Kendall Jenner gezien het zijoog nadat ze had onthuld dat ze 'huizen bouwt' voor de armen in Mexico

Kendall Jenner gezien het zijoog nadat ze had onthuld dat ze 'huizen bouwt' voor de armen in Mexico
Kendall Jenner gezien het zijoog nadat ze had onthuld dat ze 'huizen bouwt' voor de armen in Mexico
Anonim

Kendall Jenner is bekritiseerd nadat ze had verklaard dat ze wil dat haar tequila-merk de Jalisco-gemeenschap ondersteunt.

Het 25-jarige model werd eerder dit jaar beschuldigd van het "cultureel toe-eigenen" van de Mexicaanse cultuur, toen ze schitterde in een reclamecampagne voor haar zakelijke onderneming 818 Tequila.

Maar Kendall heeft nu onthuld hoe zij en haar merk de gemeenschap ondersteunen waar het drankje wordt gemaakt.

De Keeping Up With The Kardashians-ster zei in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon dat ze iets teruggaf aan de mensen in het gebied waar 818 wordt gemaakt.

"In onze distilleerderij, waar ik onlangs was, hebben we een manier gevonden om de agavevezels en het waterafval te gebruiken en duurzame baksteen te bouwen die echt domineert, terug naar de gemeenschap van Jalisco," deelde de Vogue-model.

De dochter van Kris Jenner voegde toe: "Naast het redden van de planeet is het ook belangrijk voor ons om vriendelijk te zijn voor de gemeenschap. We schenken ze en bouwen huizen voor mensen die huizen nodig hebben."

Maar Andy Coronado, die samen met zakenvrouw Melly Barajas Cardenas mede-eigenaar is van La Gritona Tequila, heeft eerder beroemdheden als Kendall bekritiseerd omdat ze de alcoholindustrie betreden.

Hij waarschuwde dat tequila-bedrijven van beroemdheden "middelen wegtrekken van kleinere merken."

Andy zei: "Het is een handelsartikel en het verhoogt de prijzen. Het laat de rest van de tequilawereld over aan het proberen te overleven. Als je tequila zegt, denk je meteen aan Mexico."

"Ik zou graag willen dat het over de hele wereld bekend wordt gemaakt door wie dan ook, want hoewel een Amerikaan zijn eigen merk creëert en of je het nu leuk vindt of niet, Mexico ziet dat geld ook omdat er geen ander land is."

Coronado's gedachten werden ook weerspiegeld op sociale media.

"Dus ze doneert een paar stenen gemaakt van afval en beweert dat ze een dorp bouwt? En het is niet 'jouw' distilleerderij Kendall, want daar worden ook andere merken gemaakt, zoals het merk 512. Dus hetzelfde als Kylie met haar 'business' je neemt een product dat al bestond, plakt er een nieuw etiket op en verdubbelt de prijs!" een louche opmerking gelezen.

"Ze zegt 'wij' als ze praat. WIJ hebben ontdekt dat WIJ duurzame baksteen kunnen maken van de agave. WIJ bouwen huizen voor de armen in Mexico. Nee, Kendall. Nee, lieverd. Net als alles wat je hebt gemaakt in het leven doen andere mensen alles voor je, en je plakt je naam erop, "voegde een tweede eraan toe.

"Ze verdient miljoenen aan de cultuur van dat gebied, maar hey, ze geeft ze agavestenen, dus het is allemaal goed??? Elitaire hypocriet," merkte een derde op.

Aanbevolen: