Kim Kardashian zegt dat ze helemaal verwant is aan dit filmpersonage

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian zegt dat ze helemaal verwant is aan dit filmpersonage
Kim Kardashian zegt dat ze helemaal verwant is aan dit filmpersonage
Anonim

Zelfs de grootste fans van Kim Kardashian weten dat ze niet echt te relateren is aan de gemiddelde persoon. Zelfs als haar huwelijk in de problemen zit, heeft Kim nog steeds veel voor haar in petto dat de meeste mensen nooit kunnen hopen te bereiken. Namelijk haar gigantische rijkdom en haar vermogen om bijna alles in haar leven uit te besteden, of het nu mode en beauty gerelateerd is of niet.

Maar op een openhartig moment deelde Kim ooit dat ze een filmpersonage uit de jaren 90 volledig herkenbaar vond. Haar bekentenis, hoewel verrassend, zorgt ervoor dat fans hun hoofd schudden.

Kim Kardashian heeft iets gemeen met Cher

In een inmiddels gedateerd interview uit 2014 zei Kim Kardashian dat ze echt familie was van Cher. Maar ze bedoelde niet de zangeres Cher; ze bedoelde de tiener uit 'Clueless'.

Nu, ter verdediging van Kim, veel tieners hadden op de een of andere manier verwantschap met Cher. Maar het ging minder om haar rijkdom en meer om andere aspecten van het personage. Voor Kim lijkt het erop dat de rijkdom van het personage - althans die in haar kast - het meest herkenbare deel van de film was.

Ze maakt nog steeds zo nu en dan een mode-uitglijder, waaronder onlangs uitstappen in een helaas op een tapijt lijkende jurk. Maar zelfs als tiener was Kim's modespel goed.

Kim Kardashian hield van (en droeg) de 'Clueless'-garderobe

Herinnerend aan haar jongere jaren, zei Kim enthousiast: "Ik had elke outfit die Cher had. Ik zou op dezelfde plaatsen winkelen, zodat ik ernaar zou kijken en zou zijn als 'Oh mijn God, dat heb ik'."

Het klinkt een beetje herkenbaar en een beetje schattig, vooral toen Kim eraan toevoegde: "Het was zo leuk." Maar dan, fans herinneren zich dat terwijl het werkelijke garderobebudget voor de film in de branche verbluffend laag was, de werkelijke kosten belachelijk hoog waren.

Gemiddeld bedroeg een outfit uit de film -- echt bij de dames waren zeer gestyled -- ongeveer $ 3K. Dat betekent dat Kim K als middelbare scholier al aan het rollen was en in staat was om te winkelen voor labels als Jean Paul Gaultier, Alaïa (die de bemanning moeilijk kon vinden voor Alicia Silverstone), Calvin Klein en meer.

De meeste fans (of in ieder geval kijkers van 'Keeping Up with the Kardashians') wisten al dat Kim haar hele leven behoorlijk bevoorrecht is geweest. Haar overleden vader was tenslotte advocaat, haar familie staat al lang in de media en ze was destijds zelfs de 'assistent' van Paris Hilton.

Toch is het best leuk om te bedenken dat zelfs iemand die zo bekend is als Kim 'Clueless' net zo leuk vond als elke andere leek.

Aanbevolen: