Amber Heard heeft een uitje van $ 1 miljoen naar huis in de woestijn, klaar voor haar ontsnapping na het proces

Inhoudsopgave:

Amber Heard heeft een uitje van $ 1 miljoen naar huis in de woestijn, klaar voor haar ontsnapping na het proces
Amber Heard heeft een uitje van $ 1 miljoen naar huis in de woestijn, klaar voor haar ontsnapping na het proces
Anonim

Het was een proces waarin echt alles te zien was, van drama tot Johnny Depp die lachte in de rechtszaal, tot Amber Heard die openhartig was over relaties uit het verleden. Uiteindelijk was Amber Heard niet blij met het uiteindelijke vonnis en noemde het een tegenslag voor vrouwen over de hele wereld… Fans zullen die verklaring zeker betwisten.

Wat brengt de toekomst voor Amber Heard? Voorlopig weten we dat ze waarschijnlijk twee uur buiten LA naar een bepaald toevluchtsoord zal gaan dat de actrice in 2019 kocht. We zullen het huis bekijken samen met wat de toekomst in petto heeft voor de actrice 'Aquaman'.

Amber Heard was niet blij met het eindoordeel

Eindelijk is er een einde gekomen aan de langdurige rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Bij het definitieve vonnis kwam Johnny Depp als beste uit de bus en ontving hij $ 15 miljoen aan schadevergoeding, terwijl Amber Heard $ 2 miljoen mee naar huis nam.

Niet lang nadat de uitspraak was gedaan, ging Amber Heard naar sociale media om haar teleurstelling over de beslissing te bespreken.

"De teleurstelling die ik vandaag voel is onbeschrijfelijk", schreef Heard op haar IG-account. "Ik ben er kapot van dat de berg bewijs nog steeds niet genoeg was om de onevenredige macht, invloed en macht van mijn ex-man te weerstaan."

Interessant is dat Heard de reacties alleen voor bepaalde volgers heeft geactiveerd.

Volgens Heard stelde het vonnis dingen terug op het uitspreken van vrouwen, en bovendien negeerde het het doel van vrijheid van meningsuiting: "Het zet de klok terug naar een tijd waarin een vrouw die sprak en sprak zou publiekelijk beschaamd en vernederd kunnen worden", zei ze."Het zet het idee terug dat geweld tegen vrouwen serieus moet worden genomen."

"Ik geloof dat Johnny's advocaten erin zijn geslaagd om de jury zover te krijgen dat ze de belangrijkste kwestie van de vrijheid van meningsuiting over het hoofd zien en bewijs negeren dat zo overtuigend was dat we in het VK wonnen."

Nu de zaak tot stilstand is gekomen, hebben de twee partijen verschillende prioriteiten voor ogen. Depp is van plan om met zijn band op tournee te gaan, terwijl Heard zich op een laag pitje wil houden. Ze heeft de perfecte plek om dat te doen.

Amber Heard heeft een privéwoning in de Yucca-vallei in Californië, in de buurt van Joshua Tree National Park

Volgens de Dirt kocht Heard het zeldzame onroerend goed in Yucca Valley in 2019 voor $ 570.000. Ze was pas eerder in het jaar in het huis verhuisd. Het huis lijkt het perfecte toevluchtsoord te zijn, in een afgelegen gebied. Het zal zeker een tijd van bezinning zijn, aangezien de actrice de chaos probeert te vermijden.

Het huis beslaat 2.400 vierkante meter en bevat meer dan zes hectare grond. Het huis is niet alleen van binnen prachtig, maar bevat ook een prachtig prieel op de berghelling.

Volgens Mirror is het pand twee uur buiten LA de perfecte locatie voor Heard.

“Amber brengt graag tijd door in de woestijn. Het is de enige plek waar ze weg kan van alles. Ze is echt verbonden met de artistieke gemeenschap daar, en voelt dat ze een echt uitje beleeft.”

“Joshua Tree zit vol met coole hipsters en het is gewoon haar scene. Ze kan er even helemaal tussenuit en het is een toevluchtsoord.”

Het wordt interessant om te zien wat er met haar werk als actrice gebeurt. Hoewel ze misschien niet zo vastzit als sommigen dachten.

Amber Heards werkleven lijdt er misschien niet onder

De acteercarrière van Amber Heard zal zeker niet meer hetzelfde zijn na het verlies van haar rechtszaak, althans voor de nabije toekomst. Het ziet er echter niet slecht uit voor Heard, want volgens een verklaring van haar advocaat zal de actrice een forse verhoging ontvangen voor de toekomstige 'Aquaman 3', ter waarde van $ 4 miljoen, het dubbele van wat ze verdiende voor de vervolg.

“Oké… en je bent het ermee eens dat… als er een Aquaman 3 is, mevrouw Heard een optie zou hebben om vier miljoen dollar te ontvangen, toch? Voor de film? En als ze haar in dienst zouden nemen, zou ze vier miljoen dollar krijgen, correct', verklaarde de advocaat van Heard.

Heard's talentagent zou het ermee eens zijn dat als er een derde film zou plaatsvinden, ze een grote loonsverhoging zou krijgen en een die haar ook recht kan geven op een groter bedrag bij andere studio's.

Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst in petto heeft voor zowel Heard als Depp, maar voorlopig kan Heard het beste uit de schijnwerpers blijven.

Aanbevolen: