar controversiële vader
De waarheid over de relatie van Michaela Kennedy Cuomo met haar controversiële vader
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er veel voorbeelden geweest van beroemde acteurs wiens kinderen in hun voetsporen traden. Iedereen weet bijvoorbeeld dat Angelina Jolie, Ben Stiller, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Kate Hudson en John David Washington allemaal ouders hebben die voor hen sterren waren. Bovendien zijn er door de jaren heen veel broers en zussen geweest die Hollywood stormenderhand hebben veroverd, waaronder de Wayans, de Hemsworths, de Olsens, de Baldwins, de Cusacks, de Gyllenhalls en vele anderen. Ten slotte weet iedereen dat er veel leden van de Kardashian-Jenner-familie zijn en dat de clan de baas is over de 'reality'-tv-wereld.

Net als in Hollywood en 'reality'-tv, is er een lange geschiedenis van bepaalde families die een te grote invloed hebben op de politiek, waaronder de Kennedy's, de Bush-clan en de Clintons. Een ander voorbeeld van een zeer politieke familie zijn de Cuomos sinds familiepatriarch Mario als gouverneur van New York diende, Andrew in de voetsporen van zijn vader trad en Chris een succesvol nieuwsanker werd. Onlangs is de familie Cuomo echter in controverse geraakt na jaren van macht. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op hoe de relaties van Andrew met zijn dochters, waaronder Michaela Kennedy Cuomo, zouden veranderen na alle controverses.

Cuomo Family Loy alty

Als iemand om welke reden dan ook rijk en beroemd wordt, kan dat een enorm effect hebben op de mensen in hun leven. Immers, als een persoon eenmaal in de schijnwerpers staat, zullen er mensen zijn die alles willen weten over die beroemdheid, inclusief details over hun gezinsleven. Nadat Mario Cuomo in 1983 de gouverneur van New York werd, bracht dat zijn zonen Andrew en Chris tot op zekere hoogte in de publieke belangstelling.

Na hun vaders zijde gedurende zijn politieke carrière te hebben gestaan, zochten Andrew en Chris Cuomo allebei een baan die hen hun hele volwassen leven in de schijnwerpers hield. Gezien het feit dat Chris een van de meest succesvolle en krachtige nieuwsankers in het bedrijf werd, een baan die objectiviteit zou moeten vereisen, hadden de broers duidelijk uit elkaars carrières moeten blijven. In plaats daarvan zou Chris tijdens de COVID-19-pandemie Andrew steunen als een groot politiek leider in zijn nieuwsprogramma. Terwijl sommigen vonden dat dit een uiterst twijfelachtig iets was voor een nieuwsanker om te doen, bleek Chris achter de schermen veel ergere grenzen te overschrijden.

Eind 2020 en in de loop van 2021 kwamen verschillende vrouwen naar voren om Andrew Cuomo te beschuldigen van seksuele intimidatie. In reactie op de beschuldigingen beweerde Chris publiekelijk dat hij uit de situatie zou blijven omdat hij niet objectief kon zijn. Chris was echter bezig zijn nieuwsverbindingen te gebruiken om Andrew achter de schermen te storen. Het is ook vermeldenswaard dat Chris werd beschuldigd van zijn eigen wangedrag. Toen het nieuws over Chris 'pogingen om zijn invloed in het nieuws te gebruiken om zijn broer te helpen aan de oppervlakte kwam, werd Chris geschorst en vervolgens ontslagen uit zijn baan bij CNN.

Gezien het feit dat Chris Cuomo verre van openhartig was over hoe hij achter de schermen omging met de beschuldigingen tegen zijn broer, lijkt het alsof hij wist dat hij een aantal serieuze grenzen overschreed. Met dat in gedachten lijkt het waarschijnlijk dat Chris bereid was zijn carrière op het spel te zetten voor zijn gezin, hoewel hij had kunnen denken dat hij zo onaantastbaar was dat hem nooit iets zou overkomen. Per slot van rekening leek het destijds ondoorgrondelijk dat Andrew zijn ambt zou neerleggen, en zelfs nadat hij zijn ambt in schande had verlaten, werd Andrew verdedigd door enkele sterren zoals Alec Baldwin.

Michaela Kennedy Cuomo staat bij haar vader

In 2019 was Michaela Cuomo een student aan de Brown University toen ze een essay schreef met de titel "Institutional Gaslighting; Onderzoeken om het slachtoffer het zwijgen op te leggen en de dader te beschermen". In haar essay, dat werd gepubliceerd als onderdeel van de Brown Political Review, betoogde Michaela dat onderzoeken naar aanranding niet proberen "de waarheid te ontcijferen of de gevolgen te dragen". In plaats daarvan beschermen ze aanvallers en leggen ze slachtoffers het zwijgen op. Aangezien Michaela bekend was met haar opvattingen over diepgewortelde macht en seksueel geweld, vroegen veel mensen zich af hoe ze zou reageren op de beschuldigingen tegen haar vader Andrew.

Uiteindelijk is Michaela Cuomo een particulier, en hoewel ze verscheen tijdens een aantal van de COVID-19-persconferenties van haar vader, is ze zelf nooit een politicus geweest. Als gevolg hiervan hoefde Michaela niet publiekelijk te reageren op de beschuldigingen tegen haar vader. Op 5 november 2021 kwam Michaela echter ter verdediging van haar vader door een artikel over de controverse van haar vader te retweeten naast het bijschrift Eindelijk. Lees alstublieft.”

In het artikel getiteld "Ongekend machtsmisbruik: wat de media je nog steeds niet vertellen over het Cuomo-debacle", beweert schrijver Michael Tracey niet dat Andrew Cuomo een geweldige kerel is. Tracey stelt echter dat Andrew het slachtoffer is van een campagne om hem uit zijn ambt te zetten, gepleegd door de New Yorkse procureur-generaal Letitia James. Het artikel beweert ook dat de beschuldigingen tegen Andrew deel uitmaken van "een gefabriceerde MeToo". Gezien het feit dat Michaela Cuomo ooit geweldsonderzoeken afkeurde, was het een enorme omslag om haar een artikel te zien retweeten waarin haar beschuldigde vader als slachtoffer werd afgebeeld. Bovendien is het vermeldenswaard dat Michaela Thanksgiving-diner had met haar vader, dagen nadat werd aangekondigd dat hij werd beschuldigd van een zedenmisdrijf. Daardoor lijkt het er zeker op dat Michaela's relatie met haar vader bijna alles kan weerstaan.

Aanbevolen: