Dit is waarom fans denken dat Brad Pitt een overdreven gehypte acteur is

Dit is waarom fans denken dat Brad Pitt een overdreven gehypte acteur is
Dit is waarom fans denken dat Brad Pitt een overdreven gehypte acteur is
Anonim

Er zijn hordes dorstige fans die houden van Brad Pitt. Maar er zijn er net zo veel die een beetje "bleh" over hem voelen. Hoewel het lijkt alsof er maar heel weinig critici zijn die een hekel hebben aan Brad, denken sommige fans dat de acteur een beetje overhyped is.

Toen een celeb-watcher op Quora postte met de vraag of Brad Pitt overhyped was als acteur, reageerden zowel fans als critici. Hoewel IMDb bevestigt dat Brad honderden nominaties voor acteerprijzen heeft verdiend en in meer dan 80 rollen speelde met bijna evenveel productiecredits, zijn sommige fans verdeeld.

Er zijn een paar verschillende meningen over het carrièretraject van Brad Pitt, maar een ding dat alle fans erkennen, is dat de aantrekkelijkheid van de acteur een soort van in de weg zit.

Per slot van rekening is het moeilijk om iemand te beoordelen op de verdienste van zijn of haar optreden alleen, wanneer die beroemdheid zich zonder shirt gedraagt. Bovendien hebben Brads spraakmakende relaties hem altijd in de schijnwerpers gehouden, of hij daar nu wil zijn of niet.

Van Jennifer Aniston tot Angelina Jolie (en al het drama daartussenin) tot Brad's romances uit het begin van de jaren 90 met mensen als Gwyneth P altrow en ook enkele minder bekende celeb-dames.

Als ze zijn acteerprestaties niet overwegen, vragen fans zich af hoe Brad Pitt nu over het huwelijk denkt, met twee echtscheidingen op zijn naam. Ze willen weten met wie hij aan het daten is, hoe zijn relatie met zijn kinderen is en of hij tegenwoordig nuchter is.

Maar laten we teruggaan naar de vraag: als uiterlijk geen deel uitmaakt van de vergelijking, zou Brad dan echt zo'n geweldige acteur lijken?

Een Quora-commentator denkt dat zowel critici als fans meer van Brads talent zouden zien als ze voorbij zijn jongensachtige charmes zouden kijken. In wezen zeggen ze dat hij overhyped is vanwege zijn goede uiterlijk. In plaats van hem in diepe, veeleisende rollen te gieten, lijkt Hollywood te willen dat hij altijd een mooie (slechte) jongen blijft.

Maar Brad werkt niet altijd mee.

Brad Pitt acteert in 'Burn After Reading&39
Brad Pitt acteert in 'Burn After Reading&39

Bij een interessante wending van Hollywood-evenementen eindigde Brad bijna met het spelen van Willy Wonka. Toch denken critici dat Brad niet zo goed is in komedie, dus misschien is hij ook overhyped als het gaat om zijn vermogen om grappig te zijn.

Anderen denken dat Brad veel meer bereik heeft dan vergelijkbare celebs, met name sterren die uit de as-van-de-jaren '90 zijn herrezen, zoals Tom Cruise. Hoewel Tom in elke film dezelfde rol speelt, zeggen critici, doet Brad alles, van losgeslagen psychopaten tot subtielere personages met een groter emotioneel bereik.

Plus, het feit dat Pitt een ondersteunende rol heeft gespeeld in de hoofdrol van George Clooney (in 'Burn After Reading') wijst op meer talent (en nederigheid) dan andere acteurs tegenwoordig laten zien.

De grote verscheidenheid aan rollen die Brad op zich heeft genomen, maakt indruk op fans, en sommigen suggereren zelfs dat Brad ondergewaardeerd wordt in termen van zijn acteerwerk en overhyped in termen van zijn uiterlijk.

Aanbevolen: