Dit is waarom fans zweren dat Brad Pitt in 'Old Town Road' was

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zweren dat Brad Pitt in 'Old Town Road' was
Dit is waarom fans zweren dat Brad Pitt in 'Old Town Road' was
Anonim

'Old Town Road' was de country-crossoverhit die niemand zag aankomen, en het heeft fans op veel manieren verrast. Fans waren zelfs zo geschokt door een deel van de muziekvideo dat ze tot op de dag van vandaag aan hun eigen ogen twijfelen.

Oorspronkelijk kwam 'Old Town Road' uit in 2018, maar al snel volgde de remix met Billy Ray Cyrus. In 2020 was het nummer iconisch, en Lil Nas X ook. Het punt is dat fans ook denken dat ze iemand anders superberoemd hebben gezien in de videoclip. En het is waar dat fans zeggen dat Brad minstens één rare flex heeft… Maar was het dit?

De verbinding tussen Brad Pitt en 'Old Town Road'

Dus waarom denken fans dat Brad Pitt in 'Old Town Road' was? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Er is iemand in de video die op hem lijkt.

Hoewel Brad nooit iemand is geweest die te diep in countrymuziek (of rap) is gedoken, waren fans verschillende niveaus van geobsedeerd toen ze iemand zagen die eruitzag als een ruige Pitt die rondhing met Lil Nas X en Billy Ray.

Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat Brad in een schijnbaar misplaatste cameo verscheen. Hij kreeg ooit $ 1.000 betaald voor een zeer interessante kans -- en hij greep die rol met verve vast.

Maar heeft hij zich echt aangemeld om te verschijnen in een rap-country single-remix met Lil Nas X en Billy Ray Cyrus?

Nee, Brad Pitt is niet in 'Old Town Road'

Helaas is het niet echt Brad in de videoclip met Lil Nas X en zijn medemuzikanten. In een interessante draai is het iemand anders beroemd die toevallig sterk lijkt op Brad Pitt… met een pruik en een cowboyhoed… een decennium of zo geleden.

Billy Ray Cyrus noemde de muziekvideo extra zelfs de "meest waardevolle wasbordspeler in de geschiedenis van rock n roll!" Maar het is niet Brad die cowboylaarzen en een hippe hoed en zonnebril aantrok om deel te nemen aan 'Old Town Road'. Het was Diplo.

Het is niet Brad Pitt in 'Old Town Road' -- het is Diplo

Ok, dus Diplo lijkt veel op een verklede Brad Pitt in de muziekvideo. En degenen die beter wisten, vonden het absoluut hilarisch dat sommige fans rondgingen met de vraag of het de A-lijst acteur in de muziekvideo was.

En velen van hen deden dat; Redditors zeiden snel dingen als: "Ik zweer dat deze man van Old Town Road op Brad Pitt lijkt." In de close-up doet hij dat nog wel een beetje! Misschien is het de combinatie van de snor (is het echt?) en de tinten. Of het haar dat zo ongeveer de juiste tint heeft.

Diplo lijkt op Brad Pitt in 'Old Town Road&39
Diplo lijkt op Brad Pitt in 'Old Town Road&39

Hoe dan ook, fans waren een beetje teleurgesteld toen ze ontdekten dat het gewoon Diplo was als de beste wasbordspeler. Maar goed, misschien kan Brad ooit nog een remix doen?

Aanbevolen: