Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zweren bij deze geheime cheatmeal

Inhoudsopgave:

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zweren bij deze geheime cheatmeal
Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zweren bij deze geheime cheatmeal
Anonim

Het was een droom die uitkwam voor de meeste fans toen Leo en Brad zich eindelijk verenigden na al die jaren en een meesterlijke uitvoering in elkaar zetten in Once Upon A Tie In Hollywood. Beiden spraken enthousiast over elkaar, Pitt besprak het gemak van samenwerken met Leo;

"We hebben dezelfde referentiepunten", vervolgde hij. "We zijn tegelijkertijd in de branche gekomen, we hebben vergelijkbare ervaringen en we kennen veel dezelfde mensen. Leonardo geeft echt en is vrijgevig. Ik hoop dat we weer gaan samenwerken."

Professioneel en op vriendschapsniveau voelde Leo hetzelfde;

“Wat erg interessant was aan het werken met Brad, was dit vreemde inherente comfort en gemak waarmee we echt allebei op de eerste dag klikten. Veel voorbereidend werk was niet nodig. We spraken over het script en we wisten instinctief die dynamiek en relatie, en wie deze jongens met elkaar waren. We hebben allebei in die situaties gezeten en hebben die relaties op de set gehad en gehad.”

Samen waren ze in staat om magie te creëren en de vriendschap zelf werd overgedragen van de set. We zullen kijken naar welke geheime routine deze twee genoten en welk eten ze kozen toen het tijd was om te genieten!

Brad Dieted Hard Voor De Film

Ja, cheat-ma altijden zijn geweldig, maar Pitt zou de eerste zijn om je te vertellen dat zijn blik in Once Upon A Time In Hollywood gepaard ging met veel hard werken, vooral als het ging om zowel dieet als lichaamsbeweging.

Niet alleen dat, maar Pitt zou ook MMA-training in zijn rotatie verwerken zodra hij klaar was met fotograferen voor de dag. Zijn trainer besprak kort Brads intensieve schema met GQ;

“We stonden voor hem klaar als hij vrij was. Meestal trainde Pitt voor of na een volledige dag fotograferen en werd hij overgelaten aan de bekwame handen van Alonzo, die de acteur trainde in vechtsporten. “Ik wilde niet dat hij gewoon door de bewegingen ging. Ik wist dat als Brad de principes van vechtsporten zou leren – zoals timing, speciaal bewustzijn en bereik – hij in staat zou zijn om veel natuurlijker in de scènes te stromen, zoals een echte vechter zou doen.”

Pitts werk wierp zijn vruchten af, terwijl fans tijdens zijn shirtloze scènes over zijn lichaamsbouw kwijlden. Maar buiten de set zou hij genieten van zijn goede vriend Leo.

Wat aten ze van de set?

Een nietje in Los Angeles voor het laatste decennium, een bron beweerde dat zowel Brad als Leo zouden genieten van DiCaprio's favoriete schuldige plezier, Fat Sal's;

"Leo brengt broodjes over van hun favoriete plek, Fat Sal's, en ze brengen hun jongensavonden door met het maken van kunst tot in de vroege uurtjes."

Het menu is eigenlijk een droom voor degenen die hard trainen en graag een goede cheat-ma altijd willen - of voor iedereen die trek heeft in een broodje of hamburger. De plaats heeft ook een aantal epische shakes samen met Fat Fries, Philly Cheesesteak Fries klinkt best verdomd goed als je het ons vraagt!

De twee zouden genieten van de ma altijd in Brad's privéstudio bij hem thuis - oh om een vlieg op de muur te zijn! Brad heeft de studio opgericht om in zijn nieuwste verleden tijd te vervullen, iets dat een grote rol speelde bij het doorbreken van zijn eerdere gevechten met verslaving. Dus wat deden ze in de studio onder het genot van lekkere en lekkere broodjes?

Ze houden ook van het maken van sculpturen

Ze bleven tot laat in de avond op, samen met hun broodjes, de twee waren allemaal bezig met beeldhouwen en kunst maken samen met andere bekwame kunstenaars;

"Brad heeft zijn eigen beeldhouwstudio in zijn huis en Leo komt graag langs om het te gebruiken", zegt hun bron. "Soms hangen ze rond met Brads kunstenaarsvrienden, maar andere keren zijn ze met z'n tweeën."

Beeldhouwen bleek een grote stap in de goede richting te zijn voor de acteur, aangezien hij de passie ontwikkelde na zijn donkere dagen toen hij samen met Angelina Jolie een scheiding doormaakte. Hij hoopt dat de passie geen obsessie wordt;

"Ik ben naar de beeldhouwstudio van een vriend geweest, heb daar veel tijd doorgebracht… Mijn vriend [Thomas Houseago] is een serieuze beeldhouwer. Ze zijn aardig geweest. Ik heb daar letterlijk gehurkt voor een maand nu. Ik neem een s--- op hun heiligheid."

Beeldhouwen en sandwiches, dat klinkt als een geweldige vrijdagavond – als het goed is voor Leo en Brad, is het goed voor de rest van ons!

Bronnen – Distractify, NZ Herald & W Magazine

Aanbevolen: