Kylie Jenner-fans in de war over waarom ze een huis van $ 15 miljoen bouwt voor twee

Kylie Jenner-fans in de war over waarom ze een huis van $ 15 miljoen bouwt voor twee
Kylie Jenner-fans in de war over waarom ze een huis van $ 15 miljoen bouwt voor twee
Anonim

23-jarige cosmeticakoningin Kylie Jenner heeft plannen om een enorm huis van 18.000 vierkante meter te bouwen, in de buurt van haar moeder Kris en zus Khloé Kardashian.

Het nieuwe huis van de moeder-van-een wordt gebouwd in de beroemde enclave van de Hidden Hills, volgens Variety.

Afgelopen mei werden ontwerpplannen goedgekeurd voor een "garage voor 12 auto's, gastenverblijf, schuur, wachthuisje voor een fulltime beveiligingsdetail, een sportveld en een zwembad."

Kylie Jenner Nieuw Huis
Kylie Jenner Nieuw Huis

De deal van meerdere miljoenen dollars kwam slechts anderhalve week nadat Kylie naar een uitgestrekt "resortcomplex" van $ 36,5 miljoen in Holmby Hills was verhuisd.

Khloé's nieuwe eigendom is vlakbij en kost $ 17 miljoen, terwijl moeder Kris Jenner's designerpad van $ 20 miljoen tegenover haar dochters in de gated community staat.

Kylie staat de afgelopen twee jaar bovenaan de Forbes-lijst van jongste zelfgemaakte miljardairs.

Maar sommige commentatoren op sociale media waren in de war over waarom Kylie zo'n groot huis nodig had voor alleen haar en dochter Stormi, 3.

"Ik kan me niet eens voorstellen dat ik een huis heb dat zo groot is dat je er geen delen van ziet voor wie weet hoe lang. Het lijkt belachelijk voor een gezin van 2", las een opmerking.

"Kylie mag nooit vergeten dat ze is waar ze is dankzij Ray J! Ze verdient alle aandacht en het geld dat ze krijgt zo niet. Onze samenleving gaat op de schop", voegde een tweede eraan toe.

"Bouw een mooi huis met een zwembad en alle voorzieningen, maar een resort voor jezelf? Er zijn zoveel productieve manieren om geld te gebruiken dat je gemeenschap en je land een betere plek zou maken. Dat soort buitensporige walgingen mij, " voegde een derde eraan toe.

Ondertussen lijken Jenner en haar baby-papa Travis Scott erg vriendelijke exen te zijn.

Het paar leek opgewonden om in elkaars gezelschap te zijn tijdens het diner bij celeb-hotspot Komodo. De realityster en rapper gingen vervolgens zondagavond naar club Liv in The Fontainebleau. Het voormalige koppel vierde op 30 april de 29e verjaardag van Scott.

"Ze zagen eruit alsof ze samen waren", vertelde een spion bij Liv aan Page Six, en zei dat het paar "zeker leek te genieten van zichzelf en van elkaars gezelschap."

Scott en Jenner dansten en hingen de hele nacht rond in de dj-booth in Liv, voegde de getuige eraan toe.

De insider voegde er ook aan toe dat ze 'aanraken' en 'speels waren'.

Kylie ontmoette Travis op Coachella in 2017 en binnen een paar weken na het daten was ze zwanger.

Kylie Jenner en Travis Scott kochten een dure stoel voor hun dochtertje
Kylie Jenner en Travis Scott kochten een dure stoel voor hun dochtertje

De moeder-van-een houdt fans regelmatig op de hoogte van haar leven. Ze stapte echter uit de schijnwerpers in een poging om haar zwangerschap geheim te houden, en keerde maanden later terug na de geboorte van Stormi.

Kylie en Travis zijn de beste vrienden gebleven terwijl ze hun dochter co-ouderen. Insiders zeggen echter dat er nog steeds veel liefde is tussen hen beiden.

Aanbevolen: