Jennifer Aniston zegt dat Vince Vaughn haar weer tot leven heeft gebracht na de scheiding van Brad Pitt, en dit is waarom

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston zegt dat Vince Vaughn haar weer tot leven heeft gebracht na de scheiding van Brad Pitt, en dit is waarom
Jennifer Aniston zegt dat Vince Vaughn haar weer tot leven heeft gebracht na de scheiding van Brad Pitt, en dit is waarom
Anonim

In 2004 werden Jennifer Aniston en manlief Brad Pitt beschouwd als het gouden koppel van Hollywood. Iedereen dacht dat hun 4-jarige huwelijk ijzersterk was.

Toen maakte Pitt meneer en mevrouw Smith met actrice en supermoeder Angelina Jolie. En voor je het weet, zijn Aniston en Pitt gescheiden en daarna gescheiden.

Hollywood koos partij, met "Team Jennifer" en "Team Angelina" T-shirts die uit het niets opduiken.

En daar was Jennifer Aniston, alleen en ellendig, met een gebroken hart, kijkend naar Brad en Angelina die over het wereldtoneel huppelen.

Toen, in 2005, schittert Jennifer tegenover Vince Vaughn in een film met de ironische titel The Break-Up. En van het een kwam het ander.

Onlangs heeft Jennifer gezegd dat Vince en hun relatie haar weer tot leven hebben gewekt na haar eigen breuk met Pitt.

Laten we eens kijken naar de relatie en hoe het Jennifer hielp verder te gaan.

De echte breuk

Een paar dagen voordat Angelina en Brad meneer en mevrouw Smith begonnen te filmen, kwamen Jennifer en Angelina elkaar toevallig tegen op een parkeerplaats. Jennifer, die net haar succesvolle run in TV's Friends afrondde, stopte en stelde zichzelf voor aan mevrouw Jolie.

Ze zei: "Brad is zo enthousiast om met jullie samen te werken. Ik hoop dat jullie het heel leuk hebben."

Oeps. Weinig wist ze. Aniston heeft toegegeven dat Brad, kort nadat hij begon te filmen met Jolie, het huwelijk een beetje "uitcheckte". Jaren later verontschuldigde een emotionele Brad zich tegenover Jennifer omdat hij haar had verlaten voor Jolie.

Te weinig. Te laat.

Door het verraad was Aniston gebroken en niet in staat om verder te gaan. Ze ging in therapie, intensieve therapie, wat hielp. Ze verzoende zich met haar moeder Nancy. Nancy, die een beetje te veel genoot van Jennifers bekendheid, had te vaak tegen de pers gepraat, waardoor een breuk tussen moeder en dochter ontstond.

En toen maakte Jennifer The Break-Up met Vince Vaughn. In stilte begonnen ze te daten.

Ze hielden het hele relatiegedoe op de DL. Geen van beiden wilde de media-aandacht. Jennifer zou zijn beschuldigd van "op de rebound zijn". En Vince zou zijn gezien als misbruik makend van de kwetsbare ster. O zeker, ze verschenen samen in het openbaar, maar beiden zwegen over wat er werkelijk aan de hand was.

The Break-Up was een vergeetbare film over de bittere breuk van de relatie tussen Aniston's personage Brooke en haar significante andere Gary, gespeeld door Vaughn. Aniston daagt zichzelf zelden of nooit uit met de rollen die ze kiest. En deze film was geen uitzondering. Maar het diende om de meer dan levensgrote Vince Vaughn in haar wereld te brengen.

Haar defibrillator

In 2018 vertelde ze Vogue: "Ik noem Vince mijn defibrillator. Hij heeft me letterlijk weer tot leven gewekt." Veel lof inderdaad.

Ze ging verder over wat hij toen voor haar betekende: "Mijn eerste hap lucht was een grote lach! Het was geweldig. Ik hou van hem."

Waar Brad Pitt in bedwang was gehouden en een beetje dichtgeknoopt, was Vince een verademing. Pitt deed te veel haar best om Jennifer en wat ze uitspookte onder controle te krijgen. Maar Vince was een soort van leven en laten leven. Ze heeft gezegd dat hij "een stier in een porseleinkast" was. En ze vond het geweldig.

Zowel zij als Vaughn accepteerden de relatie voor wat het was, een tijdelijke haven voor hen beiden. Volgens Aniston: Hij was lief en leuk en perfect voor de tijd die we samen hadden. En dat had ik nodig. En het liep op z'n beloop.' De twee begonnen te daten in 2005 en gingen uit elkaar in 2006, te midden van roddelverhalen dat Vaughn Aniston had bedrogen. Uiteindelijk klaagde hij drie roddelbladen aan die hem ervan beschuldigden Jennifer te hebben bedrogen.

Vaughn is erg uitgesproken over het feit dat hij niet wil dat de aandacht van de media op zijn relaties v alt. Hij zei dat het een privé-aangelegenheid was om van iemand te houden en tijd met hen door te brengen. Hij heeft geklaagd dat hij veel te veel tijd en energie besteedde aan het proberen niet "in de aandacht getrokken te worden". Hij vervolgde: "Ik denk dat laag liggen en er niet over praten, me later in een goede positie bracht".

Ze gingen uiteindelijk hun eigen weg. Jennifer trouwde in 2015 met acteur Justin Theroux. Nee, ook dat hield geen stand. Ze scheidden in 2017. Vince trouwde in 2010 met Kyla Weber, een Canadese makelaar. Hoewel Aniston geen kinderen heeft, delen Kyla en Vince een zoon en een dochter.

Zoals de wereld weet, kregen Brad Pitt en Angelina Jolie uiteindelijk zes kinderen voor hun bittere breuk in 2016. Sindsdien is het vrijwel een koninklijke strijd tussen de twee geweest, waarbij Jolie zinspeelde op beledigend gedrag van Brad en Pitt vraagt meer tijd met zijn kinderen.

We zeggen niet dat Jennifer Aniston het soort is om te glunderen. Maar wie zou het haar kwalijk nemen als ze dat een beetje deed? Pitt moet spijt hebben van de dag dat hij contact had met Jolie. En in alle opzichten voelt Angelina hetzelfde.

Aanbevolen: